Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Dóri lekapta Edinát, aztán Ádámot



A plasztikus ősbemutatót tartott Edinával, Ádámból pedig repetát kért. Érthető, hiszen saját bevallása szerint nem mindennapi élmény a fiúval nyálat cserélni.

Ellenfelével csókolózott Dóri

Míg mások veszekedtek, addig Dóri ismét megturnéztatta a száját: Rájött, hogy Edinával még nem csókolózott és ezt gyorsan pótolta, majd Ádám szájában végezte.

0 Tovább

Edina legálisan kukkolta Denniséket



A villalakók is készülnek a karácsonyra, Dani például betlehemezést rendez, hogy ünnepi hangulat legyen. Most mindenki egy kicsit hátrébb áll az agarakkal, inkább a felszínen barátkoznak egymással. Edina pedig nem egyszerűen élvezkedik.  

Dennis a szoláriumban ejakulálna

Reni levele indulatokat váltott ki - ki gondolta volna -, hiszen Zsut ekézte megint és meg is vádolta azzal, hogy elsunyított egy fülbevaló eltörést. De kit érdekel már ez a beképzelt nőcske, örülünk, hogy nem kell többet látni, hogy a gyűlölet tartja életben és az, hogy Macival bájolog.

 

Dani miközben betlehemest rendezett, Laci meglepetés bulit kapott a születésnapjára, amelyre mindenki elment, sőt, senkinek nem esett nehezére megölelnie a srácot. Még a családjától is kapott egy képeslapot, aminek a következében a szemével akaratlanul is méregteleníteni kezdett.

Mindez semmi sem volt ahhoz képest, ami Edinával történt. Véletlenül benyitott a nyugiszobába, amikor Dennis és Fanni csókolózott egymással. A pár ekkor szétrepült, de aztán Edina meggyőzte őket, jobb lesz ha folytatják, mert ezzel neki is örömet szereznek. És folytatták, ő pedig önfeledten élvezte ezeket a másodperceket.     

Maci és Reni előtt szexeltek Dennisék

0 Tovább

Dóri mindenkivel nyálat cserélt



Az utolsó villabuli úgy alakult, hogy Dóri itta magát leginkább vállalhatatlanra. Az sem érdekelte, ha lány jött vele szembe, lekapta.

Fanni a szimpátiaszavazás miatt feküdt le Dennisszel

Óriási bulit tartottak a villában, amelyen a legtöbb alkoholt vélhetően Dóri fogyasztotta el. Annyira  részeg volt, hogy mindenkivel csókolózott, aki szembejött vele, ráadásul teljes erőbedobással. Lacit azonban messze elkerülte, amit a fiú  nehezen viselt el.

 

Aki arra tippel, Laci beleszeretett Dóriba, jól gondolja, hiszen még egy poharat is földhöz vágott mikor látta, éppen Ádámmal csőrözik, miután Dóri részegen kibékült végre vele - legalábbis ő így hitte. Össze vagy zuhanva, tesó - mondták neki, elsősorban Edina próbálta kezelni. Dóri másnap még azt is elhitte Dennisnek, hogy meztelenül parádézott kint. Nem lehetett nagyon szomjas. 

Parasztháború tört ki a villában

0 Tovább

Hirdetés

Facebook