Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Fanni most sem terhes



Azt gondolnánk, hogy az ember képes tanulni a hibáiból, de itt a remek példa arra, hogy nem. Fanniék bár hiába fogadták meg legutóbb, hogy védekeznek, azóta sem teszik. Fanni újra terhességi tesztet kért, míg Edina és Laci kibékültek.

Mindenki bögött Maci videóüzenetén

Sokan sok dolog miatt aggódnak épp a villában. Fanni azért, mert három napja nem jött meg neki, Dennis pedig azért aggódik, mert a lány is aggódik. A sok aggódás ellen terhességi teszttel próbál védekezni, ha már korábban nem tették.

Mindketten magukat hibáztatják azért, amiért ismét erre a lépésre kényszerülnek. Később a kamera előtt Dennis mindent kitöltő méreteiről áradozik, bár az nem derül ki, hogy ennek mi köze felelőtlen szexuális hozzáállásához.

0 Tovább

Összeveszett a villa szerelmespárja



Szuperképességek csatája lett a negyedik kihívás előtti nap. Dani úgy döntött erejét latba vetve leszedi a védettséget Laciról. Döntését hatalmas morális vívódás előzte meg, amibe végül Laci és Edina kapcsolata mehet rá.

Dennis mindenkit megszívatott

Dani Edina és Robin társaságában fejtegeti kihívással kapcsolatos véleményét a reggeli napfényben, cigarettázás közben. Úgy érzi, Zsuzsa az erre utaló jelzések és a többiek meggyőződésének ellenére mégsem Edinát fogja párbajtársának választani, hanem őt, mert Laci védett. Ám ha levenné a srácról a védettséget, akkor máris választhatóvá válna. Edina persze aggódik, mi lesz, ha Laci marad kint.

Robin egyből szalad a hírrel Dórihoz, aki hitetlenkedve fogadja a belsős információt, de már egyből adná is tovább, ám Robin hírzárlatot rendel el. Dóri úgy dönt, nekik is az a legjobb, ha Dani leveszi a védettséget Laciról, így erős lobbytevékenységre biztatja Robint, és ő is hallgatásra kéri.

1 Tovább

Ilyen egy szilveszteri buli a villában



Fergeteges szilveszteri bulit csináltak maguknak a villalakók. Az alkohol mellől nem hiányozhattak a nagy beszélgetések, sem az érzelmek, sem pedig a hormonok. Fanni és Dennis túl van az idei elsőn, amit Edina ismét megtekintett.

Dennisnek már mindenkire feláll

Igen felfokozott hangulatban billentek át a villalakók 2015-be. A lapostévén közvetített visszaszámlálás már a szükséges alkoholszint elérése után érte a társaságot. Az újév első mondatai közt találjuk Robin Daninak mondott szavait, miszerint nagyon szereti őt és nem tud mit kezdeni az érzéssel.

Aztán számos káromkodás után Laci és Ádám beszélgetnek a villalét és a kinti élet közti párhuzamról. Arról a kinti világról, ahol Laci szóba sem áll ilyen emberekkel, mint akikkel a villában össze van zárva, mert nincs rájuk szüksége.

0 Tovább

Edina Lacin kézimunkázott



Majdnem valóra vált Edina vágya az édes hármasról, de csak kézimunka lett belőle. Az aktus végén Edina érezte magát rosszul, de nem azért, amiért gondolnánk.

Az év utolsó napjának előestéjén Edina két fiú között találja magát a nyugiszobában, amikor alvási szándékkal benyit.

Laci és Edina egész nap kacérkodtak egymással, úgy látszik a paplan alatt sem lesz ez másként. Ádám némi viccelődés után a fal felé fordul és a szomszédban elkezdődik valami.

2 Tovább

Sokkoló volt karácsony másnapja



Felvirradt karácsony másnapja és a villa karácsonyfája alatt ott vártak türelmesen azok az ajándékok, amiket a családjaik küldtek a bennlévőknek. Hogy egy szem ne maradjon szárazon, az ajándékbontás után a személyre szóló videó üzeneteket is bejátszották a szerkesztők.

Zsunak megint van kitől félnie

Idilli reggeli kép fogad bennünket a karácsony másnapi összefoglaló első bejátszásánál. A lakók békésen, szinte egymás hegyén-hátán alszanak. Edina kel fel elsőként, és álmélkodik nagyon, amikor felfedezi a karácsonyfa alá tett sokzacskónyi ajándékot. Dórinak szól először, de a hír igen gyorsan körbejár, és már mindenki bontogat. Laci pólót és egy plüss majmot kapott, szerinte azért, mert otthon is így hívják.

Dóri egy párnát kapott rajta az anyukája és a kutyája fényképével. Ádámnak két pólót küldtek otthonról oltári nagy Juventus F.C. címerrel és VV ÁDÁM felirattal díszítve. Fanni egy plüss kutyát, ami állítólag az otthoni ebre hasonlít, egy mancslenyomattal is ellátott képeslapot és bon-bont talált az ajándékzacskóban. Dani az intellektuális oldalát díjazta az ajánéknak, így inkább a levélnek és a fényképnek örült, mintsem a plüss Micimackónak.

0 Tovább

Zsuzsa színt vallott Ádámnak



Ismét alkohol került a villába, így ahogy az ilyenkor lenni szokott felerősödnek az érzelmek. Az apropót ezúttal az értelmiségi játékos, a Hegyvidék szülötte, a villa taktikai zsenije születésnapja adta. Fanni sír, Edina számon kéri Lacit, majd összevesznek, Zsu bevallja egy sötét titkát.

Ádám ráhajt Fannira

Igen csendesen kezdődik Dani szülinapi bulija. A kötelező koccintás után Ádám verbálisan nekiesik Fanninak, aki női mivoltára hivatkozva kikéri magának. Laci is beszáll a szájkaratéba, és Ádám pártját fogja útszélinek nevezve a lány stílusát és Fannit magát is. Fanni ezt nem bírja tovább, feldúltan siet Renihez a pihiszobába és ott elbőgi magát.

Edina az alkohol hatására még őszintébb és bújósabb, ez Laci veszte, aki kénytelen végighallgatni az erélyi lány vádaskodását arról, hogy nem mer érzelmeket vállalni. Laci pedig jön a régi lemezzel, hogy ő így tökéletesen elvan, nem akar érzelmeket. Edinának ez rosszul esik, és megállapítja, hogy nem közös az értékrendjük.

0 Tovább

Laci lepattintaná Edinát



Átrendeződni látszanak az erőviszonyok a villában. Laci és Edina szövetsége azelőtt hullhat szét, mielőtt megerősödött volna.

Fanni rendesen küzdött azért, hogy leérettségizzen

Laci és Zsu egymás mellett alszanak a motelben, és szex helyett inkább fecsegéssel töltik az időt. Laci arról beszél, hogy mennyire elege van már Edina nyafogásából.

Szerinte a lány, amikor részeg, akkor normális igazán, józanul igen nehézkes, hisztis. Zsu persze próbája védeni Edinát, a riportszobában elmondja, hogy félti is Lacitól és nem fogja hagyni, hogy fájdalmat okozzon neki a szépfiú.

0 Tovább

Hirdetés

Facebook