Egymást ajándékozák meg a villalakók, de az nem derüt ki, mennyiért lehetett vásárolni a másiknak. Ez az időszak nem Zsu diadalmenete lesz.  

Zsunak megint van kitől félnie

A karácsony a villalakókat megrendítette, mindenki egy  kicsit kedvesebben tolta, talán csak Maci volt az, aki most sem bírt a vérével, bántotta Zsut. A lakóknak egyébként ki kellett húzniuk, kit lepnek meg a nagy napon, így kaphatott Dóritól ajándékot Fanni és Robintól Dennis. 

 

A leghangosabban örülő címet Fanni kapta, aki egy smink-korrektortól dobott hátast. Dani nagypapás ajándékát viszont senki nem fogja irigyeni, hiszen 8 pár zokni egy büdösnek kikálltott ember számára sem felemelő, meg egyébként sem.  

Ketten is kaptak pólót (Dennis, Maci), Dóri egy fotóval lett több, Zsu egy bögrével, Robin egy waxszal,  a többiekét viszont már nehéz lett volna megjegyezni. A jóhangulatú ajándékozást semmi nem zavarta meg, csak az ríkatta meg a srácokat, hogy lehetetett hazaüzenni is. Nyilván enné a feladatnál vérzett el Zsu, aki fiának alig bírt szépet mondani, mert folyamatosan sírnia kellett.  

Ellenfelével csókolózott Dóri

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!