Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Dávid azt hiszi, ha szexelt volna, nem esik ki



A villából elsőként távozó Dávid a nemi kapcsolat hiányára fogja a népszerűtlenségét.

Férfit cserélt az RTL

A tizedikként beköltöző Dávid hagyta el elsőként a villát, mert őt találták a nézők a legkevésbé szimpatikusnak. A Borsnak nyilatkozó játékos szerint, ha Zsuzsa engedte volna, hogy "patront ürítsen", akkor még ma is bent lenne.

0 Tovább

Dóri mindenkivel nyálat cserélt



Az utolsó villabuli úgy alakult, hogy Dóri itta magát leginkább vállalhatatlanra. Az sem érdekelte, ha lány jött vele szembe, lekapta.

Fanni a szimpátiaszavazás miatt feküdt le Dennisszel

Óriási bulit tartottak a villában, amelyen a legtöbb alkoholt vélhetően Dóri fogyasztotta el. Annyira  részeg volt, hogy mindenkivel csókolózott, aki szembejött vele, ráadásul teljes erőbedobással. Lacit azonban messze elkerülte, amit a fiú  nehezen viselt el.

 

Aki arra tippel, Laci beleszeretett Dóriba, jól gondolja, hiszen még egy poharat is földhöz vágott mikor látta, éppen Ádámmal csőrözik, miután Dóri részegen kibékült végre vele - legalábbis ő így hitte. Össze vagy zuhanva, tesó - mondták neki, elsősorban Edina próbálta kezelni. Dóri másnap még azt is elhitte Dennisnek, hogy meztelenül parádézott kint. Nem lehetett nagyon szomjas. 

Parasztháború tört ki a villában

0 Tovább

Dennis megfarkalta a mosott zoknit is



Házimunkára ítélték a villalakókat a napi feladatban: a lányok testhezálló munkaként csirkét kopasztottak és bontottak, míg a fiúk fateknőben mosták a lányok szennyesét. Hihetetlen képsorokat láthattunk tegnap este.  

Fanni a szimpátiaszavazás miatt feküdt le Dennisszel

Még a szimpátiaszavazás előtt házimunkát osztottak napi feladatként a villalakókra a műsor szerkesztői. Ám nem könnyű porszívózást, felemelő portörlést, netán meditatív felmosást kaptak a bentlakók, hanem kőkemény, kissé gyomorforgató munkát: csirkekopasztás a lányoknak, teknőben mosás a fiúknak.

A képgalériáért kattints ide!

Miközben az egyik csoport dolgozott, a többiek pattogatottkukoricázva és lefedett poharakból szívószálon szürcsölgetve nézték és bíztatták őket.

 

A papírformát felrúgva Vikcsu – a kórboncnok! -  volt az, aki undorával és így a csirkével sem tudott mit kezdeni; félrevonulva próbálta megőrizni eszméletét és gyomortartalmát. A lányok közül korábban senki sem kopasztott csirkét, kivéve Zsuzsát, aki a riportszobában elmondta, hogy ő egy siklót is felkarikáz, ha kell. (Csak csendben tesszük fel a kérdést: vajon milyen élethelyzet visz rá valakit, hogy felkarikázzon egy siklót?!)

Dennis felfűzte Fannit - videóval

Meglepő módon Dóri tépett a legjobban, így egyhangúan őt választotta a férfiak társasága győztesnek. Blogunk különdíját az erdélyi Edina kapja, aki a nagy késsel átdöfte a csirke szívét, mert az „szuszogott”. A fiúknak a csirkekopasztáshoz mérten igen könnyű feladata volt. Hisz mi nehézség van ruhák bevizezésében és látszatmosásában, mindezt szexin?

Mindenesetre mindenki hozta a formáját, a nem túl látványos műsort ki-ki némi tánccal próbálta feldobni. A show-t Dennis vitte, aki letolta a nadrágját és olyan amerikai pitésen zoknit húzott a farkára, azt lengette körbe-körbe. Hiába volt azonban a műsor, a lányok inkább a szerény, de csípőmozgásban verhetetlen Danit választották a villa szépfiújának. 

Szeretet van: Fannit mindenki nyalhatná

1 Tovább

Nézze meg, hogy olvas híreket a kamerának Zsuzsa



A műsorvezetőnő már a beköltözés után eldicsekedett a munkájával, viszont a lakók még nem látták milyen, amikor híreket mond. Relatív, hogy jó-e.

Ha az első nap ágyban alszik, különdíjat nyer az anyuka

A diktátor, akit a lakók megsértettek azzal, hogy nem takarítottak ki a tiszteletére, amikor éppen nem villázik, a kiskunfélegyházi televíziónál dolgozik hírolvasóként. Nagyon szépen, artikulálva beszél, de mi nagyon karótnyeltnek látjuk. Jó, nem lehet mindenki Erős Antónia!

 

A TrióTV-nél vélhetóen mindenki a maga stylistja. Kollégái közül szubjektív, hogy kiemelkedik-e az anyuka, akinek a mellei még a képernyőn keresztül is igen magabiztosak.

Fannit mindenki nyalhatná

0 Tovább

Fanni a szimpátiaszavazás miatt feküdt le Dennisszel



Dennis és Fanni együtt töltötték az éjszakát a nyugiszobában, aminek heves egészségügyi szex lett a következménye, bár erről megoszlik a két fél véleménye.

Maci a C-pontot kereste Fannin

Eredetileg Fanni ötlete volt, hogy töltsék az éjszakát a nyugiszobában - azt mondta, egy kis csendre vágyik -, de Dennis hamar csatlakozott a kalandhoz.

0 Tovább

Férfit cserélt az RTL



Dávid tolta el a biciklit, Robinnak hívják az új embert.

Dennis felfűzte Fannit - videóval

Robin beköltözése képekben - kattintson, galéria nyílik!

Az adatlapja alapján nem túl izgalmas 26 éves Robinnak volt egy nagy szakítása, ami annak ellenére viselte meg, hogy mindössze fél évig jártak. Két hete törték össze a szívét, és azért jött be, hogy enyhüljön a fájdalma. (Állítólag már egyszer beszavaták, de eltűnt, és csak nemrég jelentkezett...najó. ) Annyit lehet még róla tudni, hogy ismeri a női agyat, mert a  vendéglátásban dolgozik, az anyukája és a nagymamája nevelte fel, valamint Reni rögtön kiszúrta, hogy vízilabdázik.


Érdekesség, hogy úgy ment be az új játékos, hogy még találkozott a meglepetésre kieső Dáviddal, aki a stúdióban bevallotta, egyáltalán nem számított arra, hogy pont ő fog kiesni. 

Fannit mindenki nyalhatná

0 Tovább

Dennis felfűzte Fannit - videóval



Épp egy napja írtunk arról, hogy nagyobb sebességgel zajlanak az események a villában, mint bármikor a műsor korábbi szériáinak történetében. Igazolásul tegnap megtörtént az első igazi aktus.

Fanni szerethetően köcsög

A lányok eddig fesztelenül villantottak, de a szex még váratott magára egészen tegnap estig, amikor a pihiszoba magányában AZ is megtörtént.

Először azt gondolhatták többen, hogy Dóri és Laci közt fog megtörténni az első igazi aktus a Valóvilág7 első szériájában, de egy látványos együtt zuhanyzás és bugyis masszás telt csak tőlük, aztán összevesztek.

1 Tovább

Hirdetés

Facebook