Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Elszöktek egy vacsorára a villából



Képességeit jól kihasználva nyerte meg a házi tehetségkutatót Robin. Nyereménye egy romantikus vacsora volt, egy általa választott lány lakótárs társaságában. Teljesen meglepő módon az ifjú tehetség Dórit választotta, akivel közelebb kerültek egymással a vacsora alatt.

Ádámot mindenki elküldte az anyjába

Döntöttek a nézők a Villa KiMitTud nyerteséről, a hírt Zsu királynő személyesen olvassa fel. Kiderül, hogy Robin produkciója vitte a prímet, Robin pedig egy lányt vihet romantikus, Duna parti vacsorára. A legtehetségesebb villalakó némi tépelődés után Dórit választja vacsorapartneréül.

Izgatottan beszélgetnek az autózás alatt az étterem felé, miközben fogják egymás kezét. A pesti oldal egyik étteremhajójánál állnak meg és kapnak egy igen szép asztalt közvetlenül a panorámaablak mellett, látképpel a Várra. Mindketten el vannak ájulva a látványtól.

0 Tovább

​Fanni belepisil lavórnyi fürdővizébe 



Fanni folyamatosan meglepi a nézőt. Legjobban éleslátásán, és frappáns beszólásain lehet derülni, de egyszerűségéről, naivságáról már több megnyilvánulásból tudomást szerezhettük. Abban viszont nem tudjuk mi a jó, hogy az ember belepisil a lavórnyi fürdővziébe és még fel is használja utána.

Kiderült Fanni intim titka

Az úgy kezdődött, hogy Zsu királynő megtiltotta a fürdőszoba használatát a csótánynak és hangyának, akiknek a mindennapi tisztálkodásra a mosókonyhát jelölte ki, fürdéshez pedig egy lavórt.


Fanni és Dennis együtt mutatja be a tálban fürdőzés évezredes rítusának e formáját, de egy eddig sosem látott stílusban.
Először beleállnak mindketten, majd Dennis pucérra vetkőzése után bele is ül.

0 Tovább

Szétlopják a villát a játékosok



Kezdenek elszabadulni a dolgok a villában. Ez a dzsungeles hét minden játékost kiforgat önmagából, ősi szövetségek megszűnni látszanak, mindenki lop, hazudik és mindemellett Fanni lavórba pisil. A királynő ellen összeesküvést szőnek az alattvalók.

Ádámot mindenki elküldte az anyjába

Zsu a heti játék szerint épp egy királynő szerepét alakítja. A többi villalakó lesi minden óhaját és igyekszik teljesíteni azt, hogy így, hogy úgy. Fanni Robinnal együtt látja el a királyi fürdető személyzetet, ahol Fanni kicsit túlértelmezve feladatát síkárkefével is lekeféli királynője hátát, majd megjegyzést tesz kisméretű nemi szervére, miközben a királyi fürdetést szinte minden villalakó megtekinti.

Macinak egyik feladata az, hogy reggelivel kell várnia uralkodóját. Kissé kómásan igen pofás sonkás zsemlét készít, az egyiket "kissé vékonyan" megkenve erőspistával.

0 Tovább

Egynapos orgiát ígért Fanni Dennisnek



Leszállt az este, Laci Edina mellett tért nyugovóra, míg Dennis és Fanni ismét a nyugiszobát vette ki éjszakára, ezúttal Edina sem rontott rájuk. A már mindennapossá váló légyottot most az tette mégis különlegessé, hogy túl meleg volt a takaró. Végül Fanni ismét elhatározásra jut.

Dennisnek már mindenkire feláll

Estére Fanni és Dennis bevackolták magukat a nyugiszobába, nem titkolva elsődleges tervüket. A műsor lájt csókolózással indul, gyors igazítás és vágás után már ritmusra jár Dennis ágyéka.

Aztán történik valami: a Godzilla nem mozog tovább, Fanni - akin nincs szemüveg - megjegyzést is tesz a szörny szerény méreteire. Dennis a jelenséget azzal magyarázza, hogy takaró alatt nem tud úgy teljesíteni. Viszont Fanni köti a leplet a karóhoz: no takaró, no szex, pedig Dennis reggelig tolná.

0 Tovább

Ilyen egy szilveszteri buli a villában



Fergeteges szilveszteri bulit csináltak maguknak a villalakók. Az alkohol mellől nem hiányozhattak a nagy beszélgetések, sem az érzelmek, sem pedig a hormonok. Fanni és Dennis túl van az idei elsőn, amit Edina ismét megtekintett.

Dennisnek már mindenkire feláll

Igen felfokozott hangulatban billentek át a villalakók 2015-be. A lapostévén közvetített visszaszámlálás már a szükséges alkoholszint elérése után érte a társaságot. Az újév első mondatai közt találjuk Robin Daninak mondott szavait, miszerint nagyon szereti őt és nem tud mit kezdeni az érzéssel.

Aztán számos káromkodás után Laci és Ádám beszélgetnek a villalét és a kinti élet közti párhuzamról. Arról a kinti világról, ahol Laci szóba sem áll ilyen emberekkel, mint akikkel a villában össze van zárva, mert nincs rájuk szüksége.

0 Tovább

Reni szelleme kísért a kiválasztás alatt



Szilveszteri hangulatban telik a Valóvilág7 harmadik kihívása. A széttaktikázott kiválasztás úgy tűnik, meghozza az eredményét. Az ismert csattanóval záruló kihíváson a kék kendő méltó gazdát talál.

Zsu iszonyatosan megszívta

Robin kiválasztása taktikai döntés volt, erre ő is emlékeztet beszéde elején, és így azokhoz nem is szól, akik akkor rátették a jelet, kivéve Macit. Robin nem tudja eldönteni, hogy álarcot visel-e a DJ, vagy ez az igazi énje.

Zsu sem ússza meg, aki Robin szerint olyan helyzetbe került, hogy nem tudja kivédeni a támadásokat. Elvesztette bizalmasait és ez részben színvallásra késztette és ez elgondolkodtatta Robint. De ez most nem az a párbaj lesz, nyugtatja meg a Zsuzsát Robin.

0 Tovább

Edina Lacin kézimunkázott



Majdnem valóra vált Edina vágya az édes hármasról, de csak kézimunka lett belőle. Az aktus végén Edina érezte magát rosszul, de nem azért, amiért gondolnánk.

Az év utolsó napjának előestéjén Edina két fiú között találja magát a nyugiszobában, amikor alvási szándékkal benyit.

Laci és Edina egész nap kacérkodtak egymással, úgy látszik a paplan alatt sem lesz ez másként. Ádám némi viccelődés után a fal felé fordul és a szomszédban elkezdődik valami.

2 Tovább

Hirdetés

Facebook