Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Edina az új Fanni?



A szombat esti Mikulás parti remek lehetőséget biztosított Edinának és Lacinak, Edinának és Daninak, illetve Edinának és Robinnak, hogy kicsit összemelegedjenek.

Mit vakargat Laci?

Mikulás estéjén a villalakókat nem engedték át Alekosz érdi rezidenciájára a Mikulás partira, ezért kénytelenek voltak szervezni egyet maguknak.

A szombat éjjeli élő adás egyik jelenete egy kollektív kinti cigarettázással indul, ahol a borotvahab-szakállú Mikulások állnak körben szakáll nélküli Mikuláslányokkal.

Laci épp a sörét osztja meg másokkal, amikor Edina mellei között találnak valamit a többiek, amit alaposan szemügyre vesznek. Később Robin és Vikcsu kettesben marad, a többiek pedig bemennek bulizni.

0 Tovább

VV Attila egy valódi áldás Zsunak



A lány már megtanulta a legfontosabbat: hagyja Vikcsut károgni, ne szóljon vissza, mert így lesz ő szimpatikus. És tényleg!

Fanni nem szexel többet

Zsu szuperképessége az, hogy párbajtréningen vehet részt. Mivel ezt igénybe kívánta venni, bejött a villába Knap Attila, és segített neki. Nem keveset, sokat, és csupa hasznos dolgot mondott neki. 

Attila a belépését követően magázódni kezdett, majd matektanári hangot ütve meg kiküldött Zsun kívül mindenkit az udvarra. Fanninak bejött ez a határozottság, rámozdult gondolatban a fiúra, pardon, férfire. A többieket sokkolta a keménység, aztán kint anyáztak egy kicsit. Eközben Attila elmondta Zsunak, hogy Reni mellett Vikcsu is mindig az ellensége volt, továbbá felhívta a figyelmét a lehetséges támogatóira (Ádámra, Lacira és Edinára).

 

Edina nem tudja, hogyan kell maszturbálni

A lány Attila szerint vissza fog menni, ha betartja az utasításait, amelyikből az egyik legfontosabb az volt, ne mondjon senkire csúnyát, legyen kedves, hagyja meg Vikcsunak a kiborulást. Jó ötlet, Vikcsu ugyanis nagyon nem szimpatikus se amikor nyeregben érzi magát, se akkor, amikor azt gondolja, van félnivalója. 

Szexuális túlfűtöttsége miatt lett ellenség Vikcsu

Mielőtt ez láttuk, a megtört Robin agóniáját kellett megnézni, amihez a villában mindenki teljes vállszélességgel asszisztált. Mert hát milyen dolog nem Vikcsu mögé álllni, és megsajnálni az ellenfelet. 

Robin aludni sem bírt, majd miután meghozta a döntését, összehívta a kompániát és bejelentette, átáll a Vikcsu mögött álló táborba. Megtette. Hurrá, hazatért a tékozló fiú.

Attila visszatér a villába

0 Tovább

Mikulás partival riogat Alekosz



Két hete nem hallatott magáról Alekosz, így pénteken Mikulás partit szervez, ahová majdnem mindenkit invitál.

Nem találja ki, kik zuhanyoztak együtt a villában!

Nem bír leállni Nagy Alekosz, a Valóvilág szériák egyik legnagyobb magamutogatója.

Legutóbb attól volt hangos a hazai internet, hogy Alekosz érdi lakásának nappalijában forgatta újra a Terminátor kezdőjelenetét, és az elkészült filmtörténeti jelentőségű művet megosztotta a facebookon.

Igaz, annak volt már két hete is, így le is ült a történet. De itt a Mikulás, ami remek apropónak bizonyult Alekosznak, hogy újra hírt adjon magáról.

0 Tovább

Nyílt meztelenkedés a villában



Amióta Dennis bekérte a szoláriumot, vidámabb az élet a villában. A zsetonokat még igen olcsón adja, de azt állítja: ez csak beetetés. Mindenesetre egy darabig éhezni nem fog. A napgépnek hála egy eddig nem látott női kebelpár is lencsevégre került. Szerencsére nem Vikcsué.

Fanni nem szexel többet

Kedden Dennis úgy döntött, felhasználva szuperképességét bekéri a villába a szoláriumot, fényt csempészve ezzel a szürke hétköznapokba.

Sejthető, hogy inkább Fanni kedvére szeretett volna tenni, mintsem belekezdeni a nagy taktikázásba. A szoláriumozás lehetősége Fannit korbácsolta fel leginkább, bár róla köztudott volt eddig is, hogy valódi függő.

0 Tovább

Ha Zsu visszamegy, Fanni kicsinálja



A villalalók nem kímélik a lányt, csapatostul csapnak le rá. Aki eddig úgy volt vele, hogy kedveli, az is elmenekült mellőle, nehogy őt is megutálják a többiek.

Attila visszatér a villába

Nem kicsit borult ki Vikcsu, mert Zsu párbajra hívta, holott korábban azt hangoztatta, számított rá. Nagyjából mindenki nekiesett a szerencsétlen kiválasztottnak, miután kimondta Vikcsu nevét, még le is gusztustalanozták a többiek.

Amikor el kellett dönteni, kit támogatnak, akkor 9:3-ra nyert Vikcsu, hiszen Zsu mögé természetesen csak Dani állt be és meglepetésként még Robin. Laci és Ádám azzal magyarázta a kifarolásukat Zsu mögül, hogy egész egyszerűen rossz döntést hozott azzal, hogy kit hívott ki, és Reni szavaival élve: szembeköpte magát. Mint az előzetesből kiderült, Robin is lelép Zsu mellőle, így már csak Dani marad neki. 

Fanni már az elején közölte Zsuval: 

Ha visszajösz, bazdmeg kicsinállak!

Dennis arája nagyon ideges lett, és még a lézengőkre is csúnyán lecsapott. Edinát is ki akarja végezni, legalábbis ezt magyarázta Dennisnek és Dórinak a nyugiszobában. 

Vikcsu pedig a maga finom kamionos stílusában így summázta a véleményét Zsuról Robinnak:

Szattyán kurva, pusztuljon innen a gecibe, hülye kurvája.

Edina volt olyan kedves és a hálóban bevallotta Zsunak, Vikcsut várja vissza, de csak taktikai okokból. 

Szexuális túlfűtöttsége miatt lett ellenség Vikcsu

1 Tovább

Dennis a legszórakoztatóbb hülye



Az IQ-szavazást Edina vesztette el, Dani pedig megnyerte, legalábbis a lakók így szavaztak. Aztán élesben kiderült, mégsem Edina a legostobább a csapatban. 

Dani mégis a média kurvája lett

Okosok és ostobák csapatokat kellett alakítani és kettesével felelni egy kérdésre a nappaliban. Az első páros Dennis és Edina volt, a kérdés pedig: hány ujja van négy lónak. A válasz 32, 4 patája van, mondta Dennis, és 4X4 az 12 - tette hozzá Edina. Aztán megegyeztek abban, hogy 32 a végeredmény. (Egyébként 16.)

 

Lacinak és Daninak azt kellett kitalálnia. Arrabona melyik magyar város ókori római neve. Daninak sikerült. Reni és Zsu csúnyán belebukott a "Jöttem, láttam, győztem" lefordításába, bár a Lét a tét tipp legalább kreatív volt. Robinról és Ádámról pedig kiderült, nem tudnak fejben számolni.

Fanninak és Dórinak pedig tényleg a tenger fenekéről sikerült feljönniük, amihez csak gratulálni lehet.   

Alig fértek a jelek a táblára, bajban van Zsu

0 Tovább

Dennis megint megkapta Fanni pöckét



A szeretők megint egymásnak estek, pedig csak együtt akartak aludni. Ismét megbeszélték, hogy nem mondják el senkinek, de persze azonnal mindenkinek elmondták. 

Edina nem tudja, hogyan kell maszturbálni

Dennis és Fanni a nyugiszobába akartak pihenni egy nagyot, ám mire kiértek és megbeszélték, hogy nem lesz szex, már közösültek is. A villatársak már a kivonuláskor jókívánságaikkal halmozták el a párt, akik hárították, mert hát ők tényleg aludni mentek. 

Nézze meg a lakókat, ahogyan gusztustalan ételeket esznek!

 

Miután kiértek és lefeküdtek, Dennis elkezdte simogatni a hölgyet, aki másnap bevallotta, meg se borotválkozott a szex előtt, és maga se gondolta, hogy nem tud parancsolni a pöckének. Fanninak másnap a Nagy Dennis csak annyit mondott:

Megint bezavartál a málnásba!

Ezúttal azonban nemcsak a múltkori himihumi ismétlődött meg, hanem ezúttal szélesebb skálán mozgott a páros. Dennis kezdéenk ugyan most is beerőltette Godzilláját Fanni klubszendvicsébe, azután viszont már más is jött, a vágatlan videót lást alant:

Döbbenet: Maci megujjazta Fannit

Fanni büszke volt magára reggel, tartotta is a száját, nem mondta meg Edinának a hálóban, hogy mi történt éjszaka, de Dórinak megsúgta azonnal: dugtunk! Dennisnek a nadrágja árulkodott a buliról, így igyekezett úgy beosonni, hogy ne lássák a foltot, de persze nagyjából mindenki levette, hiszen takaróban idétlenkedett a nappaliban. 

Az együttlét csak Ádámot zavarta, hiszen neki Fanni előző nap a fürdőben arról magyarázott: érdemes őt komolyan vennnie a srácnak. Persze a történtek után nem kicsit kibukott - pont - Lacinak, aki természetesen egyetértett vele mindenben, holott korábban ő mondta, Ádám hajtson a csajra.

Fanni és Ádám viszonya egy időre most biztosan parkolópályára került. 

Hastáncos és gimis képek kerültek elő Fanniról

0 Tovább

Hirdetés

Facebook