A tegnapi összefoglaló még akkor is a szerelemről és a szexről szólt, amikor nem. Egy hatalmas buli és az ott elfogyasztott alkoholmennyiség előhozta a lakók érzékeny oldalát.

5. párbaj - Dennis farka diadalmaskodott

Szerelmi vallomással és szexjelenettel zárult a TOP 6-os buli

 

A párbaj előtti estével indítunk, amikor is Fanni hisztizik egy kicsit azon, hogy Denniske nem annyira foglalkozik vele, mint amennyire ő szeretné, mert a nap 24 órájából csak 1-et áldoz rá, és akkor is csak a szex miatt. Dennis belengeti, hogy van neki egy titka, de nem mondja el. Nincs is ennél idegesítőbb, azt hiszem. Mindenesetre elmondja a napi bölcsességet:

"Bízom benned, mint emberben, de mint nőben nem."

Közvetlenül a párbaj előtt egy jó kis búcsúzásra adnak lehetőséget a szerkesztők, mintha egyébként nem lett volna már eddig bármikor lehetőségük elbúcsúzni egymástól. Dani a nyugiban tart kis farwell családi kört, Dennis a hálóban. Érzelmek, könnyek, árad a szeretet. Dennis Fannitól számunkra érthetetlen mondatokkal búszúzik el, de ezek szerint az ő közös nyelvükön mégis csak jelenthetnek valamit a mondatok, mert Fanni sírva fakad.

Benkő szerint Dennis csak kamuszexel

A sírás felesleges volt, ugyanis Dennis érkezik vissza a párbajról. Dóri és Fanni a mennyekben, Edina természetesen a pokolban érzi magát, azonnal a nyugiba vonul sírni, mert elvesztette legjobb barátját a villának nevezett stúdióból. Elindul a para:

"Csak a Dani jár a fejemben és az, hogy biztos ki akarnak majd engem csinálni a lányok"

Ezt jósolja Edina, és hát lássuk be, ismerve Fanni és Dóri előtörténetét, van is benne valami. Laci igyekszik tartani benne a lelket, hosszú ideje most először kedvesen és nyugodtan, nem olyan passzív-agresszív terrorral, ami miatt még ismeretlenül is azt érzi az ember, hogy menekülne a srác elől. Egyébként nagyon úgy néz ki, hogy Edina szemében már kialudt az a szerelemnek hitt tűz, ami mindig lángra robbant, ha az ő Lackójával beszélt. 

Laci szerint Dani azért esett ki, mert nagyképű volt, és készpénznek vette, hogy megnyerte ezt a játékot. Ebben is van valami. Edina elbúcsúzik Danitól, aki egy kartonbábú alakját vette fel erre az alkalomra. Elmondja, hogy be van szarva, mert nem tudja, kivel fogja folytatni a játékot. Mi tudjuk: Robinnal. Legalábbis, ha van egy kis esze. És eddig úgy tűnt, van neki. 

Nézegessen még több animgifet a villából!

Akármi is történt, ezek a srácok már a Top6-ban vannak, szóval jöhet egy kis bulika. Döcögve indul a partivonat, de Dennis egész jó fej és Edináékat is megkéri, hogy igyanak Dani tiszteletére, ami kifejezetten szimpatikus. Végül csak beindul a tánc, ahogy az érzelmek is fokozódnak, meg a hormonok száma is gyarapodik. Olyannyira, hogy Dennis és Fanni már több időt töltenek a szájukkal összetapadva, mint normálisan, sőt, lassan többször hagyja el Fanni száját a szeretlek, mint a csicska és a köcsög összesen az eddig bent töltött idő alatt.

Nézegessen még több animgifet a villából!

Dennis igazi férfi aki tudja, mitől döglik a légy, ezért Lacival köt egy dealt és vesz 20 perc szolárium használatot szerelmének, amivel végleg leveszi Fannit a lábáról. Az ő estéjük kimenetele már papírforma, de az sem lep meg senkit sem, hogy Laci és Edina is a paplan alatt kötnek ki a nyugi szobában. 

Nézegessen még több animgifet a villából!

Szex, szerelem, gyengédség és már alig várjuk, hogy végre valami balhé is alakuljon a villában!

Full service és puncivillantás a villában 

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!