Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Renike nem viccel: Danit viszi 



A lány olyan ellenfelet akart magának, aki szerinte vele egy szinten van. Mert vissza akar menni a villába.

Reni kiesésre játszik?

Renike az elmúlt napokhoz képest visszavett egy kicsit, biztos nagyon sokat gondolkodott, hogy kit vigyen ki párbajozni. Annyira lekötötte ez, hogy azt is elfelejtette, mekkora lóról magyarázott korábban.


0 Tovább

Zsu mindent megtett, hogy ő legyen a legszexisebb



A többiek sem aprózták el, például Renike imitálta a fellációt, Edina bevállalta Macit, hogy beteg képek is készüljenek, Daninak pedig maradt a fotós szerep.

Reni kiesésre játszik?

A csajok dönthettek, kit választanak párnak az új feladathoz, ami nem más volt, mint egy szexi fotózás. Dóri vitte Robint, Renike lecsapott Dennisre, Edina Macit találta meg Fanni Ádámot, Zsu Lacit, mert szerinte jól mutatnak egymás mellett. Dani senkinek nem kellett, így fotózhatta a többieket. EGY KOMPAKT GÉPPEL.

0 Tovább

Reni kiesésre játszik?



Nagyon nehezen tudja feldolgozni, hogy ő kapta a legtöbb jelet. Vett egy jó magas lovat, ráült és most onnan szemléli, mi történik bent.  A realitásérzéke teljesen eltűnt, úgy viselkedik, mintha nem is akarná megnyerni a párbajt.

Az új közellenség: Reni

Edina, annnnyira gáz dolgokat mondtál, de téééényleg. Ez a naiv vidéki lány kezd elmenni, Edina, ez a nem állok a boldogságod útjába, könyörgöm, de téééééényleg, meg hogy karácsonykor hazamenni, jézusom, jézusom! 

 

- így fakadt ki Renike, miután megkapta a jeleket, de Ádám beleszólt a monológjába, és figyelmezetette: a karácsonnyal ő jött, ne mást szapuljon érte. Ezt követően Daniék megkérdezték, hogy miért is van a villában, de erre a kérdésre sem sikerült rendesen válaszolnia Renikének. 

A gesztusain végig látni lehetett, hogy - Dennis szavaival élve - mindenkit csicskának tart, ő felsőbbrendű, boruljanak előtte térdre. A nézőket ismét szapulta, például Zsunak odavágta: aki rád szavazott, az olyan ember. Bezzeg, aki majd ráfog, az csakis nagyon okos lehet.

Úgy tűnik, Reni abszolút nem tanult Vikcsu esetéből, a nagyon beképzelt és aggresszív játékosok ritkán nyernek párbajt, jól tette volna, ha megnéz néhány részt az előző évadból, pl. Dorka kiesését.

Mindenesetre sok sikert! 

Zsu megszívatta legfőbb támaszát

0 Tovább

Laci drámáját taktikának hiszik



A fiú elkérte Edina szuperképességét, hogy az apjával beszélhessen. Reni reakciója, ő is tudná sajnáltatni magát.

Laci lepattintaná Edinát

Laci szeretett volna az apjával beszélni telefonon két percet, mert a Dórival történtekből eszmélt, és úgy gondolta, jobb ha kommunikál vele, nehogy úgy veszítse el, hogy büszkeségből ezt nem tette meg. Edina cuki volt és odaadta neki, ami persze mindenkit idegesített.

0 Tovább

Fanni és Reni anyja sír a szégyentől



A két lány nem tanult meg veszteni éés a realitásérzékükkel is komoly bajok lehetnek, primitíven, artikulálatlanul üvöltöttek, mint akik barlangban nőttek fel, és kamionost megszégyenítő módon káromkodtak, miután Zsu lealázta a párbajban Vikcsut.

Zsuzsa nyert, de tönkre fogják tenni az életét

Dani sírt, amikor Zsuzsa lépett be az ajtón, a többiek pedig ledöbbentek.

A művésznő elkezdett ordibálni a nappaliban, és bőgött a kanapén, Fannika pedig fel-alá járkálva ilyeneket mondott a párbajról győztesként visszatérő lánynak:

Isten szedje ki a kezeim közül! Ki foglak csinálni te büdös kurva! Innen úgy fogsz takarodni, mint a kurva picsa!

11 Tovább

Hirdetés

Facebook