A villalakók egy bankettel oldják fel a vizsga feszültségeit, vagy éppen generálják az újakat, és az is kiderül, hogyan reagál Dennis, hogy Edina és Laci gyámsága alá kerül.

A bukott Dennis lett a kiválasztott

Mindenki kicsípte magát a bankettre, ahol a diákok kötetlenül együtt bulizhatnak a tanárokkal. Anti bácsiból árad a szeretet Fanni szerint. Robin elővette romantikus énjét, és verset írt Orsi néninek, amit a szaunában olvas fel neki.

 

“Tekintete vonz - mit is csináljak most?”

- Ez itt a kedvenc rímünk, egy igazi Berzsenyi ez a srác. Sajnos Orsi párkapcsiban van, pedig Robin mindent megtett, még virágot is adott neki. Arra jutottak, hogy az ember társas lény.

Nézegessen még több animgifet a villából!

Fanni a buli közepén egyszer csak véletlenül leejt egy kupakot és lehajol felvenni Anti bá mellett.

"Gyerekek, ez nem az aminek látszik"

- vicceskedik Anti bá, igazi laza arc. Muhaha.

Fanni verset írt Dennis farkáról és Szilvi melléről

Dennis kicsit elszomorodott az este, mert megbukott. "Lehet, hogy én vagyok a szar geci?", kérdi a rajta ülő Fannitól.

Van tequila, aminek ordítva örülnek a lakók. Danira is nagy hatást gyakorol, azonna kifejti, hogy igazságtalan, hogy Fannié lett a lila kendő.

"Vadparaszt lett belőled"

- mondja neki a bebaszott Dani.

"Szar ember vagy"

- replikázza Fanni.

Hatalmas párbeszéd következik, ők aztán tudnak mulatni, ugyanis végig ordítják a bulit. Természetesen elhangzik a "kint hagylak a gecibe" óriásfenyegetés is.

"Szánalmas köcsög csicskák vagytok", mondja Fanni. Vicces amúgy ez a csicska szó, szerintem 10 évesen volt menő áltiban, de úgy tűnik, hogy az idő vissza- visszahoz ilyen kifejezéseket.

Nézegessen még több animgifet a villából!

Laci megkérdi Dennist, hogy élvezi-e, hogy a nője egy hisztis picsa. Dennis nem ad konkrét választ, csak azt feleli, hogy hát ő ilyen. Ja, tudjuk, köszi Dennis. Én itt vagyok valaki - mondja Dennis Lacinak, miközben Edina röhög rajtuk. Laci azt hiszi, hogy rajta röhög, ezért odaszól igazi szerelmeshez méltón: "Ocsmány vagy. Ennyit érsz te rohadt kurva" - dúl a love! Persze Edina rohan utána magyarázkodni, Laci meg tovább szarozza. Fú, de egy sunyi vagy - udvarol tovább Laci. Dennis közben úgy érzi, pszichésen tönkretette Lacit. Hogy ezt mire alapozza, azt nem tudni, de legyen.

Edina végre hagyta magát megkupakolni

Reggel van, egyszer csak megjön a levél a villába, amiben közlik, hogy Dennis gyámság alá kerül. Laci és Edina eteti, itatja, fürdeti, dönt helyette. A levelet Fanni olvassa fel tangában. Laci nem úgy képzelte élete első apaságát, hogy Dennis a fia.

Elnézést kér Edinatól a viselkedése miatt. Együtt fürdetik Dennist. És úgy tűnik eddig bírta Laci jó énje, mert azonnal féltékenyen odaszól a szerelmének, hogy nehogy már, hogy fogdossa Dennist. Edina szeretne gyereket, és élvezi a gyereknevelést, már ha így ehet hívni egy felnőtt férfi fürdetését, ugye.

Laci: ne ellenem beszéljél! Hogy mindenki értse, Edina együtt röhög Dennisszel, ez itt az ellene beszélés.

A kiválasztás összefoglalója következik. Dennis kurva nagyképű. Dóri szerint meg Edinával elszállt a ló. Egyenesen pegazus, baszki. Nem érteni, pontosan, miről hablatyol Robin, hogy cserben hagyta Edina, mert más mögé állt be. A műsorból ez a cserbenhagyás nemigen jött át, de hát fene tudja. Mindenesetre Edina előtt leszerepelt, Edina berágott rá. Feszkó.

Dennis Fanni fenekére spriccelt

Dennis szeretne Fannival aludni, de ehhez a szülei feladat elé állítják: guggolásokat kell csinálnial és közben üvöltenie kell, hogy szeretlek Fanni. Úgy tűnik, hiba a megpróbáltatás, mert Fanni ma este a csajos alvást választja Dóri mellett, reméljük lesz majd maszti parti is a paplan alatt, ami nála már hagyománynak számít. Dennis nem búsul, kimegy Macihoz a kertbe és azt mondja:

"Visszajövök és megbasszuk a csicskák száját!"

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!