Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Fanni állásinterjún kacérkodik



Elérkeztünk a munkahéthez, amikor a villalakóknak mindenért meg kell dolgozniuk. A villában az elvégzett munkájukért villakrajcárokat kapnak, ezekkel vehetik meg a földi javakat. Fanni részt vesz egy szappankészítő állásinterjún, amiből kiderül, mitől hisztizik csak igazán.

Dennis megint megkapta Fanni pöckét

Cudar világ köszönt a villalakókra. A háromheti habzsi-dőzsi után eljött az az idő, amikor a vacsoráért is meg kell dolgozni. A hűtőt kiürítik, s ezentúl csak krajcárért vásárolhatnak többek között élelmiszert is.

A munkát ugyanaz a Péter felügyeli, aki az előző szériában is ellátta ezt a feladatot, a foglalkozások viszont mások lesznek: seprűt, tésztát és szappant lehet gyártani. Az alábbi videón Fannit látjuk, amint a nyugiszobából átalakított irodában épp a szappankészítői állásinterjún vesz részt.

 

Halálhírt közöltek Dórival a villában

A felvételiztető egyből szoláriumfüggőségéről faggatja a leendő munkaerőt. Fanni biztosítja Pétert, hogy szoláriumozni csak munkaidő után fog, munka közben eszébe sem jutna. Majd felteszik neki a kérdést, hogy sorolja fel azokat a dolgokat, amikért még a munka alatt is hisztizne. Fanni nagyot sóhajt, majd belekezd:

  1. Ha éhes, mérges és hisztizik.
  2. Ha munkája során elfogyna valami illóolaj, hisztizik, ugyanis egy szappanért 250 villakrajcárt kap.
  3. Mivel bevallottan idegbeteg típus, és nem szereti, ha valaki szerencsétlenkedik, bénázik, ilyenkor hisztizik.
  4. Ha tönkre megy a sminkje, vagy leesik a műszempillája, esetleg nincs jól felöltözve, akkor is hisztizik.
  5. Nem szereti ha dicsérik, attól zavarba jön. Erre a munkaadója szembedicséri, mondván, hogy minden adottsága és joga megvan arra, hogy szépen nézzen ki.

Fanni ugyanakkor be szeretné bizonyítani, hogy oda tudja magát tenni, és nem egy hisztis picsa.

„Ez a beszéd!”

- helyesel - Péter. Megtudjuk azt is, hogy Fanni már 15 éves kora óta dolgozik, amin a lány beszélgetőpartnere is meglepődik.

Zsuzsa már annak is örül, ha péniszt rajzolnak rá

Kiderül közben, hogy Fanni abban bízik, hogy a tusfürdőket is elveszik majd a lakóktól, így az ő illatos szappanjai lesznek az egyedüli tisztálkodó szerek a villában, ezáltal gazdag nő lesz. (Úgy tűnik, nem nézte az előző szériát, akkor tudná, hogy az elkészített termékeket Péter magával viszi a villából.)

Kicsit vitatkoznak még arról, hogy van-e értelme talpig sminkben főzni a szappant, de Fanni köti az ebet a karóhoz.

Fanni nem szexel többet

0 Tovább

Vikcsu a hátuk mögött fikázza a villalakókat



Vikcsu kijött a villából és egyből 180 fokos fordulatot vett a villalétről alkotott véleménye. Az RTL II-nek arról panaszkodott, mennyire félreismerte a többieket, legfőképp Edinát.

Vikcsu élő adásban kurvázta le Zsut

A Valólvilág7 első, párbajban kieső lakója a szabadszájú Vikcsu volt, aki nagy reményekkel és talán még nagyobb mellénnyel költözött be a villába. A bent eltöltött három hét alatt nem tudott maradandót alkotni, langymelegségét a nézők azzal hálálták meg, hogy Zsut szavazták vissza.

Vikcsu pedig ha már kiesett, gyorsan meg is nézett pár összefoglalót az elmúlt három hét adásaiból és gyökeresen megváltozott a véleménye a bentlakókról.

 

A kamerának elmondja, hogy Edinában csalódott a legnagyobbat, akit Zsu magához édesgetett és így két kapura játszott. Rájött, hogy Danival kellett volna jóban lennie, akit nem tart hülye gyereknek, csak befolyásolhatónak.

„A többiekkel jóban voltam, Danival változtatnék egyedül a kapcsolatomon”

– mondja a kamerának.

Vikcsu végül teljesen úgy beszél, mintha életében nem látott volna egyetlen korábbi Valóvilág közvetítést. Azt mondja, teljesen másként viselkedne bent, ha ezzel a tudással visszamehetne.

„Háromszor meggondolnám, hogy mit ejtek ki a számon, és nem ösztönösen  viselkednék, hanem taktikáznék.”

Azt is hozzáteszi, hogy a bentlakókat tárgyként kezelné és mindenkit csak felhasználna a céljaihoz. 

„Taktikusan, minden lépést megfontolva, szemét módon.” 

Maci majdnem elélvezett a kanapén

0 Tovább

Edina az új Fanni?



A szombat esti Mikulás parti remek lehetőséget biztosított Edinának és Lacinak, Edinának és Daninak, illetve Edinának és Robinnak, hogy kicsit összemelegedjenek.

Mit vakargat Laci?

Mikulás estéjén a villalakókat nem engedték át Alekosz érdi rezidenciájára a Mikulás partira, ezért kénytelenek voltak szervezni egyet maguknak.

A szombat éjjeli élő adás egyik jelenete egy kollektív kinti cigarettázással indul, ahol a borotvahab-szakállú Mikulások állnak körben szakáll nélküli Mikuláslányokkal.

Laci épp a sörét osztja meg másokkal, amikor Edina mellei között találnak valamit a többiek, amit alaposan szemügyre vesznek. Később Robin és Vikcsu kettesben marad, a többiek pedig bemennek bulizni.

0 Tovább

Mikulás partival riogat Alekosz



Két hete nem hallatott magáról Alekosz, így pénteken Mikulás partit szervez, ahová majdnem mindenkit invitál.

Nem találja ki, kik zuhanyoztak együtt a villában!

Nem bír leállni Nagy Alekosz, a Valóvilág szériák egyik legnagyobb magamutogatója.

Legutóbb attól volt hangos a hazai internet, hogy Alekosz érdi lakásának nappalijában forgatta újra a Terminátor kezdőjelenetét, és az elkészült filmtörténeti jelentőségű művet megosztotta a facebookon.

Igaz, annak volt már két hete is, így le is ült a történet. De itt a Mikulás, ami remek apropónak bizonyult Alekosznak, hogy újra hírt adjon magáról.

0 Tovább

Dani mégis a média kurvája lett



Egyre több villalakóról derül ki, hogy nem most állnak először kamera előtt. Dóri aktmodellként, Fanni hastáncosként, Laci és Dennis a popszakma miatt, Maci pedig egy szerkesztett reality műsor szereplőjeként került a képernyőre.

Hastáncos és gimis képek kerültek elő Fanniról

Most felbukkant egy videó, amiben Dani égeti magát a 2011-es VOLT fesztiválon az X-News riportere előtt. Dani a felvételen pár évvel fiatalabban és jó húsz kilóval nehezebben, kék pólóban szerepel.

Egyetemista fiatalként láthatjuk, ahogy a 2011-es soproni VOLT fesztiválon illuminált állapotban csinál hülyét magából Körmendi Gábor, az X-News megnyerő modorú riportere előtt.

0 Tovább

Hastáncos és gimis képek kerültek elő Fanniról



Azt tudjuk Fanniról, hogy szeret mozogni, vagyis megmozgatni minden porcikáját, így nem lepődtünk meg, amikor rátaláltunk néhány képre, amik egy soproni hastáncversenyen készültek róla.

Nézze meg Fannit egyenes hajjal!

A képek alapján úgy tűnik, hogy egészen elemében volt a kis kócos, amit  a zsűri díjjal is értékelt. Nem mindig volt azonban ilyen buja.

Kattintson még több hastáncos képért!

A lány korábban úgy nyilatkozott, hogy semmiféle szexuális kapcsolatot nem kezdeményez a villában, mert ő nem olyan lány. Azóta persze minden szava megdőlt, a fő tevékenységei kimerülnek a féktelen italozásban, a buja viselkedésében, és abban, hogy folyton bugyiban járkál a villában.

Fannit mindenki nyalhatná

A pöcke vezérelte kócos azonban nem mindig volt ilyen anyaszomorító, az RTL weboldalán mutatták be a középiskolás Fanniról készült fotót, amin pont úgy néz ki mint az összes többi középiskolás lány.

Szemében inkább nihil tükröződik vissza, mintsem az ország-világ előtt ledérkedő amazon világhódító törekvései. Nincs mit tenni, a dolgok változnak, Fanni csipája kinyílt, és az lett belőle, ami.

Dennis felfűzte Fannit - videóval

1 Tovább

Koktél és pettingelés a nyugiszobában



A házastársi szerepet kétség kívül az Edina-Laci páros játszotta el a legjobban. Kicsit egymásba is gabalyodtak az esti parti alatt, ahol Fanni megint sokat ivott és nem bírt parancsolni a libidójának. Maci csalódva a házaséletben szobára vitte Vikcsut.

Dennis megfarkalta a mosott zoknit is

Lassan már az egész ország tudja, hogyha VV Fanni iszik, akkor garantált a szórakozás a társaságában - márpedig a kócos lány rendesen iszik. A házastársi játékkal mit sem törődve bevallja Macinak, hogy neki igazából három „pali” tetszik a villából, de ő nincs közte.

Maci látszólag beletörődik és közben mindenkinek elmondja, hogy Fannikának megint „rezeg a pöcke”.

 

Dennis kihasználva a lány túlérzékenységét hagyja, hogy rámásszon egy gyengébb pillanatában. Miután Reni felajánlotta Fanninak Ádámot, Fanni egyből le is smárolja a srácot, akit a WC-ben ér utól. Ádám után Dórival csőrözik egy kicsit, majd Macival egy jókora veszekedés után fekszenek be a hitvesi ágyba.

Veszélyben Reni esküvője?

Fanni nem sokáig bírja Maci irgalmatlan hangos horkolását így Dennis mellett keres nyugalmat. Reggel megtudjuk, hogy a nagy nyugalomban Dennis belemártotta az ujját Fanni mézesbödönébe. A lány önmarcangoló magatartását már nem hisszük el, ahogy Maci sem, aki csalódottságában új préda után néz. Vikcsura veti ki a hálóját, aki önként úszik bele.

Nézze meg Fannit sima hajjal!

Maci egész nap a szobát díszíti, koktélt készít, majd az est közeledtével a pár izgatottan veszi birtokba a fészket. A koktél elfogyasztása után gyorsan vízszintesbe kerülnek, Maci masszíroz  és keze egyre lentebb csúszik.

Vikcsu eleinte hagyja, Maci egyre hangosabban szuszog s bevallja, hogy nem akar szexelni, csak egy kicsit játszani, de aztán mégis kibújik a szög a zsákból. Vikcsu visszautasítását kissé felháborodva reagálja le a medve, ilyenekkel mentegetve magát, hogy

"Hát, de csak egy kis petting!"

Mégsem Dóri a legostobább csaj a villában

0 Tovább

Hirdetés

Facebook