12 emberből nyolcan rakták a jelet Zsura, a manipulátor anyuka ennek ellenére nagyon optimista.

Koktél és pettingelés a nyugiszobában

Ezerszer estem el, ezeregyszer fogok felkelni - mondta a sokak szerint fiatal fiúk barátságán nyerészkedni kívánó bemondónő. Azt nem lehet tudni, hogy bent mennyire idegesíti a lakókat a bemondói stílusa, a tévéképernyő mögött viszont kifejezetten idegtépő. (Talán testközelből azért tűnik szélhámosnak, mert képetelen elszakadni hírolvasói ambícióitól?)

Annyit még meg kell jegyezni - és nem szeretnénk szítani a tüzet - de ahhoz képest, hogy bemondó, szinte semennyi szókincse nincs, és ha használja az ismereteit, akkor is csak blődségelet tud mondani. Sajnos bekerült egy örvénybe és nem ismeri fel, hogy a boldogság, béke és szeretet stratégiával többre megy, mint egyetlen ember jóindulatára bízva magát.

Veszélyben Reni esküvője?

Másik oldalról bizonyára igaza van Daninak is, aki szerint a többiek meg sem akarták ismerni kis üdvöskéjét, akit sokan azért nem szeretnek, mert féltik a fiút.


A kiválasztást nézve egyébként kifejezetten rossz érzések kerítik hatalmába a lelkes valóvilág kalandorokat, ha már két hét után ekkora feszültség van a lakók között, akkor mégis mikor és min lesz okunk nevetni?

Cigizhetnek a lakók, mert a románok engedik

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!