Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

​Sztrájkba lép a villa



A tésztásoknak tényleg nem megy jól. Amíg Dóri közel 10000 krajcárt kap egy napi munkájáért, addig szerencsétlen tésztások a munkahét alatt összesen nem kerestek ennyit. Robint teljesítménykényszer annyira megviseli, hogy elsírja magát a riportszobában. A nap végére sztrájkhangulat uralkodik el a villában.

Éhhalál fenyegeti Macit

Mozgolódnak a tésztakészítők, Fanni a szószóló. A napi fizettség átvétele után bejelenti, hogy nem érdekli a minőség, ő ezentúl a mennyiségre fog koncentrálni, mert éhen fog halni. Péter bekeményít, közli hogy ha ez egy ilyen burkolt szabotázs is, ő akkor sem fog hibás terméket átvenni.

Robin azzal próbálkozik, hogy ő egy kenyér árát nem kereste meg két nap alatt, pedig minden reggel felvette a munkát és műszak végéig pödörte a csigákat.

0 Tovább

Éhhalál fenyegeti Macit



Maci koldusbotra jutott, miután Laci elorozta tőle a bolt üzemeltetésének jogát. Fanni bizonyítana a csigatésza készítéssel, de nincs tisztában a csigatészta fogalmával. A szappanfőzőknek sima napjuk volt, a seprűsök megszenvedték a munkát.

Ármánykodás munkaszünetben

Miután Laci szuperképességét latba vetve megszerezte a VillaBolt üzemeltetési jogát Maci koldusbotra jutott, ha nem talál ki valamit, éhen fog halni. Ezért masszázzsal házal a lányoknál, akiket szintén nem vet fel a krajcár.

Fanninál sem jár sikerrel, aki nem szeretne hitelre masszíroztatni, helyette inkább a csigatészta készítésben szeretne jobb eredményt elérni, mint az első nap.

0 Tovább

Ármánykodás munkaszünetben



A munka mellett marad energiájuk az ármánykodásra is a villalakóknak. Fanni Dórival szövetkezik Edina érdekében Zsu ellen, Lacit eszközként használják. Edina boszorkányosan ráérez a helyzetre, de senki sem hisz neki.

Halálhírt közöltek Dórival a villában

Műszakjaik leteltével újra van idejük a lakóknak arra, hogy szabadidejüket evés híján ármánykodással üssék el. Dóri és Fanni nem tétlenkedik, bevackolják magukat a szaunába, hogy ott főzzék ki a tervet, amivel megszabadíthatják Edinát Zsu rabigája alól.

Dóri terve az, hogy megszeretteti magát Edinával és Zsuval, így lazítva a pórázon, amivel az erdélyi lányt a félegyházi bemondónő magához kötötte.

0 Tovább

Boldogok a szappanfőzők



Túl vannak az első munkanapon a lakók. A három szakma közül csak az egyik képviselői élvezik a munkát, a többiek csak szenvednek. A nap végére megnyílt a gazdagok és a szegények közti szakadék.

Fanni állásinterjún kacérkodik

Körszakállú Maci nagyon várja a munkahetet. Ő a villamester, aki felügyeli a munkát és vezeti a villaboltot. A spártaiság jegyében a paplanokat is elvették a villalakóktól, helyette szép zöld pokrócokat kaptak. Senki sem örül.

Laci hitelre párnát vásárolna ötszázért. A lakók még nem érzik a bizniszt, egymás áraira licitálnak, Edina már 250-ért is adta volna vánkosát úgy, hogy Lacinak egy garasa sincs. Fanniból kibújik a pöcke és akár Maci zsákját is megmasszírozná egy tekintélyes összegért.

0 Tovább

Újabb sötét folt Dóri múltjában



Tizennyolc évvel ezelőtti esetet porolt le a Blikk az elmúlt napokban. Előástak egy történetet, aminek tragikus sorsú főszereplője épp a Valóvilág7 szilikoncsodájának, Dórinak nagybátyja, akit azért ölnek meg, mert a csapata ellen fordul.

Halálhírt közöltek Dórival a villában

Dóri a Blikknek adott interjúban elevenítette fel a közel húszéves esetet, amit bár lett volna ideje feldolgozni, de bevallása szerint mindig is élete legfájóbb pontja lesz.

Dóri és nagybátyja közt csak öt év korkülönbség volt, ezért a lány szinte testvéreként szerette, aki 16 évesen rossz társaságba keveredett.

0 Tovább

Fanni állásinterjún kacérkodik



Elérkeztünk a munkahéthez, amikor a villalakóknak mindenért meg kell dolgozniuk. A villában az elvégzett munkájukért villakrajcárokat kapnak, ezekkel vehetik meg a földi javakat. Fanni részt vesz egy szappankészítő állásinterjún, amiből kiderül, mitől hisztizik csak igazán.

Dennis megint megkapta Fanni pöckét

Cudar világ köszönt a villalakókra. A háromheti habzsi-dőzsi után eljött az az idő, amikor a vacsoráért is meg kell dolgozni. A hűtőt kiürítik, s ezentúl csak krajcárért vásárolhatnak többek között élelmiszert is.

A munkát ugyanaz a Péter felügyeli, aki az előző szériában is ellátta ezt a feladatot, a foglalkozások viszont mások lesznek: seprűt, tésztát és szappant lehet gyártani. Az alábbi videón Fannit látjuk, amint a nyugiszobából átalakított irodában épp a szappankészítői állásinterjún vesz részt.

 

Halálhírt közöltek Dórival a villában

A felvételiztető egyből szoláriumfüggőségéről faggatja a leendő munkaerőt. Fanni biztosítja Pétert, hogy szoláriumozni csak munkaidő után fog, munka közben eszébe sem jutna. Majd felteszik neki a kérdést, hogy sorolja fel azokat a dolgokat, amikért még a munka alatt is hisztizne. Fanni nagyot sóhajt, majd belekezd:

  1. Ha éhes, mérges és hisztizik.
  2. Ha munkája során elfogyna valami illóolaj, hisztizik, ugyanis egy szappanért 250 villakrajcárt kap.
  3. Mivel bevallottan idegbeteg típus, és nem szereti, ha valaki szerencsétlenkedik, bénázik, ilyenkor hisztizik.
  4. Ha tönkre megy a sminkje, vagy leesik a műszempillája, esetleg nincs jól felöltözve, akkor is hisztizik.
  5. Nem szereti ha dicsérik, attól zavarba jön. Erre a munkaadója szembedicséri, mondván, hogy minden adottsága és joga megvan arra, hogy szépen nézzen ki.

Fanni ugyanakkor be szeretné bizonyítani, hogy oda tudja magát tenni, és nem egy hisztis picsa.

„Ez a beszéd!”

- helyesel - Péter. Megtudjuk azt is, hogy Fanni már 15 éves kora óta dolgozik, amin a lány beszélgetőpartnere is meglepődik.

Zsuzsa már annak is örül, ha péniszt rajzolnak rá

Kiderül közben, hogy Fanni abban bízik, hogy a tusfürdőket is elveszik majd a lakóktól, így az ő illatos szappanjai lesznek az egyedüli tisztálkodó szerek a villában, ezáltal gazdag nő lesz. (Úgy tűnik, nem nézte az előző szériát, akkor tudná, hogy az elkészített termékeket Péter magával viszi a villából.)

Kicsit vitatkoznak még arról, hogy van-e értelme talpig sminkben főzni a szappant, de Fanni köti az ebet a karóhoz.

Fanni nem szexel többet

0 Tovább

Vikcsu a hátuk mögött fikázza a villalakókat



Vikcsu kijött a villából és egyből 180 fokos fordulatot vett a villalétről alkotott véleménye. Az RTL II-nek arról panaszkodott, mennyire félreismerte a többieket, legfőképp Edinát.

Vikcsu élő adásban kurvázta le Zsut

A Valólvilág7 első, párbajban kieső lakója a szabadszájú Vikcsu volt, aki nagy reményekkel és talán még nagyobb mellénnyel költözött be a villába. A bent eltöltött három hét alatt nem tudott maradandót alkotni, langymelegségét a nézők azzal hálálták meg, hogy Zsut szavazták vissza.

Vikcsu pedig ha már kiesett, gyorsan meg is nézett pár összefoglalót az elmúlt három hét adásaiból és gyökeresen megváltozott a véleménye a bentlakókról.

 

A kamerának elmondja, hogy Edinában csalódott a legnagyobbat, akit Zsu magához édesgetett és így két kapura játszott. Rájött, hogy Danival kellett volna jóban lennie, akit nem tart hülye gyereknek, csak befolyásolhatónak.

„A többiekkel jóban voltam, Danival változtatnék egyedül a kapcsolatomon”

– mondja a kamerának.

Vikcsu végül teljesen úgy beszél, mintha életében nem látott volna egyetlen korábbi Valóvilág közvetítést. Azt mondja, teljesen másként viselkedne bent, ha ezzel a tudással visszamehetne.

„Háromszor meggondolnám, hogy mit ejtek ki a számon, és nem ösztönösen  viselkednék, hanem taktikáznék.”

Azt is hozzáteszi, hogy a bentlakókat tárgyként kezelné és mindenkit csak felhasználna a céljaihoz. 

„Taktikusan, minden lépést megfontolva, szemét módon.” 

Maci majdnem elélvezett a kanapén

0 Tovább

Hirdetés

Facebook