Laci kapta a zöld kendőt, ami kevésbé lepett meg minket, mint az, hogy Edina búcsúlevele után Fanni és Dóri végleg szakítottak, így egy meglepő hármas alakult ki a villában.

Robin óriási hibát követett el

Laci kezd összenőni a zöld kendővel

 

Edina búcsúlevelében először is kifejti, hogy örül annak, hogy része volt a játéknak, de annak nem, hogy Laci tért vissza, ami ugye nem meglepő. Robinban egy picit csalódott, de azért barátként gondol rá, és ismét javasolja, hogy legyen jóban Lacival, mert Laci más! Fannit nem utálja, csak idegesítőnek meg egy erkölcsi nullának tartja, Dórit meg biztatja, hogy álljon ki magáért ügyesen. Azt is megjegyzi, hogy örül, hogy belátta, hogy amit Fanniról beszéltek az igaz. 

Dóri felolvassa Edina búcsúlevelét.

Több sem kell Fanninak, már megy is Dórihoz, hogy te céda, hát a hátam mögött, rólam?! Kétszínűnek tartja Dórit, aki ezt kikéri magának, mert sosem volt az. Dóri belengeti a párbajt, mint a VV7 legfelsőbb bíróságát, ahol eldől, kinek van igaza. Fanni persze áll elébe, de eléggé befosik, mert már panaszolja is Dennisnek, hogy Dóri Robinnal és Lacival ellene van, és érthetetlen módon, de őt mindenkit bántja, és neki kell a legtöbbet elviselnie itt a villában. Egy picit gondolkozz aranybogár, miért van ez? Csak nem te generálod folyton a szart, mucikám? Sajnos ezt nem Dennis mondja, csak mi kérdezzük. 

Laci nyerte a VV7 6. párbaját

Itt is van a reggel, Lacinak nagyon nehéz, mert a kicsi lány nélkül aludt és hát ez rettenetes. Kint az udvaron Dóriba botlik, akinek elkezdi mondani, milyen rossz neki, de Dóri hamar Fannira terel és nagy egyetértésben állapítják meg, hogy Fanni bizony a leggázabb evör. Közben odabent Dennis és a borzas takarítanak és ugyancsak a többieket ekézik, Dennis szerint például unalmas a játékuk, ezért nem kell tartaniuk tőlük:

"Le vannak ülve, mint az iszap."

Pár perccel később Dóri a kedvenc helyén, a konyhában főz, Lacival fikázzák Fannit. Most Robin is csatlakozik, Dóriból meg csak úgy dől felé is a panasz, hogy Fanni így, Fanni úgy. Dóri azt érzi, hogy egy óriási kő esett most le a válláról, Laci szerint ez látszik is rajta, mert kivirult. Dóri ekkor, most, hogy legalább 1 órája beszélgetnek színt vall:

"Amúgy téged meg kezdelek bírni, bazzeg!"

És akkor újabb tematikus hét, ez a mostani éppen a kontinensek csatája, ahol minden villalakó egy kontinenst képvisel majd. Dóri lett Európa, Fanni Afrika, Dennis Ausztrália, Laci Amerika és Robin Ázsia. Ennek megfelelően mindenki kap egy öltözetet, amit a héten végig hordaniuk kell, hogy jobban tudjanak azonosulni a kapott földrésszel.

Nézegessen még több animgifet a villából!

Dórika bajor cuccot ölt magára, Fanni fűszoknyát, Laci mexikói dresszt, szegény Robin gésa öltözéket, vagyis megint lánynak öltözik, Dennis pedig pont azt, ami tökéletesen illik rá, egy semmi kis pénisztartó bőrdarabkát, ilyet, ni:

Nézegessen még több animgifet a villából!

Laci és Robin már nagyon jó barátok lettek, most éppen Laci sminkeli a kis gésát, aki nem túl elégedett, mert már tényleg a fasza kivan ezektől a feminim szerepektől, plusz vajkrém illata van az arcára kerülő fehér festéknek, ami aztán már tényleg mindennek a teteje. 

Nézegessen még több animgifet a villából!

Kiakad Lacira, amiért nagy élvezettel röhög azon, hogy ő ilyen szar helyzetbe került már megint, ezért megvicceli, és a következő feladatnál a levél felolvasásakor egy kicsit több feladatot csempész bele a vadember számára, mint az elő van írva neki. Az óriás kibaszás az, hogy azt olvassa a levélben, hogy vagy fel kell ragasztania Lacinak az álbajuszt, vagy ha nem ragad, akkor le kell borotválnia az eredeti bajszát, mert akkor majd tapad. Ez az a rész, ami nem szerepelt az utasításban, de Laci hipphopp egyszer csak érkezik, leborotvált bajusszal, amikor is Robinból kitör a röhögés, hogy hát haha, Laci, te megcsináltad, ez csak vicc volt. Jókor szólsz, baszdmeg! 

"Örökre megtanultam, hogy meg kell nézni a levelet!"

Kicsit később Dennis haja is áldozatául esik Laci újdonsült nyírószenvedélyének, a géppel kezdi el vágni neki a fazont, miközben Dennis törzsi mintákat fest az arcára. A csajának ennyire tetszik, amit lát:

Nézegessen még több animgifet a villából!

Jó, azért idővel már Dennis is elégedetlen, amit nem csodálunk, ugye.

Nézegessen még több animgifet a villából!

Kint Laci és Robin Fannit ekézik és latolgatják a kiválasztás lehetőségeit, természetesen az újdonsült cinkostárs, Dóri is beszáll és közli, hogy ő kapja a pár jeleit. Esélyes Dórikám, esélyes. Bent a hálóban Fanni szeretne javítani a haj-helyzeten és valamit Dennisre fúj, csak reméljük, hogy nem gázspray lesz ez.

Nézegessen még több animgifet a villából!

Első feladat megérkezik, mindenkinek autentikus bemutatkozást kell végrehajtania. Ja, igen, a hét végén majd a nézők megszavazzák, ki a legjobb földrész, és akkor az majd jutalmat kap.

Szóval Dóri jódlizni kezd, Szandi, basszus, félhetsz, itt a vetélytársad! Dennis valami vadember szerű dolgot ad elő, amit semmihez sem tudunk hasonlítani, de talán nem is érdemes. Fanni is hasonló bemutatkozót produkál, csak eggyel jobb hanggal. Lacit kevésbé értjük, ő ugyanis egy jódli rappet nyom, ami eléggé műfajidegen, vagy hogy is mondjuk ezt szépen. Robin pedig sikongat, biztosan azt hiszi, hogy a gésák így csinálnak a hétköznapjaikon. Iszonyat.

Melyik klipet nyomná be egy házibuliban?

Bajor est on! Jön a sör, a virsli és a böfögés, ahogy azt illik ilyenkor. Fannika nem tud böfögni, Dennis szerint meg nem vicces, hogy valaki hangosan böfög - hát be tudnánk vágni pár klipet ide most az ő kis büfijei közül, de nem tesszük. Ja, hogy ez egy verseny volt! Dóri eredményt hirdet, Robin itta a legtöbb sört és ette meg a legtöbb virslit. Nagy az öröm, de már jön is vissza Robin gyomrából a lefojtott bajor kulináris tartalom, ami miatt Laci diszkvalifikálná a nyertest a versenyből. 

Az ausztrál bennszülött úgy tesz, mintha gondolkozna.

Végre kiválasztás. Lilu jelentkezik egy kisfilmmel a konfliktusokról, miután Dóri megvilágosodik, hogy neki már senkije sem maradt, csak Robin.

Na akkor. Fanni Lacira teszi a jelét, meglepő, de Dennis is. Dóri a csalódása miatt Fannira, Laci is, először ugye rajta akar bosszút állni. És akkor jön a mérleg nyelve, Robin. Új barátság Lacival félretéve, Laci kapja a jelet, úgyhogy mehet vissza a balettbe ugrálni!

Ön szerint kinek jobb a segge?

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!