Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ilyen egy szilveszteri buli a villában



Fergeteges szilveszteri bulit csináltak maguknak a villalakók. Az alkohol mellől nem hiányozhattak a nagy beszélgetések, sem az érzelmek, sem pedig a hormonok. Fanni és Dennis túl van az idei elsőn, amit Edina ismét megtekintett.

Dennisnek már mindenkire feláll

Igen felfokozott hangulatban billentek át a villalakók 2015-be. A lapostévén közvetített visszaszámlálás már a szükséges alkoholszint elérése után érte a társaságot. Az újév első mondatai közt találjuk Robin Daninak mondott szavait, miszerint nagyon szereti őt és nem tud mit kezdeni az érzéssel.

Aztán számos káromkodás után Laci és Ádám beszélgetnek a villalét és a kinti élet közti párhuzamról. Arról a kinti világról, ahol Laci szóba sem áll ilyen emberekkel, mint akikkel a villában össze van zárva, mert nincs rájuk szüksége.

0 Tovább

Reni szelleme kísért a kiválasztás alatt



Szilveszteri hangulatban telik a Valóvilág7 harmadik kihívása. A széttaktikázott kiválasztás úgy tűnik, meghozza az eredményét. Az ismert csattanóval záruló kihíváson a kék kendő méltó gazdát talál.

Zsu iszonyatosan megszívta

Robin kiválasztása taktikai döntés volt, erre ő is emlékeztet beszéde elején, és így azokhoz nem is szól, akik akkor rátették a jelet, kivéve Macit. Robin nem tudja eldönteni, hogy álarcot visel-e a DJ, vagy ez az igazi énje.

Zsu sem ússza meg, aki Robin szerint olyan helyzetbe került, hogy nem tudja kivédeni a támadásokat. Elvesztette bizalmasait és ez részben színvallásra késztette és ez elgondolkodtatta Robint. De ez most nem az a párbaj lesz, nyugtatja meg a Zsuzsát Robin.

0 Tovább

Edina Lacin kézimunkázott



Majdnem valóra vált Edina vágya az édes hármasról, de csak kézimunka lett belőle. Az aktus végén Edina érezte magát rosszul, de nem azért, amiért gondolnánk.

Az év utolsó napjának előestéjén Edina két fiú között találja magát a nyugiszobában, amikor alvási szándékkal benyit.

Laci és Edina egész nap kacérkodtak egymással, úgy látszik a paplan alatt sem lesz ez másként. Ádám némi viccelődés után a fal felé fordul és a szomszédban elkezdődik valami.

2 Tovább

Eltaktikázták a jelölést a villában



Ezerrel megy a taktikázás a villában, amit lehet kicsit túl is gondoltak a srácok. A kiválasztás lényegét félreértve olyan emberek kapják a jeleket, akiket igazából visszavárnak és szeretnek a társaik. Azért akad néhány klasszikus gyűlölet-jelölés is.

Edina legálisan kukkolta Denniséket

Dani a védett kis magyarázkodás után Ádámra rakja a jelet, mondván itt van az ideje annak, hogy ki tudjon menni ő is. Amúgy is mondta, hogy meg szeretné méretni magát.

Fanni a mikrportját maga után cibálva sérelmeit sorolja Robinról, akire a jelet fogja tenni. Aki szerint Fanni nem olyan nő, mint amit elképzelt magának, hisz ő közönségesebb az átlagnál.

1 Tovább

Sokkoló volt karácsony másnapja



Felvirradt karácsony másnapja és a villa karácsonyfája alatt ott vártak türelmesen azok az ajándékok, amiket a családjaik küldtek a bennlévőknek. Hogy egy szem ne maradjon szárazon, az ajándékbontás után a személyre szóló videó üzeneteket is bejátszották a szerkesztők.

Zsunak megint van kitől félnie

Idilli reggeli kép fogad bennünket a karácsony másnapi összefoglaló első bejátszásánál. A lakók békésen, szinte egymás hegyén-hátán alszanak. Edina kel fel elsőként, és álmélkodik nagyon, amikor felfedezi a karácsonyfa alá tett sokzacskónyi ajándékot. Dórinak szól először, de a hír igen gyorsan körbejár, és már mindenki bontogat. Laci pólót és egy plüss majmot kapott, szerinte azért, mert otthon is így hívják.

Dóri egy párnát kapott rajta az anyukája és a kutyája fényképével. Ádámnak két pólót küldtek otthonról oltári nagy Juventus F.C. címerrel és VV ÁDÁM felirattal díszítve. Fanni egy plüss kutyát, ami állítólag az otthoni ebre hasonlít, egy mancslenyomattal is ellátott képeslapot és bon-bont talált az ajándékzacskóban. Dani az intellektuális oldalát díjazta az ajánéknak, így inkább a levélnek és a fényképnek örült, mintsem a plüss Micimackónak.

0 Tovább

Betlehemmé változik a Villa



Betlehemes játékra készülnek a villalakók fergeteges szereposztással. A darabot Dani viszi színre, Dóri Szűz Máriát, Laci pedig Józsefet alakítja. Valaki megkapja a kis Jézus szerepét is, de kell egy profi színész a szamár bőrébe is.

Dennis a szoláriumban ejakulálna

Az egyik karácsonyi feladatuk a villalakóknak az, hogy élő közönség előtt előadjanak egy betlehemes játékot. A rendező széke, mint párbaj győztest, Danit illeti.

A rendezőnek szereplőválogatást is kell tartania minden szerepre, többek között Mária, József, kis Jézus, a három királyok és még a szamár szerepére is.

0 Tovább

Ellenfelével csókolózott Dóri



Véget ér Vadnyugati napok, amit a lakók egy fergetegesnek ígérkező bulival ünnepelnek meg. Ezen az estén Dórinak gyűlik meg a baja az alkohollal, és kerül kicsit közelebb Robinhoz. Villanyoltás után a nyári táborokra jellemző hangulat az eddigi legdurvább verbális harccá fajul.

Laci és Ádám csicskáztatta Macit

A párbaj előtti nap estéjén véget ér az indián-cowboy szerepjáték és ennek örömére bulit tartanak a villában. Dórira is jellemző a túlzott közvetlenség alkoholos állapotban, bár most csak egyedül Robinnal került közelebbi kapcsolatba.

Kettesben maradnak a szobában, ahol kis puszi után arról beszélgetnek, kit épp mennyire utálnák az ellenfél csapatából.

1 Tovább

Hirdetés

Facebook