A lány már megtanulta a legfontosabbat: hagyja Vikcsut károgni, ne szóljon vissza, mert így lesz ő szimpatikus. És tényleg!

Fanni nem szexel többet

Zsu szuperképessége az, hogy párbajtréningen vehet részt. Mivel ezt igénybe kívánta venni, bejött a villába Knap Attila, és segített neki. Nem keveset, sokat, és csupa hasznos dolgot mondott neki. 

Attila a belépését követően magázódni kezdett, majd matektanári hangot ütve meg kiküldött Zsun kívül mindenkit az udvarra. Fanninak bejött ez a határozottság, rámozdult gondolatban a fiúra, pardon, férfire. A többieket sokkolta a keménység, aztán kint anyáztak egy kicsit. Eközben Attila elmondta Zsunak, hogy Reni mellett Vikcsu is mindig az ellensége volt, továbbá felhívta a figyelmét a lehetséges támogatóira (Ádámra, Lacira és Edinára).

 

Edina nem tudja, hogyan kell maszturbálni

A lány Attila szerint vissza fog menni, ha betartja az utasításait, amelyikből az egyik legfontosabb az volt, ne mondjon senkire csúnyát, legyen kedves, hagyja meg Vikcsunak a kiborulást. Jó ötlet, Vikcsu ugyanis nagyon nem szimpatikus se amikor nyeregben érzi magát, se akkor, amikor azt gondolja, van félnivalója. 

Szexuális túlfűtöttsége miatt lett ellenség Vikcsu

Mielőtt ez láttuk, a megtört Robin agóniáját kellett megnézni, amihez a villában mindenki teljes vállszélességgel asszisztált. Mert hát milyen dolog nem Vikcsu mögé álllni, és megsajnálni az ellenfelet. 

Robin aludni sem bírt, majd miután meghozta a döntését, összehívta a kompániát és bejelentette, átáll a Vikcsu mögött álló táborba. Megtette. Hurrá, hazatért a tékozló fiú.

Attila visszatér a villába

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!