A villában végre elindul az iskolahét, aminek szükségességét semmi sem bizonyítja jobban, mint a gyors szintfelmérőn elért eredmények. A villámrandikon pedig kiderült, hogy Laci megérzései jók voltak és Robinnak tényleg bejön az erdélyi lány.

Dennis Fanni fenekére spriccelt

Zsu nélkül indul a reggel, ami leginkább Fanni cicijét és Dóri kölcsöningáját indítja be. Előbbi, mint időjós másodlagos nemi jelleg esőt ígér, utóbbi meg semmit - a felpuffasztott szájú megőrzi magának a bizonyára a létezés értelmét feszegető kérdéseit.

Villámrandi a következő unaloműző. Mindegyik jelentéktelen, kivéve az, amikor Robin szerelmet vall Edinának, amit az erdélyi lány valóban nem nagy erővel ver vissza. Ha Robin csak taktikából masszírozza Edina alkarját, akkor komolyabban kell venni; Danit aránylag könnyedén vette rá, hogy leszedje Laciról a lila kendőt, és nem rajta múlott, hogy az ellenlábasát nem nyomta le Zsuzsa a legutóbbi párbajon. Ha a fiú ügyes, szétrobbanthatja az álompárt - a holnapi részben Edina már szakít is Lacival.


A fiúkat a szerkesztők ezek után udvarlásra kényszerítik. A legkiemelkedőbb teljesítményt természetesen a két "szerelmes" legény nyújtja. Dennis közli Fannival, hogy az egyik este, amikor a lány "felöltözött" (ritkán látja így valóban), akkor

"majdnem eldurrant a zsákja",

amit a göndörhajú egy "köszönömmel" konstatál. A másik gyöngyszem Laci, aki azt vallja Edinának, hogy csodálatos, hogy úgy bánik vele, mintha az anyja lenne, amit majd igyekszik meghálálni. 

Élő adásban nyomta le Laci Zsuzsát

IQ teszt a következő feladat. A lakók iskolahét elé néznek, és felmérő gyanánt általános iskolás szintű kérdéseket tesznek fel nekik. Jól jellemzi a szellemi szintjüket, hogy Fanni tündököl és lepipázza a többieket. Mindeközben megtudjuk, hogy Prága Lengyelország fővárosa, illetve a "Mi a kő tyúkanyó kend" folytatása a

"a Dunán folyik itt bent."

Iskolahét rulez!

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!