Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Maci majdnem elélvezett a kanapén



Mert Dóri masszírozta. Ha ez nem lenne elég, még Dóri is nyögött - kérésre - a kényeztetés közben.

Döbbenet: Maci megujjazta Fannit

Dennis meg akarta viccelni Fannit azzal, hogy azt hazudja, átadta a szoliztatás jogát Macinak, így most a dagi fiú kedvében akartak járni a napozni vágyók. Dóritól Maci egy masszázst kért, meg is kapta.

Ez az amire gondolok? A gumidinnyék?

- kérdezte Maci mikor Dóri mellei hátulról karamboloztak a fejével. A vidámság csak ezután kezdődött, hiszen nem mindennapi kéréssel fordult a nagymellűhöz a nagytestű.

0 Tovább

VV Macit újrahasznosította az RTL



A villa apukája már szerepelt a csatorna Segítség, bajban vagyok! című műsorában tavaly. Abban anyuci pici fiát alakította

Edina nem tudja, hogyan kell maszturbálni

VV Maci nem először van képernyőn, korábban is úgy gondolta a csatorna, hogy kamerakompatibilis. A fiú ugyanis a Segítség, bajban vagyok! című reality sorozatként meghatározott műsorban szerepelt még 2013-ben. Talán nem véletlen, hogy pont most ismétlik ezt a remek 44. részt.

Való Világ 7: Lebukott VV Maci - fotó

 

Maci a szerepe szerint egy anyján élősködő 31 éves fiút alakított, aki kibukott azon, hogy dolgoznia kell, hiszen még a kaját is minden nap a mama varázsolta az asztalra.

A sztorinak egyébként pozítiv vége lett, becsajozott és még életben is maradt. Amúgy ugyanaz a pörgettyűs nyelv, ugyanaz a mozgás, ugyanaz az arc, mimika, mint most bent, a különbség csak 35 kg. 

Edina nem tudja, hogyan kell maszturbálni

0 Tovább

Ezt Maci anyja el se fogja hinni



A nagydarab srácnak sikerült együtt zuhanyoznia Edinával is Vikcsuval. Meg is mosták egymás hátát. A mellfogdosás sem maradt el.

Nyolcadiknak három mozihős költözik a villába

Maci úgy érezhette, születésnapja van, hiszen két nőt sikálhatott a zuhany alatt. A lányok viszonozták a kedvességet és tudták, ezzel a produkcióval bekerülnek az esti összefoglalóba.

 

Edina túlmozgásos lányként végigtáncolta a bulit, Vikcsu próbálta utánozni majd a melleiről sírt egyet Macinak, mert nem szereti őket. A fiú szerint semmi baj nincs velük, sőt. Meg is foghatta, hogy meggyőződhessen róla, nem szilikonból vannak. 

Edina jó hosszan a szemeit mosta, majd borotválkozni kezdett, eközben Vikcsu rengetegszer beszappanozta magát, nem kímélve ezzel a környezetet. 

Beköltözött Edina, a jó illatú

0 Tovább
123
»

Hirdetés

Facebook