Dóri legnagyobb estéje egyértelműen ez volt a villában. Búcsúbuliztak a producerekkel a villalakók és volt minden: részegség, tánc, sírás és röhögés, ahogy az a vodka+pálinka kombótól lenni szokott.

Laci hétfőn a bíróságra megy

 

Szóval bulika a villában. Mindenki zsizseg, csak Dóri aggódik a reá applikált vécécsésze miatt, de Gáspár Laci megmenti őt, kis segítséggel "megtudja", hogy van angolul az, hogy megszabadítalak és ordítja:

"I save you! I save you! I very guilty!"

Mindig is jó volt az angolja, ez nyilvánvaló. Eléggé bajban vagyunk ezzel a résszel, mert nehéz szavakba önteni, ami Dórival történik az alkohol hatására, de igyekszünk összefoglalni valahogy. A lényeg, hogy Dóri lerakja a budit és rohan ki táncolni a többiekkel. 

Nézegessen még több animgifet a villából!

Először Béci tol el egy dalt, majd Laci karaokezi el az egyik slágerét, amitől Edina meghatódik, mint az állat, de szerencsére gyorsan elkezdenek inni. Olyannyira, hogy Laci és Béci hamar észlelik, hogy súlyos berúgás néz ki Dóri fronton, ezért elzárják az alkoholt a nyugiba, de egyrészt Dóri ügyesen lenyúl egy töményes üveget, másrészt meg addig kórincsál Bécitől még italt, hogy aztán olyan picsa részeg lesz sittysutty, amilyet ritkán lát a földi halandó az életben. 

Aztán mikor épp kicsit leülne a bulika, Dóri gondol egyet és feldobja, legalább neki legyen jó, ha a többiek punnyadnak. Szóval felmászik a konyhaasztalra, felhúzza a hasán a pólót és indul is a táncika, amihez Edina is csatlakozik hamarjában. 

Nézegessen még több animgifet a villából!

Laci kintről nézi a két lányt és tüzet lő ki a szemeivel: gusztustalan, undorító, hát milyen nő ez? Tudjuk meg, hogy ő pont azt szereti Edinában, hogy konzervatív! Erre ez? Azért érdekes, nem annyira emlékszünk arra, hogy olyan nagyon konzervatív lett volna az elején az Edina, de hát nem dolgunk ítélkezni a látottak felett. 

Lényeg a lényeg, Laci bemegy és leparancsolja Edinát a pultról, aki mint egy kiskutya megy is az embere után. Meghallgatja, hogy undorító, mondja, hogy de hát nem csinált semmi rosszat, de mindegy, mit mond, ráadásul jelen esetben még Robin is Lacival ért egyet. 

Nézegessen még több animgifet a villából!

Érkezik Dóri, akit anyázni kezd Laci, viszont több sem kell a csatakrészeg lánynak: kamu vagy! - ordítja. Ennyike, a legdurvább oltás, ennél már csak a "csicska vagy" lehet kellemetlenebb. Próbálja elmagyarázni Lacinak, hogy semmi para nem volt a táncban, csak egy puszi, amit meg is mutat, és nyugtatgatja a srácot, hogy az Edina szereti őt, nem kell itt izgulni. Aztán valahol a 6-7. kamu vagy között eltörik Dórinál a mécses és sírni kezd. 

Békülős szex a jacuzziban

Míg az étkezőasztalnál Robin vigasztalja, a fürdőben mutatják a két popsztárt, ahogy Fannival és Dennisszel stikában isznak. Kifelé jövet Fanni ránéz Dórira és mosolyog - elmondása szerint tök másban volt és a mosolya Lacinak szólt, de ez mindegy, mert azonnal beindul Robin és közte egy óriási vita, amelyet Dennis próbál néha csitítani azzal, hogy rászól Robinra, hogy ne ordítson Fannival, ami vicces, tekintettel arra, hogy Fanni végig ordít. Béci és Laci semmit sem értenek, próbálják oldani a feszkót, természetesen sikertelenül, a háttérben pedig Edina örömködik, hogy Robin végre látja, mi a helyzet. Mert hogy Robin látja, meg is mondja Fanninak, hogy amióta megúszta a párbajt már nem olyan kedves vele, mint addig, amíg érdeke fűződött a dologhoz. Hát ilyen ez Robinkám, welcome to Valóvilág. Persze Fanni is sírni kezd, állat a buli. 

Nézegessen még több animgifet a villából!

Érkezik Laci, aki meglátja, hogy Dóri sír és elnézést kér tőle, majd kiviszi a szaunába, hogy lelket öntsön belé. Dóri addigra mormogós-sírós, ki akarok innen menni részeggé zombul, ebből a helyzetből igyekszik kirántani őt László, mint egy Vidám Vasárnapon szereplő prédikátor. Mondd, hogy nem adom fel! Nem hallom! Még hangosabban! Ilyenek. 

Lefekvéshez készül a villa, Dóri már jó előre bekészítette a mellette található ágyba a budiját, de még pörgeti az alkohol, és hialuron savas krémet kínál körbe mindenkinek. Kimondani nem tudja, mindent mond, csak azt nem, ami, aztán egyszer csak kitalálja magának Gáspár Lacit. Először az ágyába mászik be, aztán pedig hosszú perceken át másodpercenként annyit mond:

"Laci!"

Nézegessen még több animgifet a villából!

Béci szeretné, ha ma este senki sem szexelne, aztán azon viccelnek, hogy a Dóri vécécsészéjébe szarnak majd, vagy valami, G. Laci pedig nem bír feloldódni, érthető, én sem bírnék, ha a sötétben valaki folyton azt mondaná: Laci!

Szóval Laci kimegy, Dóri meg utána. Laci zavarba jön Dóri laza szettjétől, mert neki felesége van, szóval Dóri magára vesz egy kabátot, hogy Lacinak könnyebb legyen. 

Nézegessen még több animgifet a villából!

Odabent közben Dennis átrakja Dóri vécéjét Gáspár Laci ágyába, óriási csel, de a szilikonos lány hamar rájön és követeli, hogy hagyják békén az ő vécéjét, na. 

Végre vége az estének, már jön is a józanodás. Dóri kérdi Bécit reggel, hogy gáz volt-e, de se Béci, sem Laci nem emlékeznek pontosan az estére, szerintük annyira nem volt para. Próbálják összerakni az estét, Lacinak rémlik, hogy a nagy asztalnál volt valami veszekedés - fel sem tűnt, hogy ők is ilyen részegek voltak. 

Kezdődik a videóklip forgatás, ami iszonyú unalmas. Először Edináéké készül el, tele fantasztikus ötlettel, aztán a Béciéké. Az egyetlen értékelhető dolog ebből a blokkból Fannika örökérvényű kis szösszenete:

"Izgultam a felvétel miatt, mert tök busz fejem volt."

Szóval buszfej. Minden nap tanul valami újat az ember. Holnap párbaj, tessenek szavazni arra, akit szívesebben néznétek még a maradék pár hétben!

Kiderült Dennis titka: van egy gyereke

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!