Képességeit jól kihasználva nyerte meg a házi tehetségkutatót Robin. Nyereménye egy romantikus vacsora volt, egy általa választott lány lakótárs társaságában. Teljesen meglepő módon az ifjú tehetség Dórit választotta, akivel közelebb kerültek egymással a vacsora alatt.

Ádámot mindenki elküldte az anyjába

Döntöttek a nézők a Villa KiMitTud nyerteséről, a hírt Zsu királynő személyesen olvassa fel. Kiderül, hogy Robin produkciója vitte a prímet, Robin pedig egy lányt vihet romantikus, Duna parti vacsorára. A legtehetségesebb villalakó némi tépelődés után Dórit választja vacsorapartneréül.

Izgatottan beszélgetnek az autózás alatt az étterem felé, miközben fogják egymás kezét. A pesti oldal egyik étteremhajójánál állnak meg és kapnak egy igen szép asztalt közvetlenül a panorámaablak mellett, látképpel a Várra. Mindketten el vannak ájulva a látványtól.

 

Közben Robin esetlenül csapja a szelet Dórinak, mindenféle érzésekről beszél vele kapcsolatban, amit a lány egyből közeledésnek vesz és csípőből hárít. Vacsora végén aztán a srác inkább magáról, meg arról kezd beszélni, hogy Dórin kívül Dani és Dennis áll közel hozzá.

Dóri egyből helyesel, Danit ő is cukinak találja, olyannak, aki nem hülye, csak az élethez, Dennis meg mintha a testvére volna. Sőt, még Fannit is szereti, és nem idegesíti semmi sem, amit a szeleburdi lány művel. Viszont úgy látja, hogy ez a szeretet a másik oldalról kisebb. Robin ugyanezt érzi Dennisszel kapcsolatban.

A vacsora csúcspontján megígérik egymásnak, hogy ezentúl mindig számíthatnak egymásra, aztán nagy ölelkezés közepette búcsúznak a pazar budai panorámától. 

Szétlopják a villát a játékosok

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!