Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Macinak elege van Fanniból



Naponta ötvenszer üvölt, ami a Pitiáner szerint már túlzás. Különben is elege van abból, hogy állandóan veszekednek Dennisszel.

Edina sírva fakadt Laci miatt

Kollektív büntetés gyanánt reggel megjelent Ferenc mester, akinek az volt a feladata, hogy kegyetlenül megmozgassa a lakókat. Rendesen végezte a dolgát, ordibált is velük meg minden, aminek meglett a hatása: mindenki kussolt és csinálta, amit kellett. Maci is, akinek nem lehetett egyszerű a fizikai megterhelés ébredéskor, reggeli helyett.

0 Tovább

Fanni sikítva örült a karácsonyi ajándékának



Egymást ajándékozák meg a villalakók, de az nem derüt ki, mennyiért lehetett vásárolni a másiknak. Ez az időszak nem Zsu diadalmenete lesz.  

Zsunak megint van kitől félnie

A karácsony a villalakókat megrendítette, mindenki egy  kicsit kedvesebben tolta, talán csak Maci volt az, aki most sem bírt a vérével, bántotta Zsut. A lakóknak egyébként ki kellett húzniuk, kit lepnek meg a nagy napon, így kaphatott Dóritól ajándékot Fanni és Robintól Dennis. 

 

A leghangosabban örülő címet Fanni kapta, aki egy smink-korrektortól dobott hátast. Dani nagypapás ajándékát viszont senki nem fogja irigyeni, hiszen 8 pár zokni egy büdösnek kikálltott ember számára sem felemelő, meg egyébként sem.  

Ketten is kaptak pólót (Dennis, Maci), Dóri egy fotóval lett több, Zsu egy bögrével, Robin egy waxszal,  a többiekét viszont már nehéz lett volna megjegyezni. A jóhangulatú ajándékozást semmi nem zavarta meg, csak az ríkatta meg a srácokat, hogy lehetetett hazaüzenni is. Nyilván enné a feladatnál vérzett el Zsu, aki fiának alig bírt szépet mondani, mert folyamatosan sírnia kellett.  

Ellenfelével csókolózott Dóri

0 Tovább

Laci és Ádám csicskáztatta Macit



Ezen a héten Zsu a felelős a villaért, és bár megkérte a másik cspatatot, akikmost éppen indiánok, hogy takarítsanak, de nem sikerült a fiataloknak rávenni magukat. Büntetést kértés kapott rájuk.

Fanni nunija ráncos a szoli miatt

Zsu büntetést kért a lustálkodó indiánokra, akik nem voltak hajlandóak kiüríteni a hamutálakat sem, de arra senki nem gondolt, cserébe három szankció közül is választhatnak.

Azonban csak egy volt belőle kellően gonosz, így amellett döntöttek,: Maci költözzön be a házba és álljon a rendelekezésükre.

0 Tovább

Maci azt képzelte, minden csaj rajta pörög



A villalakók kaptak egy bikát, amit mindenkinek meg kellett ülnie. Maci közben arra gondolt, a csajok rajta lovagolnak.

Maci és Reni előtt szexeltek Dennisék

Dani és Reni csapatának össze kellett mérnie magát. A feladat az volt, hogy az elektromos bikán minél tovább kellett fent maradni. Dani csapata magasan verte Reniéket.

0 Tovább

Maci és Reni előtt szexeltek Dennisék



A pár egyre több gátlástól szabadul meg. Az is igaz, hogy nászéjszakát is egy ország előtt hálták el.

Fanni bekapta Godzillát

Maci, Reni, Fanni és Dennis a nyugiszobában feküdtek le aludni. Míg Maci hózta a lóbőrt egybekelt az ifjú pár. Reni a másik oldalára fordulva aludta át az eseményt, lehet azért, mert Maci olyan hangosan horkolt közben, hogy senki nem hallotta a nyögéseket tisztán.

0 Tovább

Zsu kárörvendése kiverte a biztosítékot



Macinak se állása, se pénze és csak a nappaliban aludhat. Ez boldoggá tette Zsut, Robint és Lacit is.

Maci pitiáner lett

Kétezer forintot akart fizetni Laci, hogy Maci aludjon kint és ezzel mindenki jól járt volna a villában. A horkológépnek így lett volna pénze azután, hogy elvesztette a bolt üzemeltetés, a többiek pedig nyugodtan aludhatta volna. De kaptak egy levelet, melyből kiderült, Maci földönfutóvá vált és csak a nappaliban aludhat. 

A levél felolvasása közben Zsu és Laci, illetve Robin tapsolt és nevetett, Ádám pedig alig bírta tartani magát. Maci persze ezt a szívére vette, de kizárólag Zsura koncentrát, őt támadta, amiért örült a nyomorának. Steven Segalként csak annyit mondott:

Fogsz te még sírni, ha ennyire szemét vagy velem!

Aki beleszeretett Maciba, ne nézze meg ezt a videót, mert akkor végetér egy álom. 

Boldogok a szappanfőzők

0 Tovább

Maci pitiáner lett



Laci igénybe vette a szuperképességét, amin Maci megsértődött. Így az elegancia és ő két külön univerzummá szakadt.

Halálhírt közöltek Dórival a villában

A munkáshét első napján döntött úgy Laci, eljött az ideje, hogy a szuperképességét felhasználja, és átvegye a boltot Macitól, aki addig a pontig nagyon élvezte, hogy végre "hatalma" lehet. Nem kicsit lepődött meg a fiú, mikor Laci a nagy boltavatáskor megkongatta a harangot.

 

Vikcsu élő adásban kurvázta le Zsut

Maci ezután abban lelte örömét, hogy nem osztotta meg a trónfosztóval az egyik legfontosabb információt, vagyis, hogy nem lehet a tulajdonosnak korlátlanul  fogyasztania, neki is fizetnie kell mindenért. Tette ezt úgy, hogy ő sem értette az üzemeltetés szabályait, így külön rákérdezett erre a részre a Főnöknél. 

Maci nagyon megsértődött azon, hogy elvitték a játékát, ráadásul munkanélkülivé vált, és még állást sem ajánlott neki senki. A bosszú viszont nem jött össze, és már második nap este tudta Laci, nincs ingyen semmi. De ezt arccal nem vállalta Maci, súnyított, mikor a Főnök rákérdezett, hogy minden fontos dolgot közölte az átadásnál. 

Miután Laci rájött, hogy Maci meg akarta vezetni, bosszút esküdött. 

Ármánykodás munkaszünetben

0 Tovább

Hirdetés

Facebook