A mai összefoglalóban mindenki szídott mindenkit, majd megtudhattuk, hogy mit jelent a villalakóknak a szerelem és a szex, ami különösen Fanni esetében volt érdekes. 

Fanni mellei szerint esni fog

 

A mai adás egymás értékelésével indul. Fanni szerint Edina színészkedik és érdekember, Laci kúrógép és a kettőjük kapcsija kamu. Edina szerint Dennis nem őszinte Fannival.

 

"Nem fogom ocsmárolni"  

Ocsmárolni, ezt a szót használta Dennis és hozzáfűzte, hogy a kinti életben sem aláz meg senkit. Hahó, mi van??? És az exedet élő adásban?! Laci szerint Dennis gyáva, mert azt mondja, hogy nem szereti a konfliktust, miközben generalja. Erre Dennis kiakad.

0.12%-ra nem verném a faszomat."

"Tedd vissza a nyelvedet Fanniba!" - Laci

Edina szúrta Lacit

Dennis ma sziporkázik, na. Fanni és Laci párbeszéde következik: Fanni: málészájú, nagyképű gyerek vagy, aljas féreg. Féltékeny vagy Dennisre, mert ő a vezérbika. Laci replikája: undorító, ocsmányt keltő a stílusod. Fanni: imádom a kamerát. Otthonra is fogok venni egyet. Nem nézlek le titeket, csak flegma vagyok.

"Van egy alpári, tanyasi szám."

Ismét tesi óra. A tanár azonnal leszúrja Edinát, mert cicanadrágot vett fel a tornadressz alá. Ezt mondjuk soha sem értettük, hogy miért gond, ha valamit vesz valaki a gusztustalan tornaruha alá, a fiúk bezzeg lehetnek kisgatyában, a lányoknak miért kell testhez simuló cuccban nyomulni? És akkor ő miért nem tornadresszben tart órát, ha olyan kurva fontos? Mindegy, Edina nem veszi le, bünti. Újra szintfelmérő, így hogy eltelt egy hét, ugye. Hosszan mutatják a hasizmozást, és marha vicces, ahogy Dóri úgy mozog, mint aki az elfekvőben készülne a jobblétre szenderülésre. Fanni bezzeg ugrál, mint a nikkelbolha.



Irodalom óra a következő. Fanni úgy érzi, a szem olyan műszempilla nélkül, mint a mell bimbó nélkül. Ma is bölcsebbek lettünk. A tanár sem érti. A szerelem szóra kell a diákoknak asszociálni. Elég uncsi dolgok jönnek, és már cseréli is a szót a tanár a szexre. Uncsi. Edinának már volt szellemi kielégülése, bármit is jelentsen ez nála. Fanni csak a tömény szexhez tud hozzászólni. Még nem párosult nála a szex a szerelemmel. Hoppáka. Dennis némán ül mellette. A riportban Fanni bevallja, hogy zavarba jött a témától, ami egyáltalán nem látszott rajta. Ebédszünetben Dennis Fanninak felkínál egy banánt, és letolt gatyával odamegy hozzá.

Dennis Fanni fenekére spriccelt

"Nem kérsz egy banánt?"

Történelem óra. Anti bácsi ad egy ötöst Robinnak. Fanni Szemirámisz kertjét írja le szabadon. Tündérek, aranypor, csillámfaszom. Mintha a My Little Ponyban lennénk, baszd meg. Fanni sírva mondja, hogy boldog, hogy leírhatta, hogy néz ki tündérfalva. Semmit sem értünk már, nagyon régen elvesztettük a kapcsolatot a valósággal, az a helyzet. Dennis szerint ettől igazi nő, és annyira szép esszét írt Fanni, hogy ő is majdnem elsírta magát.

A matek órán kiderül, hogy Fanni szerint a körnek nincsen sarka. És milyen igaza van, mi? Dani szerint a kör végtelen pontok összessége, illetve azt is megtudjuk, hogy Fannihoz a geometriai alakzatok távol állnak. Kincsesbánya ez. Aztán órák telnek el némán, mire rájön a hét nebuló, hogy nem létezik háromszög két derékszöggel. Holnap vizsga, reméljük, addig kicsit felpörögnek, mert így elég siralmas lesz.

Fanni, Dóri és Edina maszti partit terveznek

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!