Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Éhhalál fenyegeti Macit



Maci koldusbotra jutott, miután Laci elorozta tőle a bolt üzemeltetésének jogát. Fanni bizonyítana a csigatésza készítéssel, de nincs tisztában a csigatészta fogalmával. A szappanfőzőknek sima napjuk volt, a seprűsök megszenvedték a munkát.

Ármánykodás munkaszünetben

Miután Laci szuperképességét latba vetve megszerezte a VillaBolt üzemeltetési jogát Maci koldusbotra jutott, ha nem talál ki valamit, éhen fog halni. Ezért masszázzsal házal a lányoknál, akiket szintén nem vet fel a krajcár.

Fanninál sem jár sikerrel, aki nem szeretne hitelre masszíroztatni, helyette inkább a csigatészta készítésben szeretne jobb eredményt elérni, mint az első nap.

0 Tovább

Ármánykodás munkaszünetben



A munka mellett marad energiájuk az ármánykodásra is a villalakóknak. Fanni Dórival szövetkezik Edina érdekében Zsu ellen, Lacit eszközként használják. Edina boszorkányosan ráérez a helyzetre, de senki sem hisz neki.

Halálhírt közöltek Dórival a villában

Műszakjaik leteltével újra van idejük a lakóknak arra, hogy szabadidejüket evés híján ármánykodással üssék el. Dóri és Fanni nem tétlenkedik, bevackolják magukat a szaunába, hogy ott főzzék ki a tervet, amivel megszabadíthatják Edinát Zsu rabigája alól.

Dóri terve az, hogy megszeretteti magát Edinával és Zsuval, így lazítva a pórázon, amivel az erdélyi lányt a félegyházi bemondónő magához kötötte.

0 Tovább

Boldogok a szappanfőzők



Túl vannak az első munkanapon a lakók. A három szakma közül csak az egyik képviselői élvezik a munkát, a többiek csak szenvednek. A nap végére megnyílt a gazdagok és a szegények közti szakadék.

Fanni állásinterjún kacérkodik

Körszakállú Maci nagyon várja a munkahetet. Ő a villamester, aki felügyeli a munkát és vezeti a villaboltot. A spártaiság jegyében a paplanokat is elvették a villalakóktól, helyette szép zöld pokrócokat kaptak. Senki sem örül.

Laci hitelre párnát vásárolna ötszázért. A lakók még nem érzik a bizniszt, egymás áraira licitálnak, Edina már 250-ért is adta volna vánkosát úgy, hogy Lacinak egy garasa sincs. Fanniból kibújik a pöcke és akár Maci zsákját is megmasszírozná egy tekintélyes összegért.

0 Tovább

Edina az új Fanni?



A szombat esti Mikulás parti remek lehetőséget biztosított Edinának és Lacinak, Edinának és Daninak, illetve Edinának és Robinnak, hogy kicsit összemelegedjenek.

Mit vakargat Laci?

Mikulás estéjén a villalakókat nem engedték át Alekosz érdi rezidenciájára a Mikulás partira, ezért kénytelenek voltak szervezni egyet maguknak.

A szombat éjjeli élő adás egyik jelenete egy kollektív kinti cigarettázással indul, ahol a borotvahab-szakállú Mikulások állnak körben szakáll nélküli Mikuláslányokkal.

Laci épp a sörét osztja meg másokkal, amikor Edina mellei között találnak valamit a többiek, amit alaposan szemügyre vesznek. Később Robin és Vikcsu kettesben marad, a többiek pedig bemennek bulizni.

0 Tovább

Mit vakargat Laci?



A villa kivarrt rosszfiújának manuális fixációja van.

Dennis megint megkapta Fanni pöckét

Laci kórosan fogdossa és vakargatja... azt. 

A teljes vakargatós galériáért kattints ide!

0 Tovább

Laci kijátszotta utolsó kártyáját, szakított az álompár



Ma este végre megtudtuk, mi Laci van Laci utolsó kártyáján, amire oly sokat hivatkozott újdonsült haverjának, Dennisnek, amit ki tud játszani Dórival egyre elfajuló vitájuk végén. Pedig olyan szépen indult a VV7 első románca. Elsők közt költöztek be, elsők közt játszottak szerelmespárt és elsők közt szakítanak.

Magát nézi a tévében Alekosz a VV7 helyett

Miután Dóri felfogta, hogy Lacitól sok mindenre nem számíthat, bevallotta neki, hogy nem szeretne tőle semmit és amúgy is zavarja kicsit az a kettejük közt tátongó 8 évnyi korkülönbség.

Lacit ez mélyen sértette, az alkoholtól felbátorodva pedig úgy érezte, játszadozik egy kicsit Dórival. Precízen megírt forgatókönyv szerint játszotta ki a sokat emlegetett utolsó kártyát, a kurvásat.

4 Tovább

Laci könnyei folytak a szaunában 



Az alfahímnek van lelke, és azzal nagyon kötődik Dórihoz. Annyira, hogy képest volt a szemén keresztül méregteleníteni.

Laci a bíróságon kezdte a hetet

Úgy tűnik, az alfahím sikeresen meghódította Dórit, akivel a takaró alatt VALAMIT kezdtek egymással. A nagy pillanatban belépett a hálóba Edina, aki nézte egy kicsit mi történik és csak azután osont ki. "Egymásra hangolódtak" - mesélte a titokszobában. "Engem ez érdekel, én szeretek ilyesmit nézni, látni" - tette hozzá az erdélyi lány, aki korábban szólt, hogy őt nem zavarja, ha mások szexelnek, mert ugyis szeret/szeretne kukkolni.

0 Tovább
12345
»

Hirdetés

Facebook