Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Dani mégis a média kurvája lett



Egyre több villalakóról derül ki, hogy nem most állnak először kamera előtt. Dóri aktmodellként, Fanni hastáncosként, Laci és Dennis a popszakma miatt, Maci pedig egy szerkesztett reality műsor szereplőjeként került a képernyőre.

Hastáncos és gimis képek kerültek elő Fanniról

Most felbukkant egy videó, amiben Dani égeti magát a 2011-es VOLT fesztiválon az X-News riportere előtt. Dani a felvételen pár évvel fiatalabban és jó húsz kilóval nehezebben, kék pólóban szerepel.

Egyetemista fiatalként láthatjuk, ahogy a 2011-es soproni VOLT fesztiválon illuminált állapotban csinál hülyét magából Körmendi Gábor, az X-News megnyerő modorú riportere előtt.

0 Tovább

VV Macit újrahasznosította az RTL



A villa apukája már szerepelt a csatorna Segítség, bajban vagyok! című műsorában tavaly. Abban anyuci pici fiát alakította

Edina nem tudja, hogyan kell maszturbálni

VV Maci nem először van képernyőn, korábban is úgy gondolta a csatorna, hogy kamerakompatibilis. A fiú ugyanis a Segítség, bajban vagyok! című reality sorozatként meghatározott műsorban szerepelt még 2013-ben. Talán nem véletlen, hogy pont most ismétlik ezt a remek 44. részt.

Való Világ 7: Lebukott VV Maci - fotó

 

Maci a szerepe szerint egy anyján élősködő 31 éves fiút alakított, aki kibukott azon, hogy dolgoznia kell, hiszen még a kaját is minden nap a mama varázsolta az asztalra.

A sztorinak egyébként pozítiv vége lett, becsajozott és még életben is maradt. Amúgy ugyanaz a pörgettyűs nyelv, ugyanaz a mozgás, ugyanaz az arc, mimika, mint most bent, a különbség csak 35 kg. 

Edina nem tudja, hogyan kell maszturbálni

0 Tovább

Hastáncos és gimis képek kerültek elő Fanniról



Azt tudjuk Fanniról, hogy szeret mozogni, vagyis megmozgatni minden porcikáját, így nem lepődtünk meg, amikor rátaláltunk néhány képre, amik egy soproni hastáncversenyen készültek róla.

Nézze meg Fannit egyenes hajjal!

A képek alapján úgy tűnik, hogy egészen elemében volt a kis kócos, amit  a zsűri díjjal is értékelt. Nem mindig volt azonban ilyen buja.

Kattintson még több hastáncos képért!

A lány korábban úgy nyilatkozott, hogy semmiféle szexuális kapcsolatot nem kezdeményez a villában, mert ő nem olyan lány. Azóta persze minden szava megdőlt, a fő tevékenységei kimerülnek a féktelen italozásban, a buja viselkedésében, és abban, hogy folyton bugyiban járkál a villában.

Fannit mindenki nyalhatná

A pöcke vezérelte kócos azonban nem mindig volt ilyen anyaszomorító, az RTL weboldalán mutatták be a középiskolás Fanniról készült fotót, amin pont úgy néz ki mint az összes többi középiskolás lány.

Szemében inkább nihil tükröződik vissza, mintsem az ország-világ előtt ledérkedő amazon világhódító törekvései. Nincs mit tenni, a dolgok változnak, Fanni csipája kinyílt, és az lett belőle, ami.

Dennis felfűzte Fannit - videóval

1 Tovább

VV Attila örül, hogy vannak okos játékosok a VV7-ben is



Knap Attila most boldog, hogy ismét érdemes nézni ezt a realty-t. Mert nívós lett ismét!!!

​Veszélyben Reni esküvője?

Az 5. széria győztese, VV Attila a Nők Lapjának nyilatkozott arról, hogy mit is gondol a VV7-ről. Meglepő, de azt mondta, bár sok mindent nem lehet még leszűrni, de egy biztos, érdemes nézni, mert a régi, jó időket idézi. (A jó idők alatt természetesen a saját szériáját érti.)

0 Tovább

Koktél és pettingelés a nyugiszobában



A házastársi szerepet kétség kívül az Edina-Laci páros játszotta el a legjobban. Kicsit egymásba is gabalyodtak az esti parti alatt, ahol Fanni megint sokat ivott és nem bírt parancsolni a libidójának. Maci csalódva a házaséletben szobára vitte Vikcsut.

Dennis megfarkalta a mosott zoknit is

Lassan már az egész ország tudja, hogyha VV Fanni iszik, akkor garantált a szórakozás a társaságában - márpedig a kócos lány rendesen iszik. A házastársi játékkal mit sem törődve bevallja Macinak, hogy neki igazából három „pali” tetszik a villából, de ő nincs közte.

Maci látszólag beletörődik és közben mindenkinek elmondja, hogy Fannikának megint „rezeg a pöcke”.

 

Dennis kihasználva a lány túlérzékenységét hagyja, hogy rámásszon egy gyengébb pillanatában. Miután Reni felajánlotta Fanninak Ádámot, Fanni egyből le is smárolja a srácot, akit a WC-ben ér utól. Ádám után Dórival csőrözik egy kicsit, majd Macival egy jókora veszekedés után fekszenek be a hitvesi ágyba.

Veszélyben Reni esküvője?

Fanni nem sokáig bírja Maci irgalmatlan hangos horkolását így Dennis mellett keres nyugalmat. Reggel megtudjuk, hogy a nagy nyugalomban Dennis belemártotta az ujját Fanni mézesbödönébe. A lány önmarcangoló magatartását már nem hisszük el, ahogy Maci sem, aki csalódottságában új préda után néz. Vikcsura veti ki a hálóját, aki önként úszik bele.

Nézze meg Fannit sima hajjal!

Maci egész nap a szobát díszíti, koktélt készít, majd az est közeledtével a pár izgatottan veszi birtokba a fészket. A koktél elfogyasztása után gyorsan vízszintesbe kerülnek, Maci masszíroz  és keze egyre lentebb csúszik.

Vikcsu eleinte hagyja, Maci egyre hangosabban szuszog s bevallja, hogy nem akar szexelni, csak egy kicsit játszani, de aztán mégis kibújik a szög a zsákból. Vikcsu visszautasítását kissé felháborodva reagálja le a medve, ilyenekkel mentegetve magát, hogy

"Hát, de csak egy kis petting!"

Mégsem Dóri a legostobább csaj a villában

0 Tovább

​Veszélyben Reni esküvője?



Robin, az új srác beköltözése igen felkavarta a leülepedő szennyet a Való villában: Dávidnak távoznia kellett, Maci sírógörcsöt kapott, Reni - a menyasszony -, egyből bedobta magát.

Dóri mindenkivel nyálat cserélt

Minden lány fantáziáját felpiszkálta a villa új szépfiújának, Robinnak jelenléte. Tény, hogy divatos frizurájával, simulékony modorával és legfőképpen vízilabdás múltjával minden lányos anya álma, mégis inkább a jegyben járó Reni volt az, aki bevallotta neki fokozott érdeklődését.

Miután Dávid elhagyta a villát, Robin bocsánatot is kért, amiért ő hozta a rossz hírt. Edina gyorsan körbemutogatta neki a villát (atyaég mekkora kupi van a lakószobában?) Dóri és Reni pedig beavatták a piszkos részletekbe. Aztán Reni és Robin kettesben maradtak, a lány pedig egyből zavarba jött.

0 Tovább

Dennis több mint 500 nővel volt, számolta!



A villa nőcsábásza elmondta Reninek, hogy ő bizony nem kevés nővel volt eddig együtt. Mindezt azért, mert Fanni azt mondta neki, hogy egy este volt, nincs bennük több.

Dennis megfarkalta a mosott zoknit is

Dennis a fürdőszobában Reninek fakadt ki, mert Fanni lepattintotta. A fiú megint elmondta, hogy neki jött először össze, sőt, szerinte soha senki nem szexelt egy hét után még a villában. 

 

Én voltam az első, aki egy hét utan betolta a patronját. Persze, amikor itt elmondta nekem, hogy ő arra gondolt, jobb hogy ha nem folytatjuk ezt az egészet, nem mondom, hogy szíven baszott, nem is az, hogy rosszul esett, de...

- így kereste a szavakat Dennis. Renit nem igen hatotta meg a félezer nő, inkább csak asszisztált a fiú kifakadásához. 

Edina bezzeg masszírozta Dennis lelkét, meg egy kicsit fel is izgult, mikor az beszámolt a hódításáról.

Dennis felfűzte Fannit - videóval

0 Tovább

Hirdetés

Facebook