Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kiderült Fanni intim titka



Ádám a búcsúlevelében nem viccelt, nagyjából mindenkit leoltott. Fanni és Zsu kapta a legnagyobbat.

Egynapos orgiát ígért Fanni Dennisnek

Ádám búcsúlevelében lesunyízta Macit, Dóri lelkét sem simogatta, aztán Fannit vette elő. A lábszaga rettenet, írta, majd Dennis következett. Vele egészen kiméletesen bánt el, aztán Robint lelangyizta, majd hozzátette, ülve pisil.

0 Tovább

Közellenség lesz Zsu és Laci



Azt senki nem nyeli le, hogy Edina kanjára nyomul a párbajgyőztes. Hihetetlen érdekcsoportok születtek.

Edina már pár napja tudja, hogy Laci és Zsu tetszik egymásnak. De már nem csak ő, az összes villalakó észrevette, hogy egy újabb szerelemi szál van kibontakozóban. Edina Zsunak az áldását adta, de ezt csak azután tette, hogy rájött, nem jó ötlet kimennie párbajozni Laci miatt.

0 Tovább

Edina legálisan kukkolta Denniséket



A villalakók is készülnek a karácsonyra, Dani például betlehemezést rendez, hogy ünnepi hangulat legyen. Most mindenki egy kicsit hátrébb áll az agarakkal, inkább a felszínen barátkoznak egymással. Edina pedig nem egyszerűen élvezkedik.  

Dennis a szoláriumban ejakulálna

Reni levele indulatokat váltott ki - ki gondolta volna -, hiszen Zsut ekézte megint és meg is vádolta azzal, hogy elsunyított egy fülbevaló eltörést. De kit érdekel már ez a beképzelt nőcske, örülünk, hogy nem kell többet látni, hogy a gyűlölet tartja életben és az, hogy Macival bájolog.

 

Dani miközben betlehemest rendezett, Laci meglepetés bulit kapott a születésnapjára, amelyre mindenki elment, sőt, senkinek nem esett nehezére megölelnie a srácot. Még a családjától is kapott egy képeslapot, aminek a következében a szemével akaratlanul is méregteleníteni kezdett.

Mindez semmi sem volt ahhoz képest, ami Edinával történt. Véletlenül benyitott a nyugiszobába, amikor Dennis és Fanni csókolózott egymással. A pár ekkor szétrepült, de aztán Edina meggyőzte őket, jobb lesz ha folytatják, mert ezzel neki is örömet szereznek. És folytatták, ő pedig önfeledten élvezte ezeket a másodperceket.     

Maci és Reni előtt szexeltek Dennisék

0 Tovább

Edina feketeöves cukiság vált Laci mellett



Óvodásként viselkedik a tetovált mellett, de mindezt úgy, hogy az ember vele együtt válik gyerekké. Edinát könnyű szeretni.

Laci lepattintaná Edinát

Laci és Edina kapcsolta alakul, de persze nem úgy, mint a lányregényekben. Itt nem lesz happy end, mert Laci sosem fog összejönni vele, mert nem az ő típusa, nem nagyvilági nő, hanem egy kedves erdélyi fuska. 

Ettől függetlenül elvannak, csak Edina ne rokkanjon bele, és bár minden nap elmondja a riportszobában, hogy nem szeretett bele a fiúba, mindenki tudja rajta kívül, hogy de, igen!

Maci és Reni előtt szexeltek Dennisék

0 Tovább

Zsu mindent megtett, hogy ő legyen a legszexisebb



A többiek sem aprózták el, például Renike imitálta a fellációt, Edina bevállalta Macit, hogy beteg képek is készüljenek, Daninak pedig maradt a fotós szerep.

Reni kiesésre játszik?

A csajok dönthettek, kit választanak párnak az új feladathoz, ami nem más volt, mint egy szexi fotózás. Dóri vitte Robint, Renike lecsapott Dennisre, Edina Macit találta meg Fanni Ádámot, Zsu Lacit, mert szerinte jól mutatnak egymás mellett. Dani senkinek nem kellett, így fotózhatta a többieket. EGY KOMPAKT GÉPPEL.

0 Tovább

Laci drámáját taktikának hiszik



A fiú elkérte Edina szuperképességét, hogy az apjával beszélhessen. Reni reakciója, ő is tudná sajnáltatni magát.

Laci lepattintaná Edinát

Laci szeretett volna az apjával beszélni telefonon két percet, mert a Dórival történtekből eszmélt, és úgy gondolta, jobb ha kommunikál vele, nehogy úgy veszítse el, hogy büszkeségből ezt nem tette meg. Edina cuki volt és odaadta neki, ami persze mindenkit idegesített.

0 Tovább

Nézze meg Edina óriási magánszámát



A lány legnagyobb rajongói mi lehetünk. Észrevettük, hogy nemcsak cuki és őszinte, de hihetetlenül jól tudja magát szórakoztatni.

Dóri szerint Lacinak kicsi a pénisze

Edina a dolgos napok utáni első bulin kiengedte a fáradt gőzt. Amíg Laci Dennisszel volt elfoglalva, Fanni pedig Ádámmal próbált beszélgetni, Maci Renizett, Dani Zsuval cserélt eszmét és Dóri egyedül táncolt, addig Edina egy kicsit elvonult vonaglani. 

Még a felsőjét is feltűrte, mikor úgy érezte, nem figyeli senki, és táncolt. Nem akárhogy, nézte magát közben. Könnyű őt szeretni, nem? (9:13-tól nézze!)

Laci lepattintaná Edinát

0 Tovább