Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Fanni verset írt Dennis farkáról és Szilvi melléről



Az iskola hét kihozza Fanniból a mélyen rejlő József Attilát, Dóri tisztázza a barátságát Fannival és Edina kitalálja, mi legyen a stratégia a Lacival kialakult kapcsolatában.

Edina szúrta Lacit


Reggel nem tudnak felkelni a lakók és utálják az iskolát. Az irodalom tanár hoz egy dobozt, amiben egy lila kendő van, és az kapja majd meg, aki szombaton a vizsgán a legjobban teljesít. Na így kell motiválni, kéremszépen. Dóri jó önismerettel rendelkezik és azonnal lemond róla. A Magyar kultúra napja alkalmából elmondják a Himuszt, Fanni kezdi a szavalást.

0 Tovább

Fanni hármasban szexelne a tesitanárral



A tegnapi összefoglaló Edina és Laci szakításától, majd kibékülésétől és Fanni flörtöléseitől volt hangos, de azt is megtudhattuk, hogy a bukfencbe bele lehet halni. Minden nap tanul az ember.

Edina végre hagyta magát megkupakolni

Szóval Edina úgy érzi, bekorlátozza őt Laci. Ezért szenvedélyes csókolózás után szakít vele az ációkációmaszturbáció felirattal ellátott tábla előtt.

0 Tovább

Edina végre hagyta magát megkupakolni



A szemérmes Edina még Fanninál is messzebbre ment, takaró nélkül mutatták az aktust Lászlóval. 

Dennisz megtáncoltatta a Godzillát

Van itt minden, herék tánca, széttárt lábak, behatolás, satöbbi. A képeket a Blikk hozta le, itt a lényeg.  Figyelem, nem munkahelybarát tartalom. 

Fanni, Dóri és Edina maszti partit terveznek

0 Tovább

Laci féltékeny, Dórinak ufófeje van



Már Robinra is féltékény, holott semmi oka rá. És az a legrosszabb, hogy meg van róla győződve: neki mindig igaza van. Dóri nem aludt jól és Zsu sem.

Dennis mindenkit megszívatott

Reggel Robin és Edina együtt falatozott a közös asztalnál, amit Laci nem nézett jó szemmel. - Érdekes módon az nem zavarta, hogy Fanni egyedül malmozott miközben reggelizett. -

0 Tovább

Megható videó: Edinával közölték a halálhírt



A lánynak az édesanyja mondta el, mi a helyzet. Edina próbálja tartani magát.

Dennis három napig nem nyomul Fannira

Edinának ki kellett mennie a riportszobába, mert ezt az utasítást kapta. A többiek érezték, hogy ez nem jó jel, összeverődtek a nappaliban és várták vissza a lányt. Nem sokkal később kisírt arccal meg is jelent Edina, aki nem titkolta, mi történt: meghalt a nagypapa.

Mindenki átölelete és biztosította róla, mellette áll. Laci is, aki szerint nagyon nem érdemelte meg Edina, hogy ez történjen vele. Nem sokkal később a hálóban Dóri és Zsu megbeszélte, hogy így, ezek után nem lehet kivinni párbajozni Edinát, nincs mese, új terv kell ide.

Edina majdnem befejezte a játékot

0 Tovább

Nővel etetette meg magát a király



Tusolni is vitt magával csajt, ráadásul rögtön kettőt. Maci felébredt a téli álmából. 

Büdös férjet választott a királynő

Maci, Renike kiesése óta alszik, vagyis igazi humán díszlet. Most viszont felébredt, mert nő mellett kell aludnia, és minden másra is megkérheti őket. Ezt ki is használja: Fannival és Edinával zuhanyzott, majd az erdélyi lánnyal megetettte magát. 

A legkegyetlenebbnek mégis a fogmosás tűnt, talán azért, mert intim dolog más szájában turkálni. Mondjuk ekkora embert etetni sem túl szexi, dehát az még vicces is lehet. 

Dóri köpködött az ágyban

2 Tovább

Bréking: Laci úgymond megkóstolta Edinát 



A pároscska már a nappaliban kezdte az előjátékot, bár ott még csak verbálisan. A hálóban azonban már történt is valami.

Dennis három napig nem nyomul Fannira

Laci a nappaliban arról magyarázott Edinának, hogy jó lenne kimenni egy romantikus estére, és lehet, van értelme elcserélni a lila kendőt Macival egy garantáltan jó történetre. Edina szerint ez őrültség, mert most játsszanak, összebújni viszont kint is össze lehet.

0 Tovább
«
123