A villalakók is készülnek a karácsonyra, Dani például betlehemezést rendez, hogy ünnepi hangulat legyen. Most mindenki egy kicsit hátrébb áll az agarakkal, inkább a felszínen barátkoznak egymással. Edina pedig nem egyszerűen élvezkedik.  

Dennis a szoláriumban ejakulálna

Reni levele indulatokat váltott ki - ki gondolta volna -, hiszen Zsut ekézte megint és meg is vádolta azzal, hogy elsunyított egy fülbevaló eltörést. De kit érdekel már ez a beképzelt nőcske, örülünk, hogy nem kell többet látni, hogy a gyűlölet tartja életben és az, hogy Macival bájolog.

 

Dani miközben betlehemest rendezett, Laci meglepetés bulit kapott a születésnapjára, amelyre mindenki elment, sőt, senkinek nem esett nehezére megölelnie a srácot. Még a családjától is kapott egy képeslapot, aminek a következében a szemével akaratlanul is méregteleníteni kezdett.

Mindez semmi sem volt ahhoz képest, ami Edinával történt. Véletlenül benyitott a nyugiszobába, amikor Dennis és Fanni csókolózott egymással. A pár ekkor szétrepült, de aztán Edina meggyőzte őket, jobb lesz ha folytatják, mert ezzel neki is örömet szereznek. És folytatták, ő pedig önfeledten élvezte ezeket a másodperceket.     

Maci és Reni előtt szexeltek Dennisék

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!