Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Zsuzsa már annak is örül, ha péniszt rajzolnak rá



A párbaj előtti napokban nyilván mindenki feszült, ezért gyakran fordulnak elő stratégiai hibák. Szombaton elég sokat követtek el, így mi készítettünk egy hármas toplistát az elbaltázott stratégiákról.

Nyílt meztelenkedés a villában

Az nyilvánvaló, hogy a játékosok számára a villában történt események a legfontosabbak a világon, hiszen nem kapnak hírt semmiről. Azt viszont, hogy milyen pitiánerek, már nem lehet megmagyarázni.


0 Tovább

Fannit a szoláriummal szívatja a Troll Bt.



Egy félresiklott pénisz miatt Fanni lett a Troll Bt. következő áldozata. Elhitették a szoláriumfüggő lánnyal, hogy ezentúl a melák Maci kívánságait kell lesnie. Fanni ezt személyes támadásként élte meg.

Fanni nem szexel többet

Úgy indult, hogy Dennisnek nem jött össze az éjjel Fannival, és csalódottságát reggeli pocskondiázással vezette le. Fanni vevő volt erre, vissza-visszaszólt, amiből megtudtuk, hogy Dennisnek kisebb a farka, mint gondolja. Ezt követően lépett akcióba a Troll Bt.

Maci lámpaoltás után beosont jó éjt kívánni a közös szobába, s elmondta Fanninak, hogy Dennisnek elege lett az egészből és átadta a szolibizniszt neki.

0 Tovább

Hastáncos és gimis képek kerültek elő Fanniról



Azt tudjuk Fanniról, hogy szeret mozogni, vagyis megmozgatni minden porcikáját, így nem lepődtünk meg, amikor rátaláltunk néhány képre, amik egy soproni hastáncversenyen készültek róla.

Nézze meg Fannit egyenes hajjal!

A képek alapján úgy tűnik, hogy egészen elemében volt a kis kócos, amit  a zsűri díjjal is értékelt. Nem mindig volt azonban ilyen buja.

Kattintson még több hastáncos képért!

A lány korábban úgy nyilatkozott, hogy semmiféle szexuális kapcsolatot nem kezdeményez a villában, mert ő nem olyan lány. Azóta persze minden szava megdőlt, a fő tevékenységei kimerülnek a féktelen italozásban, a buja viselkedésében, és abban, hogy folyton bugyiban járkál a villában.

Fannit mindenki nyalhatná

A pöcke vezérelte kócos azonban nem mindig volt ilyen anyaszomorító, az RTL weboldalán mutatták be a középiskolás Fanniról készült fotót, amin pont úgy néz ki mint az összes többi középiskolás lány.

Szemében inkább nihil tükröződik vissza, mintsem az ország-világ előtt ledérkedő amazon világhódító törekvései. Nincs mit tenni, a dolgok változnak, Fanni csipája kinyílt, és az lett belőle, ami.

Dennis felfűzte Fannit - videóval

1 Tovább

Koktél és pettingelés a nyugiszobában



A házastársi szerepet kétség kívül az Edina-Laci páros játszotta el a legjobban. Kicsit egymásba is gabalyodtak az esti parti alatt, ahol Fanni megint sokat ivott és nem bírt parancsolni a libidójának. Maci csalódva a házaséletben szobára vitte Vikcsut.

Dennis megfarkalta a mosott zoknit is

Lassan már az egész ország tudja, hogyha VV Fanni iszik, akkor garantált a szórakozás a társaságában - márpedig a kócos lány rendesen iszik. A házastársi játékkal mit sem törődve bevallja Macinak, hogy neki igazából három „pali” tetszik a villából, de ő nincs közte.

Maci látszólag beletörődik és közben mindenkinek elmondja, hogy Fannikának megint „rezeg a pöcke”.

 

Dennis kihasználva a lány túlérzékenységét hagyja, hogy rámásszon egy gyengébb pillanatában. Miután Reni felajánlotta Fanninak Ádámot, Fanni egyből le is smárolja a srácot, akit a WC-ben ér utól. Ádám után Dórival csőrözik egy kicsit, majd Macival egy jókora veszekedés után fekszenek be a hitvesi ágyba.

Veszélyben Reni esküvője?

Fanni nem sokáig bírja Maci irgalmatlan hangos horkolását így Dennis mellett keres nyugalmat. Reggel megtudjuk, hogy a nagy nyugalomban Dennis belemártotta az ujját Fanni mézesbödönébe. A lány önmarcangoló magatartását már nem hisszük el, ahogy Maci sem, aki csalódottságában új préda után néz. Vikcsura veti ki a hálóját, aki önként úszik bele.

Nézze meg Fannit sima hajjal!

Maci egész nap a szobát díszíti, koktélt készít, majd az est közeledtével a pár izgatottan veszi birtokba a fészket. A koktél elfogyasztása után gyorsan vízszintesbe kerülnek, Maci masszíroz  és keze egyre lentebb csúszik.

Vikcsu eleinte hagyja, Maci egyre hangosabban szuszog s bevallja, hogy nem akar szexelni, csak egy kicsit játszani, de aztán mégis kibújik a szög a zsákból. Vikcsu visszautasítását kissé felháborodva reagálja le a medve, ilyenekkel mentegetve magát, hogy

"Hát, de csak egy kis petting!"

Mégsem Dóri a legostobább csaj a villában

0 Tovább

Dennis felfűzte Fannit - videóval



Épp egy napja írtunk arról, hogy nagyobb sebességgel zajlanak az események a villában, mint bármikor a műsor korábbi szériáinak történetében. Igazolásul tegnap megtörtént az első igazi aktus.

Fanni szerethetően köcsög

A lányok eddig fesztelenül villantottak, de a szex még váratott magára egészen tegnap estig, amikor a pihiszoba magányában AZ is megtörtént.

Először azt gondolhatták többen, hogy Dóri és Laci közt fog megtörténni az első igazi aktus a Valóvilág7 első szériájában, de egy látványos együtt zuhanyzás és bugyis masszás telt csak tőlük, aztán összevesztek.

1 Tovább

A maszturbáció az élet része, az alsófertályos matatás már más tészta



Kiderült, hogy Dennis nem bírja, ha együttlét közben az alsófertálya körül matatnak, és az is, hogy Fanni milyen gyakorisággal nyúl magához. Hogy mikre nem jók a kis esti eszmecserék...

Laci a bíróságon kezdte a hetet

Érdekes információ birtokába juthattak azok, akik elkapták azt a konyhai beszélgetést, ami Fanni és Dennis között zajlott tegnap éjjel.

A pajzán eszmecsere azzal kezdődött, hogy Dennis megígérte a kis kócosnak, hogy kibikkantja (kigyúrja) magát neki, az izmos karokat teljes métékben nélkülöző fiú szerint erre elégséges számára egy hét. Kizárt! A beszélgetésnek ez lehetett az előjáték része, mert a következő pillanatban egy a napokban feltett kérdés volt a terítéken. Dennis a lényegre tért, és megkérdezte, hogy a lány szokott-e skreccselni.

0 Tovább

Hirdetés

Facebook