A tegnapi összefoglalóban Ausztrália történetét mutatták be a villalakók feleslegesen hosszan, de szerencsére volt egy kis balhé is a sérelemkerék pörgetése közben.

Robin megint elintézte Lacinak a zöld kendőt

Az emu, az őslakos, a hódító és a börtönviselt

 

A sérelemkerék játékkal indulunk, ahol meg kell pörgetni a kereket, és ami azon írva vagyon, azt kell megcselekedni. Fanni kezd, és amit pörget, az "a legfájdalmasabb az volt..." kezdetű mondat folytatása. Oh, hát persze, hogy az volt neki a legfájdalmasabb, amikor arcon köpte élete értelmét. Laci ezt nem veszi be, szerinte, ha valakit szeretünk, azt nemigen köpjük arcon. Dóri következik, ő is ezt a kategóriát pörgeti ki és elmondja, hogy a Fanniban történt csalódás volt neki a legfájdalmasabb. Fanni belepofázik, Laci rászól Fannira, Dórinak meg elege van. A vitát Dennis zárja le azzal, hogy ez csak egy cicaharc, haladjunk. Mondjuk mi itt kaptuk volna fel igazán a vizet, de minden csak ízlés dolga. 

Nézegessen még több animgifet a villából!

Ez a hülye kerék Robinnak is ugyanott áll meg. Neki Laci visszatérése volt a legdurvább, mert kurvára hitt abban, hogy Edina, vagy ahogy ő szólítja, Dina tér vissza, és most úgy érzi, egyedül maradt kicsit. Laci magából kikelve szól be neki, hogy, ha ennyire bírta, akkor miért küldte ki őket együtt. Fannika beszól:

"És ki bújt el a szaunába, Robin?"

Robin egyre ügyesebben vitázik, szépen elmondja, hogy a bizalom nem volt közöttük a legnagyobb mértékű az Ádámos párbaj után. Illetve, hogy neki szarul esett, hogy azt ilyen evidenciának vették, hogy ő majd úgy dönt, ahogy Edináék fütyülnek. És nem mellesleg, azt gondolta, hogy Laci ellen könnyebben visszajön Edina. Fanni sem maradhat ki a szájkaratéből, akit most Laci állít le a nap legjobb mondatával:

"Fogd már be a szádat, nem hozzád van beszélve!"

Végre túllépünk a Robin-Laci fighton és már Dennis pörget, akinek a legnagyobb szégyenét kell elmesélnie. Ő azonban nem a klasszikus értelemben áll a feladathoz, hanem a VV7 legnagyobb szégyenéről kezd el mesélni, aki szerinte egyértelműen Laci, mert egy szar alak. 

Nézegessen még több animgifet a villából!

Laci reakciója a szokásos lekezelő szar. Azért beszél a villában az emberekkel úgy, ahogy, mert ezt érdemlik és pont. Robin nem bírja tovább és folytatja a korábbi vitát, nem érti, hogy jöhetett vissza Laci a párbajról, amikor Edina csak egyet hibázott, és pont azt, hogy összejött Lacival. Laci lemegy a legaljára, szerinte Robin csak féltékeny, mert nem tudta megszerezni Edinát. 

Laci pörget utóljára, legfájdalmasabb dolog a villában. Hát neki Robin jele volt. Robin összevont szemöldökkel kérdezi azonnal, hogyhogy nem Edina elvesztése? 

Robin nem érti.

A sérelemkerék után Dóri Robinnak panaszkodik arról, miyen nehéz ez a játék, és hogy tökmindegy, mit csinál, meg mit érez, úgyis mindenki azt lát bele, amit akar. Robin vigasztalja, és közli, hogy hát igen, ez egy ilyen játék. Meg akarja ölelni, de a fehér festék miatt azért ácsi van, csak egy kis vállraborulás lehet. 

Robin óriási hibát követett el

Újabb feladat jön, ki kell állniuk egy táblához, és elmondaniuk, hogy jelenleg kit tartanak a leggyengébbnek, aki ellen tutira visszajönnének egy párbajról. Egy kis bumeráng a jel, amit rá kell rakniuk a választott emberre. Dennis egyértelműen kint hagyná Lacit, vagyis Lacira rakja a bumerángot. Dóri Fannit érzi legyőzhető ellenfélnek. Laci Fannit hagyná kint száz százalékos biztonsággal, Fanni Lacinál tartja magát egyértelműen erősebbnek, Robin pedig elmondja, hogy itt már mindenki fog párbajozni, szóval felesleges a bullshit, de ő mindenképpen Lacival nyomna le egy klassz kis csatát. 

Nézegessen még több animgifet a villából!

A következő jelenet egy újabb kontinens, Ausztrália bemutatásáról szól. A 13 perces kis színdarab egyik fő szála a történetmesélés: Fanni egy előre megírt sztorit olvas fel, és ezzel a legstabilabb és legkiemelkedőbb performance díját el is viszi egy képzeletbeli színházi díjkiosztón. Nemigen vannak arra szavak, hogy érzékletesen leírjuk a villalakók által előadott kis történetet, ezért meg sem próbáljuk, legyen annyi elég, hogy az állatvilágot és a történelmet próbálták kihangsúlyozni, több-kevesebb sikerrel. Az állatokat tehát Robin játszotta, az őslakosokat Dennis formálta meg, az európai hódítókat Dóri, a betelepített foglyokat pedig Laci. Kiemelkedő produkciót Fannin kívül Robin nyújtott, aki minden állatot tökéletesen alakított és talán csak miatta volt egy kicsit is élvezhető ez a bejátszó. 

Nézegessen még több animgifet a villából!

Ezután a kiválasztást foglalják össze, ahol ugye Lacira került a zöld kendő. Fanni egyértelműnek tartja, hogy most ő megy majd Lacival párbajra, hiszen Laci nem csinál a szájából segget, ám Robinnak ez már koránt sem annyira biztos kérdés. 

Robin megint elintézte Lacinak a zöld kendőt

Dennis Robinnal nézegeti a táblát, szerinte most Fanni-Laci párbaj lesz, ahonnan Fanni jön vissza, aki aztán kiviszi Dórit és őt is kint hagyja majd, és így lesz majd meg a Top 3. A hálóban közben Dóri és Laci beszélgetnek, Dóri megjegyzi, hogy azért azon nem kell lehidalni, hogy zöld és kék kendők röpülnek Lacira mostanában, mert hát tett érte a Vadember, ugyebár. Laci már visszafogja magát Dórival, ami okos dolog, hiszen, ha úgy tetszik, bármilyen ironikus is, de jelen pillanatban egyedül Dóri az, aki egy kicsit is bírja őt. 

Kint a nappaliban most már Fanni és Dennis nézegetik a táblát és Fanniból előjön a leggusztustalanabb énje. Dórit anyázza úgy, mintha 3 napja még nem a legjobb barinők lettek volna, és mintha legalábbis megkéselte volna valami közeli rokonát, miközben a mágneses jelet izomból a képéhez vagdossa. 

Nézegessen még több animgifet a villából!

Ma este kihívás, kiderül, mennyire tökös Lacika, a kérdés csak az, hogy Robinnal vagy Fannival csap majd össze vasárnap!

Dóri kihozta magából a maximumot

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!