Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Betlehemmé változik a Villa



Betlehemes játékra készülnek a villalakók fergeteges szereposztással. A darabot Dani viszi színre, Dóri Szűz Máriát, Laci pedig Józsefet alakítja. Valaki megkapja a kis Jézus szerepét is, de kell egy profi színész a szamár bőrébe is.

Dennis a szoláriumban ejakulálna

Az egyik karácsonyi feladatuk a villalakóknak az, hogy élő közönség előtt előadjanak egy betlehemes játékot. A rendező széke, mint párbaj győztest, Danit illeti.

A rendezőnek szereplőválogatást is kell tartania minden szerepre, többek között Mária, József, kis Jézus, a három királyok és még a szamár szerepére is.

0 Tovább

Edina legálisan kukkolta Denniséket



A villalakók is készülnek a karácsonyra, Dani például betlehemezést rendez, hogy ünnepi hangulat legyen. Most mindenki egy kicsit hátrébb áll az agarakkal, inkább a felszínen barátkoznak egymással. Edina pedig nem egyszerűen élvezkedik.  

Dennis a szoláriumban ejakulálna

Reni levele indulatokat váltott ki - ki gondolta volna -, hiszen Zsut ekézte megint és meg is vádolta azzal, hogy elsunyított egy fülbevaló eltörést. De kit érdekel már ez a beképzelt nőcske, örülünk, hogy nem kell többet látni, hogy a gyűlölet tartja életben és az, hogy Macival bájolog.

 

Dani miközben betlehemest rendezett, Laci meglepetés bulit kapott a születésnapjára, amelyre mindenki elment, sőt, senkinek nem esett nehezére megölelnie a srácot. Még a családjától is kapott egy képeslapot, aminek a következében a szemével akaratlanul is méregteleníteni kezdett.

Mindez semmi sem volt ahhoz képest, ami Edinával történt. Véletlenül benyitott a nyugiszobába, amikor Dennis és Fanni csókolózott egymással. A pár ekkor szétrepült, de aztán Edina meggyőzte őket, jobb lesz ha folytatják, mert ezzel neki is örömet szereznek. És folytatták, ő pedig önfeledten élvezte ezeket a másodperceket.     

Maci és Reni előtt szexeltek Dennisék

0 Tovább

Robin száraz kenyéren élte túl



A kikényszerített konfliktusnál csak az őszinte a szebb. Így van ez valahogy az indiános-körözős feladat alatti pocskondiázás és hűtőből eltünedező étel szülte helyzetekkel is. Míg az indiános feladat rákényszerít a lakókat, hogy beszóljanak egymásnak, addig a kajalopás a létfenntartás ösztönére hat.

Fanni nunija ráncos a szoli miatt

Miután a csapatkapitányok - a rézbőrűek részéről Reni, a sápadtarcúaktól Dani - elkészültek a körözési hirdetménnyel és megbeszélték, melyek azok a főbenjáró bűnök, amiért az adott lakót épp élve-halva elő kell keríteni, kiálltak a többiek elé és szóban el is mondták azokat.

Először Reni sorolja Dani bűneit, megemlítve túlzott nagyképűségét, Zsutól való túlzott függését és nem utolsósorban rendetlenségét is. Ez utóbbinál a napi fürdés kihagyásával is megvádolja, Dani először tagad, majd egy

Sosem vagyok büdös

-re korrigál.

0 Tovább

​Sztrájkba lép a villa



A tésztásoknak tényleg nem megy jól. Amíg Dóri közel 10000 krajcárt kap egy napi munkájáért, addig szerencsétlen tésztások a munkahét alatt összesen nem kerestek ennyit. Robint teljesítménykényszer annyira megviseli, hogy elsírja magát a riportszobában. A nap végére sztrájkhangulat uralkodik el a villában.

Éhhalál fenyegeti Macit

Mozgolódnak a tésztakészítők, Fanni a szószóló. A napi fizettség átvétele után bejelenti, hogy nem érdekli a minőség, ő ezentúl a mennyiségre fog koncentrálni, mert éhen fog halni. Péter bekeményít, közli hogy ha ez egy ilyen burkolt szabotázs is, ő akkor sem fog hibás terméket átvenni.

Robin azzal próbálkozik, hogy ő egy kenyér árát nem kereste meg két nap alatt, pedig minden reggel felvette a munkát és műszak végéig pödörte a csigákat.

0 Tovább

Edina az új Fanni?



A szombat esti Mikulás parti remek lehetőséget biztosított Edinának és Lacinak, Edinának és Daninak, illetve Edinának és Robinnak, hogy kicsit összemelegedjenek.

Mit vakargat Laci?

Mikulás estéjén a villalakókat nem engedték át Alekosz érdi rezidenciájára a Mikulás partira, ezért kénytelenek voltak szervezni egyet maguknak.

A szombat éjjeli élő adás egyik jelenete egy kollektív kinti cigarettázással indul, ahol a borotvahab-szakállú Mikulások állnak körben szakáll nélküli Mikuláslányokkal.

Laci épp a sörét osztja meg másokkal, amikor Edina mellei között találnak valamit a többiek, amit alaposan szemügyre vesznek. Később Robin és Vikcsu kettesben marad, a többiek pedig bemennek bulizni.

0 Tovább

Dennis szóban alázta Zsu kis pincsikutyáját



Tovább feszítik a bentlakók idegeit a Valóvilág7 szerkesztői. Ténykedésüknek hála Zsuzsa szerzett egy új pártolót.

Nyílt meztelenkedés a villában

Bár a gyűlölködő keménymagot megingatni nem tudta, de az eddig bizonytalankodók közül Edinát végleg maga mellé állította a félegyházi bemondónő.

Pénteken azt a feladatot kapta a két párbajozó, hogy a valóvilágos bőröndöt nyújtott karral addig tartsák maguk elé, ameddig tudják. Amelyik párbajozó leengedi a karját, vagy elejti a bőröndöt, veszít. Zsuzsa a kezdés előtt véletlenül még ledávidozza Danit, rúgva ezzel még egyet az őt vakon követő srácba.

0 Tovább

Dani mégis a média kurvája lett



Egyre több villalakóról derül ki, hogy nem most állnak először kamera előtt. Dóri aktmodellként, Fanni hastáncosként, Laci és Dennis a popszakma miatt, Maci pedig egy szerkesztett reality műsor szereplőjeként került a képernyőre.

Hastáncos és gimis képek kerültek elő Fanniról

Most felbukkant egy videó, amiben Dani égeti magát a 2011-es VOLT fesztiválon az X-News riportere előtt. Dani a felvételen pár évvel fiatalabban és jó húsz kilóval nehezebben, kék pólóban szerepel.

Egyetemista fiatalként láthatjuk, ahogy a 2011-es soproni VOLT fesztiválon illuminált állapotban csinál hülyét magából Körmendi Gábor, az X-News megnyerő modorú riportere előtt.

0 Tovább

Hirdetés

Facebook