Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mikulás partival riogat Alekosz



Két hete nem hallatott magáról Alekosz, így pénteken Mikulás partit szervez, ahová majdnem mindenkit invitál.

Nem találja ki, kik zuhanyoztak együtt a villában!

Nem bír leállni Nagy Alekosz, a Valóvilág szériák egyik legnagyobb magamutogatója.

Legutóbb attól volt hangos a hazai internet, hogy Alekosz érdi lakásának nappalijában forgatta újra a Terminátor kezdőjelenetét, és az elkészült filmtörténeti jelentőségű művet megosztotta a facebookon.

Igaz, annak volt már két hete is, így le is ült a történet. De itt a Mikulás, ami remek apropónak bizonyult Alekosznak, hogy újra hírt adjon magáról.

0 Tovább

Dani mégis a média kurvája lett



Egyre több villalakóról derül ki, hogy nem most állnak először kamera előtt. Dóri aktmodellként, Fanni hastáncosként, Laci és Dennis a popszakma miatt, Maci pedig egy szerkesztett reality műsor szereplőjeként került a képernyőre.

Hastáncos és gimis képek kerültek elő Fanniról

Most felbukkant egy videó, amiben Dani égeti magát a 2011-es VOLT fesztiválon az X-News riportere előtt. Dani a felvételen pár évvel fiatalabban és jó húsz kilóval nehezebben, kék pólóban szerepel.

Egyetemista fiatalként láthatjuk, ahogy a 2011-es soproni VOLT fesztiválon illuminált állapotban csinál hülyét magából Körmendi Gábor, az X-News megnyerő modorú riportere előtt.

0 Tovább

Koktél és pettingelés a nyugiszobában



A házastársi szerepet kétség kívül az Edina-Laci páros játszotta el a legjobban. Kicsit egymásba is gabalyodtak az esti parti alatt, ahol Fanni megint sokat ivott és nem bírt parancsolni a libidójának. Maci csalódva a házaséletben szobára vitte Vikcsut.

Dennis megfarkalta a mosott zoknit is

Lassan már az egész ország tudja, hogyha VV Fanni iszik, akkor garantált a szórakozás a társaságában - márpedig a kócos lány rendesen iszik. A házastársi játékkal mit sem törődve bevallja Macinak, hogy neki igazából három „pali” tetszik a villából, de ő nincs közte.

Maci látszólag beletörődik és közben mindenkinek elmondja, hogy Fannikának megint „rezeg a pöcke”.

 

Dennis kihasználva a lány túlérzékenységét hagyja, hogy rámásszon egy gyengébb pillanatában. Miután Reni felajánlotta Fanninak Ádámot, Fanni egyből le is smárolja a srácot, akit a WC-ben ér utól. Ádám után Dórival csőrözik egy kicsit, majd Macival egy jókora veszekedés után fekszenek be a hitvesi ágyba.

Veszélyben Reni esküvője?

Fanni nem sokáig bírja Maci irgalmatlan hangos horkolását így Dennis mellett keres nyugalmat. Reggel megtudjuk, hogy a nagy nyugalomban Dennis belemártotta az ujját Fanni mézesbödönébe. A lány önmarcangoló magatartását már nem hisszük el, ahogy Maci sem, aki csalódottságában új préda után néz. Vikcsura veti ki a hálóját, aki önként úszik bele.

Nézze meg Fannit sima hajjal!

Maci egész nap a szobát díszíti, koktélt készít, majd az est közeledtével a pár izgatottan veszi birtokba a fészket. A koktél elfogyasztása után gyorsan vízszintesbe kerülnek, Maci masszíroz  és keze egyre lentebb csúszik.

Vikcsu eleinte hagyja, Maci egyre hangosabban szuszog s bevallja, hogy nem akar szexelni, csak egy kicsit játszani, de aztán mégis kibújik a szög a zsákból. Vikcsu visszautasítását kissé felháborodva reagálja le a medve, ilyenekkel mentegetve magát, hogy

"Hát, de csak egy kis petting!"

Mégsem Dóri a legostobább csaj a villában

0 Tovább

Hirdetés

Facebook