Az első összefoglalóból kiderült, hogy a fiúk nem sokkal a beköltözés után fogadást kötöttek. 

Laci nagy ötlete volt, hogy aki először egy lányt magáévá tesz, annaka  többiek egy kívánságát teljesítik. Pont ennek a jegyében telt az első napjuk, vagyis mindenki ráhajtott valakire. Laci persze Dórira, Dennis és Dani Fannit próbálta puhítani. Vikcsut senki nem akarta megmászni. Egyelőre!

Laci bevallotta a titokszobában, úgy érzi, Dennis lesz az ő embere, Daniból ugyanis nem nézi ki, hogy tökös lenne Mondjuk szereti a Hegylakót, de szerinte ármánykodik és sunyi is.

 

Fanni kicsit kóstolgatta Danit: te érzékeny vagy, de közben romantikus? – vette oda az Okosnak, aki észrevette ám, hogy nem zárja ki egymást a két dolog és ezt szóvá is tette. A kameráknak a szolifan aztán bevallotta, Danit egy nyálgépnek tartja, aki cuki, ennek ellenére neki egyszerűen sok. Persze face to face azzal áltatta, hogy George Clooney-ra hasonlít a mellkasa.  Fanni amúgy nem kicsit paranoid, kiderült, hogyha valamiből kimarad, azonnal arra gondol, éppen kibeszélik őt.

Dóri és Laci elkezdtek ismerkedni a szaunában, a tetkós pedig annyira belejött, hogy nem is állt le egész este, ma pedig már a kanapén összebújva láttuk őket.  Vikcsu megdöbbent, hogy a plasztikcicának van esze és rögtön barátkozni kezdett vele, amely addig fajult, hogy Dóri felajánlotta, inkább vele aludjon, mint Lacival. Vikcsu először igent mondott, majd nyomulós kandúrbandinak nevezte a fiút, aki szerinte egyből lukra megy, de végül mégis mellé feküdt le aludni.

Tegnap Dóri vitte volna el a Nobel-díjat, többek között azért, mert a kortes helyett kortársbeszéd mondott, de a bizottság nagy gondba lenne, ha a napi teljesítmény alapján kéne megítélni a nyertest, mert mindenki ostobára itta magát.

Dennis ahhoz képest, hogy Fanni jön be neki, pofátlanul megbámulta a meztelenül zuhanyzó Dórit, akit konkrétan nem érdekelt, hogy gyakorlatilag mindenki egyszerre volt jelen a buli után a fürdőszobában. Laci imádta, ami ott zajlott, azt mondta, azt érezte, végre hazaért, mert olyan volt, mint egy disznóólban.  Ezt a fiút nehéz lesz megérteni…

Mellesleg beköltözött a hetedik villalakó, Edina is, aki Erdélyből jött és tényleg nagyon őszinte lány. Elmondta, hogy mindene a zene és a mozgás, ami a szívén, az a száján, és tényleg, nem hazudott. A stúdióban annyira természetesen reagált mindenre, hogy őt nem nehéz kedvelni, sőt hallgatni is élvezet. Ráadásul Fannitól tudjuk azt is: finom illata van.

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!