Mozgalmas napunk volt, az iskolahét véget ért, gazdára talált a lila kendő, valamint lett egy évismétlő nebuló is, és megtörtént a VV7 ötödik kihívása is. 

Fanni ebédre Dennis banánját választotta

A Tökfejre került a zöld kendő

 

Reggel a játékosokat elfogja a rettegés, hiszen a vizsga napja ez. Van, aki annyira fél, hogy még hány is, nevezetesen Robin, a kis gyomra nem bírja az idegeskedést. 

Megérkezik a tanári kar, a villalakók az udvaron illetve a nyugiban tömörülnek, és kettesével zajlik a vizsga. Először Laci, közben Dennis készül. Laci felelete viszonylag rendben van, leszámítva, hogy a Selyem utat keresve két Kanadára bukkan a térképen, ami mindenkit meglep. Viszont Dennis egyszerűen minősíthetetlen. Konkrétan semmit nem tud, és ehhez képest óriás nyugalommal meséli kint, hogy szerinte meglesz.

Nézegess még több animgifet a VV7-ből!

Dóri a szépirodalmat próbálja megfejteni, a kérdésre, hogy mi a szépirodalom, mi számít szépirodalomnak, azt feleli, hogy például a könyvek. Na, igen. A lányt Fanni váltja, aki meglepően jó minden tárgyból. Érkezik Edina, bullshittel kicsit a romantikáról, követhetetlen és nem csak nekem, de a tanári karnak is. Aztán Robin felelete jön, ahol elhangzik az első igazán súlyos megjegyzés, mégpedig egy vallásfilozófiai kérdésre válaszolva:

"Ki mondja meg az embereknek, hogy ki a jó, vasárnaponként, kik azok? A Vidám Vasárnapon például vannak ilyenek, akik megmondják.”

Dani felelete a matematikai kérdéseknél kicsit akadozni kezd, a korábban nagyon magabiztos srác láthatóan elveszti a kontrollt, így történhet meg az, hogy 1,5 négyzetét olyan jól kiszámolja, hogy például első nekifutásra úgy dönt, nincs neki. 

A vizsgák után a tanárok félrevonulnak értékelni a feleleteket, a lakók pedig az udvaron elemzik a teljesítményüket és találgatják, kié lesz a lila kendő. Fanni megígéri Dennisnek, hogy ha az övé lesz, akkor a fürdőszobában csinálhatják, értsd: szexelhetnek takaró nélkül ezerrel. 

Nézegess még több animgifet a VV7-ből!

Az eredményhirdetésen tulajdonképpen három érdekes dolog történt, az egyik, hogy Dennis megbukott két tárgyból is, a másik, hogy Fannié lett a lila kendő, a harmadik pedig az, hogy Anti tanár úr szúrná Fannit, és reméljük, erről majd még lesznek képsorok a holnapi összefoglalóban, ahol a vizsga utáni tanár-diák bulit mutatják majd meg nekünk. Az első hír Dennist teljesen kiakasztja, meg van lepve, hiszen ő még fel is rajzolta a táblára a matek feladatot, a második hír pedig Fannira van nagy hatással: meghatja és sokkolja, miközben a többiek teljesen kikészülnek, mert egyrészt oda a védelmet jelentő kendő, másrészt oda a stratégia is!

Fanni hármasban szexelne a tesitanárral

Gyors kupaktanács a nyugiban, mi legyen most, hogy Fannira nem lehet jelet rakni. Nagyon úgy néz ki, hogy egyöntetűen Dennist választja Laci, Dani és Edina hármasa. 

Lilu bekapcsol, kezdődik a kiválaszt(ód)ás. Robin nem használja fel a dupla szavazati jogát, és megtudjuk, hogy Dennis bukásának következménye, hogy egész nap tökfej ruhában kell járnia és Laci és Edina gyámsága alá került, ami azt jelenti, hogy ők rendelkeznek a szavazati jogával és a szuperképességeivel is. Hoppá.

A lakók kapnak pár összefoglalót, először Dani és Dennis kapcsolatát nézhetik meg, majd Fanni balhéit, aztán Laci és Dennis vitáit, végül pedig Edina, Robin és Laci "szerelmi" háromszögébe nyerhetnek betekintést.

Nem kertelünk sokat, csak mondjuk, hogy volt. Dóri és Robin Edinára tette a jelét, Laci és Edina Dennis helyett Robinra, Fanni Danira és Laci, Dani és Edina pedig Dennisre. Így Dennis, a godzillaröptető komisz már biztosan részt vesz a vasárnapi párbajon, és ha elég tökös, akkor Danit viszi majd. 

Dennis Fanni fenekére spriccelt

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!