Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Büdös férjet választott a királynő



Zsu királyi kezei közül lassan kicsúszik az irányítás, ezért felső sugallatra úgy dönt, hogy követve II. Erzsébet példáját, férjet választ magának. A kínálat szegényes, a választás több mint meglepő.

Fanni belepisil lavórnyi fürdővizébe

A fiúknak nem sok kedvük van Zsu férjét még akár csak játékból is alakítani, így Laci nagy ötlete nyomán megtesznek mindent, hogy királynőjük hitvesének Macit válassza.

Maci is megtesz ezért mindent: Lacival bezselézteti, és igen alaposan megfésülteti a haját, arcára a soknál is több arcvizet tesz, és még a már korábban is látott kackiás bajuszt is felrajzoltatja magának. A társai csak úgy hívják: Zsan Balzsam.

0 Tovább

Elszöktek egy vacsorára a villából



Képességeit jól kihasználva nyerte meg a házi tehetségkutatót Robin. Nyereménye egy romantikus vacsora volt, egy általa választott lány lakótárs társaságában. Teljesen meglepő módon az ifjú tehetség Dórit választotta, akivel közelebb kerültek egymással a vacsora alatt.

Ádámot mindenki elküldte az anyjába

Döntöttek a nézők a Villa KiMitTud nyerteséről, a hírt Zsu királynő személyesen olvassa fel. Kiderül, hogy Robin produkciója vitte a prímet, Robin pedig egy lányt vihet romantikus, Duna parti vacsorára. A legtehetségesebb villalakó némi tépelődés után Dórit választja vacsorapartneréül.

Izgatottan beszélgetnek az autózás alatt az étterem felé, miközben fogják egymás kezét. A pesti oldal egyik étteremhajójánál állnak meg és kapnak egy igen szép asztalt közvetlenül a panorámaablak mellett, látképpel a Várra. Mindketten el vannak ájulva a látványtól.

0 Tovább

​Fanni belepisil lavórnyi fürdővizébe 



Fanni folyamatosan meglepi a nézőt. Legjobban éleslátásán, és frappáns beszólásain lehet derülni, de egyszerűségéről, naivságáról már több megnyilvánulásból tudomást szerezhettük. Abban viszont nem tudjuk mi a jó, hogy az ember belepisil a lavórnyi fürdővziébe és még fel is használja utána.

Kiderült Fanni intim titka

Az úgy kezdődött, hogy Zsu királynő megtiltotta a fürdőszoba használatát a csótánynak és hangyának, akiknek a mindennapi tisztálkodásra a mosókonyhát jelölte ki, fürdéshez pedig egy lavórt.


Fanni és Dennis együtt mutatja be a tálban fürdőzés évezredes rítusának e formáját, de egy eddig sosem látott stílusban.
Először beleállnak mindketten, majd Dennis pucérra vetkőzése után bele is ül.

0 Tovább

Szétlopják a villát a játékosok



Kezdenek elszabadulni a dolgok a villában. Ez a dzsungeles hét minden játékost kiforgat önmagából, ősi szövetségek megszűnni látszanak, mindenki lop, hazudik és mindemellett Fanni lavórba pisil. A királynő ellen összeesküvést szőnek az alattvalók.

Ádámot mindenki elküldte az anyjába

Zsu a heti játék szerint épp egy királynő szerepét alakítja. A többi villalakó lesi minden óhaját és igyekszik teljesíteni azt, hogy így, hogy úgy. Fanni Robinnal együtt látja el a királyi fürdető személyzetet, ahol Fanni kicsit túlértelmezve feladatát síkárkefével is lekeféli királynője hátát, majd megjegyzést tesz kisméretű nemi szervére, miközben a királyi fürdetést szinte minden villalakó megtekinti.

Macinak egyik feladata az, hogy reggelivel kell várnia uralkodóját. Kissé kómásan igen pofás sonkás zsemlét készít, az egyiket "kissé vékonyan" megkenve erőspistával.

0 Tovább

Egynapos orgiát ígért Fanni Dennisnek



Leszállt az este, Laci Edina mellett tért nyugovóra, míg Dennis és Fanni ismét a nyugiszobát vette ki éjszakára, ezúttal Edina sem rontott rájuk. A már mindennapossá váló légyottot most az tette mégis különlegessé, hogy túl meleg volt a takaró. Végül Fanni ismét elhatározásra jut.

Dennisnek már mindenkire feláll

Estére Fanni és Dennis bevackolták magukat a nyugiszobába, nem titkolva elsődleges tervüket. A műsor lájt csókolózással indul, gyors igazítás és vágás után már ritmusra jár Dennis ágyéka.

Aztán történik valami: a Godzilla nem mozog tovább, Fanni - akin nincs szemüveg - megjegyzést is tesz a szörny szerény méreteire. Dennis a jelenséget azzal magyarázza, hogy takaró alatt nem tud úgy teljesíteni. Viszont Fanni köti a leplet a karóhoz: no takaró, no szex, pedig Dennis reggelig tolná.

0 Tovább

Ilyen egy szilveszteri buli a villában



Fergeteges szilveszteri bulit csináltak maguknak a villalakók. Az alkohol mellől nem hiányozhattak a nagy beszélgetések, sem az érzelmek, sem pedig a hormonok. Fanni és Dennis túl van az idei elsőn, amit Edina ismét megtekintett.

Dennisnek már mindenkire feláll

Igen felfokozott hangulatban billentek át a villalakók 2015-be. A lapostévén közvetített visszaszámlálás már a szükséges alkoholszint elérése után érte a társaságot. Az újév első mondatai közt találjuk Robin Daninak mondott szavait, miszerint nagyon szereti őt és nem tud mit kezdeni az érzéssel.

Aztán számos káromkodás után Laci és Ádám beszélgetnek a villalét és a kinti élet közti párhuzamról. Arról a kinti világról, ahol Laci szóba sem áll ilyen emberekkel, mint akikkel a villában össze van zárva, mert nincs rájuk szüksége.

0 Tovább

Reni szelleme kísért a kiválasztás alatt



Szilveszteri hangulatban telik a Valóvilág7 harmadik kihívása. A széttaktikázott kiválasztás úgy tűnik, meghozza az eredményét. Az ismert csattanóval záruló kihíváson a kék kendő méltó gazdát talál.

Zsu iszonyatosan megszívta

Robin kiválasztása taktikai döntés volt, erre ő is emlékeztet beszéde elején, és így azokhoz nem is szól, akik akkor rátették a jelet, kivéve Macit. Robin nem tudja eldönteni, hogy álarcot visel-e a DJ, vagy ez az igazi énje.

Zsu sem ússza meg, aki Robin szerint olyan helyzetbe került, hogy nem tudja kivédeni a támadásokat. Elvesztette bizalmasait és ez részben színvallásra késztette és ez elgondolkodtatta Robint. De ez most nem az a párbaj lesz, nyugtatja meg a Zsuzsát Robin.

0 Tovább

Hirdetés

Facebook