Megtörtént a kihívás, a vasárnapi párbajon Fanni lesz Laci ellenfele, így akár bosszút is állhat Edináért, de persze az is megtörténhet, hogy ő marad alul.

Robin megint elintézte Lacinak a zöld kendőt

Laci megkezdte bosszúhadjáratát

 

A műsor azzal indult, hogy mindenkinek el kellett látnia Lacit jótanáccsal, hogy kit hívjon ki párbajra. Fanni kezdte, igyekezett nagyon okosan beszélni, kevés sikerrel. Dennis szerint mindenki ellen lenne érve, de ha igazán nagyot akar robbantani, akkor őt vigye ki. Dóri Fannit ajánlotta, és Robin is úgy látta, hogy tulajdonképpen bárkit kivihet, beleértve magát is.

Robin végre megmutatta férfiasságát

Ezután közölték a játékosokkal a klipverseny online szavazásának eredményét, ahol a Young Stars diadalmaskodott, aminek Dennis ennyire örült: 

Nézegessen még több animgifet a villából!

Az óriási nyeremény három részből állt: a csapat tagjai kaphattak egy levelet, egy videóüzenetet és egy személyes találkozót valamelyik szerettükkel. Azt azonban nekik kellett megbeszélniük, ki, melyik ajándékot kapja. Vita nem nagyon volt az ügyben, ugyanis Laci kijelentette, hogy övé a személyes találkozó, és ebből nem engedett. Nem mintha nagyon próbálkoztak volna meggyőzni őt a többiek, bár nyílván, mikor már döntöttek, akkor jól esett nekik puffogni azon, mennyire önző Laci. A legviccesebb mégis csak az volt, hogy Dennis szívesen találkozott volna a gyermekével, hogy kibéküljenek. Ja, ez ilyen, 5 éve nem láttad, most bejön 2 percre egy idegenhez és mindent megbocsát. 

Nézegessen még több animgifet a villából!

Szóval Laci jutalma az, hogy bejön hozzá az édesanyja. Oly sok mindenről lehetne beszélgetni, annyi mindent lehetne csinálni, de Laci csak Edináról beszél és kérdez. Fanni a videóüzenetet választotta, az anyukája küldött neki egy kiábrándítóan rövid és érzelemmentes üzenetet. A végére érve meg is kérdezte a lány, hogy:

"Ennyi volt?!"

Nézegessen még több animgifet a villából!

Az egyetlen valóban érzelmes üzenetet Dennis kapta, aki egy levelet olvasott fel az anyukájától. Meg is hatódott rajta, volt, hogy meg kellett állnia olvasás közben, mert küszködött a könnyeivel. 

A Kontinensek hetén most Afrikára került a sor. Ezúttal az volt a feladat, hogy az állatok királyának, az oroszlánnak az életét adják elő a lakók. Mivel Dóri lebetegedett, ő nem vett részt a játékban. Laci olvasta fel az oroszlánról szóló sorokat, miközben Fanni és Dennis eljátszották, amit mondott. Robinnak most csak mellékszerepek jutottak, de azokban is brillírozott.

Nézegessen még több animgifet a villából!

Ezután a feladat után Fanninak az afrikai törzsi táncot kellett megmutatnia a lakóknak. Beleadott mindent, és végülis egy valóban klassz, mondhatni autentikus táncot nyomott, bár néhol kis Beyoncé, néhol kis Shakira előfordult benne.

Nézegessen még több animgifet a villából!

Ezután a fiúknak kellett lenyűgözniük Fannit táncaikkal. Dennis nem lacafacázott:

Nézegessen még több animgifet a villából!

Laci mexikói öreguras tánca után Robin következett, akit szintén nem kellett félteni! Ő egy japán robogésa egyveleget mutatott be a többieknek, leírhatatlan élmény volt.

Nézegessen még több animgifet a villából!

Fanni végül minden elfogultság nélkül (lol) Dennis táncát ítélte a legjobbnak.

Ön szerint kinek jobb a segge?

Itt ért véget az összefoglaló, és indult el a hetedik kihívás. Bence felkonferálta a videót, amiben láthattuk, mi történt a kiválasztáson. Utána Laci kis toporgós, gondolkozós, morfondírozós filmjét nézhettük meg, szerintünk ezek a bejátszók a lehető legunalmasabbak. Végül Laci kiszaladt a riportba, ahol elmondta Bencének, hogy indul a bosszúhadjárata, és nagyon biztosan áll a párbaj elé, mert olyan embert visz ki, aki ellen fasza érvei vannak, így tuti, hogy ő jön vissza. Nem tudom, Lacinak senki sem mondta, hogy ez a játék nem Judy bírónő, itt nem az érvek, hanem a szimpátia alapján szavaznak a nézők? 

A gongszó után Laci elkezdi a beszédét. Mindenkinek elmondja, hogy lenne oka kivinni, és aztán Dennis jól bevált módszerével felállítja Robint, majd megkéri, hogy tegye rá a kendőt Fannira. Dennis még elmondja, hogy ő nőt sosem vinne ki (micsoda férfi!), Fanni azt, hogy egyáltalán nem fél, Laci pedig mosolyog a bajsza helye alatt.

Robin óriási hibát követett el

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!