Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Fanni verset írt Dennis farkáról és Szilvi melléről



Az iskola hét kihozza Fanniból a mélyen rejlő József Attilát, Dóri tisztázza a barátságát Fannival és Edina kitalálja, mi legyen a stratégia a Lacival kialakult kapcsolatában.

Edina szúrta Lacit


Reggel nem tudnak felkelni a lakók és utálják az iskolát. Az irodalom tanár hoz egy dobozt, amiben egy lila kendő van, és az kapja majd meg, aki szombaton a vizsgán a legjobban teljesít. Na így kell motiválni, kéremszépen. Dóri jó önismerettel rendelkezik és azonnal lemond róla. A Magyar kultúra napja alkalmából elmondják a Himuszt, Fanni kezdi a szavalást.

0 Tovább

Fanni hármasban szexelne a tesitanárral



A tegnapi összefoglaló Edina és Laci szakításától, majd kibékülésétől és Fanni flörtöléseitől volt hangos, de azt is megtudhattuk, hogy a bukfencbe bele lehet halni. Minden nap tanul az ember.

Edina végre hagyta magát megkupakolni

Szóval Edina úgy érzi, bekorlátozza őt Laci. Ezért szenvedélyes csókolózás után szakít vele az ációkációmaszturbáció felirattal ellátott tábla előtt.

0 Tovább

Robin bogarat ültetett Dani fülébe



Sokan azt gondolják Edinát viszi párbajozni Zsu. Robin szerint nem.

Kiválasztás – Maci a kórházból szavazott

Robin azt gondolja, Danit viszi párbajozni Zsu, mert nála még bedobhatja az "őt nem bántottam, mégis nekem esett"-et. Ráadásul mindenki tudja, hogy most igazából egy Laci-Zsu párbajnak kéne lennie, amit egyedül Dani hozhatna létre azzal, hogy leveszi Laciról a lila kendót, mert ez az ő szuperképessége.

Robin elmondta Daninak, hogy Zsu és Dóri paktumot kötött, hogy kiejtik Lacit, szóval jó lenne, ha nem Dani lenne ennek az egész történetnek az áldozata, ezért minél hamarabb cselekednie kéne. Dani azt még nem gondolta végig, mi lesz, ha leveszi Laciról a kendő....

Breking: Maci nem folytathatja a ValóVilágot

0 Tovább

Robin végre rámehet Dórira



Az első olyan párbajon vagyunk túl, amit olyan kihívó nyert meg, aki magára pakoltatta  a jeleket. Ezzel villatörténelmet is írt Buddha. 

Reni szelleme kísért a kiválasztás alatt

Robin és Ádám párbaját mindenki szorosnak gondolta, legalábbis a lakók közül. Ehhez képest a majdnem kétszer annyian szavaztak Robinra, mint Ádámra. Laci barátjának a kampányfilmje és a sajtótájékoztatója jobb volt, mint Robiné, sőt a kortesbeszédet is sikerül olyanra kanyarintania Lacinak, ami közben nem aludt el a néző. Mégsem nyert Ádám.

Robin a kampányfilmjében felmosott, a sajtótájékoztatóját a szeretet lengte át a kortesbeszéde alatt pedig mi éreztük kínosan magunkat. Köszönjük Dennis! Mégis ő nyert. A titka vélhetően az, hogy mindenkivel kedves, mindenkivel elnéző, a gyengéket segíti, az árvákat felneveli, a virágokat megsimogatja és hát ilyen ember nem sok van ebben a csapatban. Gratulálunk a 65,77%- hoz.

Eltaktikázták a jelölést a villában

0 Tovább

Zsunak megint van kitől félnie



Ha minden igaz, Zsu megy ki megint párbajozni, és Dennis tervei szerint ővele. Ha Robinnak nincs esze, elveszti csapata bizalmát.    

Robin száraz kenyéren élte túl

Dennis ki akarja használni Robin szuperképességét, és arra próbálja rábeszélni, hogy tegye rá a jelét, hogy kivihesse Zsut. Okosan el is mondta neki, hogy miért is megkerülhetetlen ő ebben a kérdésben, aminek a fiú láthatóan nagyon örült. Talán először érzi magát fontosnak, ez abból is látszik, ahogy minderről beszámolt a riportszobában.

Fanni és a terhességi teszt

Robin egyetlen egy értelmes kérdést tett fel Dennisnek, aki egy ócska válasszal lerázta, és már szinte meg is vette a fiút. Dóri, Fanni és Maci elméletben hajlandó őt párbajra küldeni és valóban cseppet se lenne feltűnő, ha Dennisre Robin rögtön kettő jelet is tenne, hogy mindenképp ő menjen ki. És az is igaz, hogy nem veszítené el azonnal a többiek bizalmát, hiszen CSEPPET SEM FELTŰNŐ tervre mondott nagyjából igent Dóri második kedvese.   

Maci azt képzelte, minden csaj rajta pörög

2 Tovább

Hirdetés

Facebook