A kondizásnak ára van, amit mindenkinek meg kell fizetni - ez a tegnapi összefoglaló legnagyobb tanulsága, illetve az is kiderült, hogy a popitakaró Dennis férfiasságának legnagyobb ellensége!

Kiderült Dennis titka: van egy gyereke

Robin taktikából még a sminket is bevállalta

 

Egy éjszakai jelenettel indul az összefoglaló, amely elnyerheti a Valóvilág7 legunalmasabb bejátszója díjat is, nehogy legyen egy szavazás a végén, amelyen erre kérdezünk majd rá. 

Szóval Dennis masszírozza Fannit, amely egyrészt a Szűzpöcök éktelen nyögdécselésével, másrészt pedig könnyedén előre megjósolható egyéb fizikai kontaktusokkal jár majd, ezért Dóri finoman, a maga igazán könnyed és nőies stílusában jelzi nem tetszését, és megkéri a párt, hogy kint folytassák, vagy hagyják abba a cselekményt, mert ő aludni kíván.

Dóri akarata szent, ezért az éjszaka erotikamentesen zárul, viszont reggel Dennisszel egymásnak feszülnek a történtek miatt. Dennis szerint Dóri egész nap alszik, ezért nem tud aludni este. Ez egyébként valami legdurvább érv a villában mindenre, az "emberek, akik napközben alszanak" egy külön kategória lett, egyfajta mérce, ami után már csak a csicska marad. Dóri ki is akad, mert ő aztán nem alszik egyfolytában, kikéri magának.

Nézegessen feszes és olajos testeket!

Mindeközben a fürdőben Edina érdeklődik Fanni műszempillája iránt, aki diadalittasan meséli a többieknek, hogy hah, eddig őt fikázták a műszempilla és a szoli miatt, erre tessék, most meg kellene Edinának a cucc, miközben egy nap kétszer is szolizik!

"Mégis megtetszett a műszempilla, mi? Te szégyentelen!"

Ordítja a nappaliban, persze amikor Edina már nincsen hallótávolságban sem, hogy válaszoljon.

A következő jelenet a konyhbáan indul, Dennis és Fanni dumiznak a párbajról, Fanni érzi, hogy ő megy, és Lacit viszi majd, de egyébként meg nem fél, mert ha ki kell esni, akkor ki fog esni és jónapot. Valahogy olyan izgalomba hozza ez a téma, hogy Dennist a nyugiba csábítja egy jó kis masszázsra, aki nyilván mindig benne van egy kúrást ígérő szituációban.

Nézegessen még több animgifet a villából!

A nyugiban tényleg masszázzsal indulnak a dolgok, és tudjuk, hogy Dennis és Fanni kapcsolatában minden út a lukba vezet, most is így történik, de drámai szituáció alakul ki a kellemesen startolt együttlétből - ez van, ha a kommunikáció nem tiszta, ugye. Fanni ugyanis elfelejti közölni, hogy mostantól szarik a popi takaróra (popi takaró: a takaró, amivel eltakarják szeretkezés közben azokat az intim részeket, amiket Fanni eddig gáznak tartott egy ország szeme elé tárni), Dennis meg folyamatosan azzal van elfoglalva, hogy a takaró megvédje a nemes részeket a nézők gonosz tekintetétől. Fanni tehát kiakad, amitől Dennisnek elmegy a kedve a kufircolástól, és ezt Fanni úgy értelmezi, hogy nem elég szexi a fiúnak, plusz Dennis nem elég férfi, hogy megtegye, amit megkövetel a haza, és már megy is Dórihoz a konyhába panaszkodni az esetről.  

5. párbaj - Dennis farka diadalmaskodott

Dennis a történteket meglepő módon Lacival beszéli ki, aki azt gondolja, Fanni négy nőt is kitesz:

"Olyan, mintha menstruálna minden percben."

Dennis a riportban elmondja, hogy ha lehetősége lenne, akkor midnen egyes kurva takarót kivinne párbajra, csak az lenne a szopó, ha ő maradna kint, muhahahha. Dennis nem szereti a konfliktusokat, plusz szeretné máskor is bezavarni a macit a málnásba, tehát Fanni után ered, aki időközben a nyugiszobában ingázgat önfeledten. 

Odabent Laci alkudozik Robinnal, úgy dönt, hogy a kondi használatáért most azzal kell fizetnie a srácnak, aki nők között nevelkedett, hogy kisminkeli Edinával, és akkor majd úgy kell gyúrnia jól. Láthatóan minden probléma nélkül rábólint Robin, aztán a riportban elmondja, hogy a legdurvább taktika volt ez a részéről, mert majd egy párbajon ezt felhozhatja a Laci vagy Edina ellen. Nem értem amúgy ezt a logikát, hiszen most mondta el nekünk, szavazóknak, hogy DIREKT egyezett bele, akkor egy párbajon az mennyire lesz hiteles, hogy ezt az esetet veszi elő? Na mindegy, biztosan velem van a baj. 

Nézegessen még több animgifet a villából!

Robin istenien néz ki a masnikkal a hajában, bár a Frida szemöldök kissé indokolatlan. A nap legérdekesebb filozófiai kérdését viszont ez a szituáció eredményezi, ugyanis, mikor kint bemutatják Robinát, az új lakót a többieknek, akkor mindenki kikel magából, hogy hogy lehet így megalázni egy FÉRFIT azzal, hogy kisminkelik, mint egy NŐT. Érti a kedves olvasó? Megalázó, ha nőnek sminkelik. Nos, szerintem az a megalázó, ha egy nő azt mondja, hogy megalázó egy férfinek, ha nőnek sminkelik, de különböző emberek vagyunk, és Fanni meg Dóri eddig sem volt egy vad feminista. 

Erotikus masszázzal telt VV Dóri és VV Fanni éjszakája

A lényeg, hogy Robin a sminkhez méltóan rájátszik az edzésen arra, hogy kislány lett, és csajosan, viccesen ugrálva végzi el a rutint, ami szerintünk meglehetősen vicces. 

Nézegessen még több animgifet a villából!

Már csak egyetlen jelenet marad, amelyben Fanni bemutatkozhat, mint feltörekvő médiasztár, ugyanis kap egy show műsort, a meglepő nevű Fanni showt, vagyis úgy kell csinálnia, mint Mónikának annak idején a rendkívül jól kommunikáló "átlagemberekkel", vendégül kell látnia a lakótársait és lehetőleg káromkodás nélkül kérdezni őket mindenféle érdekfeszítő dologról. Sok izgalom nincsen, eleinte csak annyi, hogy kitér Robin kisminkelés általi megaláztatására, amely gondolat láthatóan meglepi Edinát, hiszen azt gondolta, hogy Robin ebbe belement és ő is élvezte - Robin kevésbé bátran, mint a riportban, de jelzi, hogy ez neki azért nem volt jó. 

Aztán egyszer csak meglepetés vendég érkezik Zsu személyében, itt már a Szűzpöcök gyógyszere csak elgurul és nehezen fékezi a száját, ahogy Edinának sem könnyű tartania magát az ex-villalakó mellett. Zsu megpróbálja felkavarni a port, de egyetlen érdekes kérdése van, ami Edina és Laci kapcsolatára vonatkozik, azt akarja tudni, ki tudja-e elégíteni Laci az erdélyi lányt, amire Edina azt hazudja, hogy igen. Kicsit még pedzegetik a Robin-Edina közötti feszkót, Dennis szerint ha Laci nem lenne, már összejöttek volna, és mennyivel jobb lenne mindenkinek. És tulajdonképpen igaza is van. 

Holnap Edina kap lehetőséget, hogy a saját showjában kérdezgesse lakótársait, és Dani lesz a meglepetés vendég. Alig várjuk.

Edina egyre közelebb kerül Robinhoz

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!