Leszállt az este, Laci Edina mellett tért nyugovóra, míg Dennis és Fanni ismét a nyugiszobát vette ki éjszakára, ezúttal Edina sem rontott rájuk. A már mindennapossá váló légyottot most az tette mégis különlegessé, hogy túl meleg volt a takaró. Végül Fanni ismét elhatározásra jut.

Dennisnek már mindenkire feláll

Estére Fanni és Dennis bevackolták magukat a nyugiszobába, nem titkolva elsődleges tervüket. A műsor lájt csókolózással indul, gyors igazítás és vágás után már ritmusra jár Dennis ágyéka.

Aztán történik valami: a Godzilla nem mozog tovább, Fanni – akin nincs szemüveg - megjegyzést is tesz a szörny szerény méreteire. Dennis a jelenséget azzal magyarázza, hogy takaró alatt nem tud úgy teljesíteni. Viszont Fanni köti a leplet a karóhoz: no takaró, no szex, pedig Dennis reggelig tolná.

 


Aztán alkudozni kezd, hogy akkor csak a fejük legyen kint, de Fanni nem tágít. Aztán olyannal jön, hogy akkor ezentúl csak ujjazni fogja Fannit, aki cserébe kézimunkázik, de ez az ötlet sem nyert. Fanni aztán a riportszobában elmondja, azért ragaszkodik a takaró alatti szexhez, mert nem szeretné, ha a sok perverz rajta élvezkedne, ráadásul „Full ingyen”

Dennis aztán elkezdi győzködni, hogy nem kell pornófilmet forgatniuk attól, hogy látja őket a kamera. Szerinte a helyezkedéssel lehet tompítani a jelenet durvaságát, ellenpéldaként előad néhány szólójelenetet a takaró alatti szexpozíciókból. Végül némi csókolgatás után félig takarásban láthatunk egy klasszikus misszionárius pózt, ami gyors véget ér.

Szex után arról beszélgetnek, hogy vajon Fanni az egyedüli ribancvérű a villában, vagy a „többi lánynak is viszket a luka?” Végül nem jutnak konszenzusra, inkább jóéjszakát kívánnak egymásnak.
Reggel aztán Fanni azzal az elhatározással ébred, hogy nem szexszel többet, kíváncsi meddig bírja. Dennis két napot ad neki, Fanni szerint legalább egy hétig tudja türtőztetni magát.

Fogadnak is egyből, a győztes pedig bármit kérhet a másiktól Illetve megállapodnak abban is, hogy ha már csak hárman lesznek bent a villában, orbitális nagy szexpartit fognak tartani, amihez síkosítót is kell kérniük. 

Edina Lacin kézimunkázott

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!