Elérkeztünk a munkahéthez, amikor a villalakóknak mindenért meg kell dolgozniuk. A villában az elvégzett munkájukért villakrajcárokat kapnak, ezekkel vehetik meg a földi javakat. Fanni részt vesz egy szappankészítő állásinterjún, amiből kiderül, mitől hisztizik csak igazán.

Dennis megint megkapta Fanni pöckét

Cudar világ köszönt a villalakókra. A háromheti habzsi-dőzsi után eljött az az idő, amikor a vacsoráért is meg kell dolgozni. A hűtőt kiürítik, s ezentúl csak krajcárért vásárolhatnak többek között élelmiszert is.

A munkát ugyanaz a Péter felügyeli, aki az előző szériában is ellátta ezt a feladatot, a foglalkozások viszont mások lesznek: seprűt, tésztát és szappant lehet gyártani. Az alábbi videón Fannit látjuk, amint a nyugiszobából átalakított irodában épp a szappankészítői állásinterjún vesz részt.

 

Halálhírt közöltek Dórival a villában

A felvételiztető egyből szoláriumfüggőségéről faggatja a leendő munkaerőt. Fanni biztosítja Pétert, hogy szoláriumozni csak munkaidő után fog, munka közben eszébe sem jutna. Majd felteszik neki a kérdést, hogy sorolja fel azokat a dolgokat, amikért még a munka alatt is hisztizne. Fanni nagyot sóhajt, majd belekezd:

  1. Ha éhes, mérges és hisztizik.
  2. Ha munkája során elfogyna valami illóolaj, hisztizik, ugyanis egy szappanért 250 villakrajcárt kap.
  3. Mivel bevallottan idegbeteg típus, és nem szereti, ha valaki szerencsétlenkedik, bénázik, ilyenkor hisztizik.
  4. Ha tönkre megy a sminkje, vagy leesik a műszempillája, esetleg nincs jól felöltözve, akkor is hisztizik.
  5. Nem szereti ha dicsérik, attól zavarba jön. Erre a munkaadója szembedicséri, mondván, hogy minden adottsága és joga megvan arra, hogy szépen nézzen ki.

Fanni ugyanakkor be szeretné bizonyítani, hogy oda tudja magát tenni, és nem egy hisztis picsa.

„Ez a beszéd!”

- helyesel - Péter. Megtudjuk azt is, hogy Fanni már 15 éves kora óta dolgozik, amin a lány beszélgetőpartnere is meglepődik.

Zsuzsa már annak is örül, ha péniszt rajzolnak rá

Kiderül közben, hogy Fanni abban bízik, hogy a tusfürdőket is elveszik majd a lakóktól, így az ő illatos szappanjai lesznek az egyedüli tisztálkodó szerek a villában, ezáltal gazdag nő lesz. (Úgy tűnik, nem nézte az előző szériát, akkor tudná, hogy az elkészített termékeket Péter magával viszi a villából.)

Kicsit vitatkoznak még arról, hogy van-e értelme talpig sminkben főzni a szappant, de Fanni köti az ebet a karóhoz.

Fanni nem szexel többet

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!