Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

​Fanni puncit villantott



Dennis lassan annyiszor varrja le Fannit, hogy számolni sem bírjuk. A mennyiség úgy látszik lassan megszokottá teszi az aktust és így a szégyenérzet is alábbhagy.

Fanni rendesen küzdött azért, hogy leérettségizzen

Remek példa az előbbire az alábbi videó, amiben Fanni ajánlkozik fel a söprűk nagy királyának, Dennisnek. Ez amúgy az eddigi legtöbbet látni engedő "szexvideó" a VV7 szériájában.

Úgy indul, mint bármelyik szoftpornó film: csókolózással. Aztán vágás, majd Dennis az alsónadrágját próbálja leszerencsétlenkedni magáról, itt egy pillanatra feltűnik Fanni borotvált puncija is.

0 Tovább

Laci lepattintaná Edinát



Átrendeződni látszanak az erőviszonyok a villában. Laci és Edina szövetsége azelőtt hullhat szét, mielőtt megerősödött volna.

Fanni rendesen küzdött azért, hogy leérettségizzen

Laci és Zsu egymás mellett alszanak a motelben, és szex helyett inkább fecsegéssel töltik az időt. Laci arról beszél, hogy mennyire elege van már Edina nyafogásából.

Szerinte a lány, amikor részeg, akkor normális igazán, józanul igen nehézkes, hisztis. Zsu persze próbája védeni Edinát, a riportszobában elmondja, hogy félti is Lacitól és nem fogja hagyni, hogy fájdalmat okozzon neki a szépfiú.

0 Tovább

​Sztrájkba lép a villa



A tésztásoknak tényleg nem megy jól. Amíg Dóri közel 10000 krajcárt kap egy napi munkájáért, addig szerencsétlen tésztások a munkahét alatt összesen nem kerestek ennyit. Robint teljesítménykényszer annyira megviseli, hogy elsírja magát a riportszobában. A nap végére sztrájkhangulat uralkodik el a villában.

Éhhalál fenyegeti Macit

Mozgolódnak a tésztakészítők, Fanni a szószóló. A napi fizettség átvétele után bejelenti, hogy nem érdekli a minőség, ő ezentúl a mennyiségre fog koncentrálni, mert éhen fog halni. Péter bekeményít, közli hogy ha ez egy ilyen burkolt szabotázs is, ő akkor sem fog hibás terméket átvenni.

Robin azzal próbálkozik, hogy ő egy kenyér árát nem kereste meg két nap alatt, pedig minden reggel felvette a munkát és műszak végéig pödörte a csigákat.

0 Tovább

Éhhalál fenyegeti Macit



Maci koldusbotra jutott, miután Laci elorozta tőle a bolt üzemeltetésének jogát. Fanni bizonyítana a csigatésza készítéssel, de nincs tisztában a csigatészta fogalmával. A szappanfőzőknek sima napjuk volt, a seprűsök megszenvedték a munkát.

Ármánykodás munkaszünetben

Miután Laci szuperképességét latba vetve megszerezte a VillaBolt üzemeltetési jogát Maci koldusbotra jutott, ha nem talál ki valamit, éhen fog halni. Ezért masszázzsal házal a lányoknál, akiket szintén nem vet fel a krajcár.

Fanninál sem jár sikerrel, aki nem szeretne hitelre masszíroztatni, helyette inkább a csigatészta készítésben szeretne jobb eredményt elérni, mint az első nap.

0 Tovább

Ármánykodás munkaszünetben



A munka mellett marad energiájuk az ármánykodásra is a villalakóknak. Fanni Dórival szövetkezik Edina érdekében Zsu ellen, Lacit eszközként használják. Edina boszorkányosan ráérez a helyzetre, de senki sem hisz neki.

Halálhírt közöltek Dórival a villában

Műszakjaik leteltével újra van idejük a lakóknak arra, hogy szabadidejüket evés híján ármánykodással üssék el. Dóri és Fanni nem tétlenkedik, bevackolják magukat a szaunába, hogy ott főzzék ki a tervet, amivel megszabadíthatják Edinát Zsu rabigája alól.

Dóri terve az, hogy megszeretteti magát Edinával és Zsuval, így lazítva a pórázon, amivel az erdélyi lányt a félegyházi bemondónő magához kötötte.

0 Tovább

Boldogok a szappanfőzők



Túl vannak az első munkanapon a lakók. A három szakma közül csak az egyik képviselői élvezik a munkát, a többiek csak szenvednek. A nap végére megnyílt a gazdagok és a szegények közti szakadék.

Fanni állásinterjún kacérkodik

Körszakállú Maci nagyon várja a munkahetet. Ő a villamester, aki felügyeli a munkát és vezeti a villaboltot. A spártaiság jegyében a paplanokat is elvették a villalakóktól, helyette szép zöld pokrócokat kaptak. Senki sem örül.

Laci hitelre párnát vásárolna ötszázért. A lakók még nem érzik a bizniszt, egymás áraira licitálnak, Edina már 250-ért is adta volna vánkosát úgy, hogy Lacinak egy garasa sincs. Fanniból kibújik a pöcke és akár Maci zsákját is megmasszírozná egy tekintélyes összegért.

0 Tovább

Újabb sötét folt Dóri múltjában



Tizennyolc évvel ezelőtti esetet porolt le a Blikk az elmúlt napokban. Előástak egy történetet, aminek tragikus sorsú főszereplője épp a Valóvilág7 szilikoncsodájának, Dórinak nagybátyja, akit azért ölnek meg, mert a csapata ellen fordul.

Halálhírt közöltek Dórival a villában

Dóri a Blikknek adott interjúban elevenítette fel a közel húszéves esetet, amit bár lett volna ideje feldolgozni, de bevallása szerint mindig is élete legfájóbb pontja lesz.

Dóri és nagybátyja közt csak öt év korkülönbség volt, ezért a lány szinte testvéreként szerette, aki 16 évesen rossz társaságba keveredett.

0 Tovább

Hirdetés

Facebook