Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Erotikus masszázzal telt VV Dóri és VV Fanni éjszakája



Mostanában igen nagy a feszültség a villalakók között, még szerencse, hogy az igazi jó barátok ott segítenek egymáson, ahol csak tudnak!

Full service és puncivillantás a villában

Beyoncé, ha látná, sírna az irígységtől. Nézegessen még több animgifet a villából!

4 Tovább

Fannit a lakók száműzték a szaunába



Mi történik akkor, ha Fannit 6 órára száműzik a szaunába? Kis sírás, kis edzés, kis feladás, és aztán minden megy tovább a megszokott kerékvágásban.

Fanni ebédre Dennis banánját választotta

Reggel. Gigapara. Fanni nem szereti a törpéket (értsd: Edinát). Dóri szerint gonoszak. Felírják a táblára, milyen kaja kell nekik, majd kiakadnak, mert a fél táblát teleírva leállítja őket Edina, hogy más igényeinek is legyen hely. És akkor most a legnagyobb geci az Edina. Fanni és Dóri gyülőlik őt.

0 Tovább

Fanni és Dennis megint élvezték egymást - Csonka Pici kommentárjával



Fanni az iskolahét utolsó napján megígérte Dennisnek, hogy ha övé lesz a lila kendő, akkor takaró nélkül szexel majd vele. És hát egy igazi szűzpecek mindig, minden körülmények között betartja az ígéretét...

Dennis és Fanni pénisszel és popóval rajzolt a táblára

0 Tovább

A bukott Dennis lett a kiválasztott



Mozgalmas napunk volt, az iskolahét véget ért, gazdára talált a lila kendő, valamint lett egy évismétlő nebuló is, és megtörtént a VV7 ötödik kihívása is.

Fanni ebédre Dennis banánját választotta

A Tökfejre került a zöld kendő

0 Tovább

Fanni ebédre Dennis banánját választotta



A mai összefoglalóban mindenki szídott mindenkit, majd megtudhattuk, hogy mit jelent a villalakóknak a szerelem és a szex, ami különösen Fanni esetében volt érdekes.

Fanni mellei szerint esni fog

0 Tovább

Fanni most sem terhes



Azt gondolnánk, hogy az ember képes tanulni a hibáiból, de itt a remek példa arra, hogy nem. Fanniék bár hiába fogadták meg legutóbb, hogy védekeznek, azóta sem teszik. Fanni újra terhességi tesztet kért, míg Edina és Laci kibékültek.

Mindenki bögött Maci videóüzenetén

Sokan sok dolog miatt aggódnak épp a villában. Fanni azért, mert három napja nem jött meg neki, Dennis pedig azért aggódik, mert a lány is aggódik. A sok aggódás ellen terhességi teszttel próbál védekezni, ha már korábban nem tették.

Mindketten magukat hibáztatják azért, amiért ismét erre a lépésre kényszerülnek. Később a kamera előtt Dennis mindent kitöltő méreteiről áradozik, bár az nem derül ki, hogy ennek mi köze felelőtlen szexuális hozzáállásához.

0 Tovább

​Fanni belepisil lavórnyi fürdővizébe 



Fanni folyamatosan meglepi a nézőt. Legjobban éleslátásán, és frappáns beszólásain lehet derülni, de egyszerűségéről, naivságáról már több megnyilvánulásból tudomást szerezhettük. Abban viszont nem tudjuk mi a jó, hogy az ember belepisil a lavórnyi fürdővziébe és még fel is használja utána.

Kiderült Fanni intim titka

Az úgy kezdődött, hogy Zsu királynő megtiltotta a fürdőszoba használatát a csótánynak és hangyának, akiknek a mindennapi tisztálkodásra a mosókonyhát jelölte ki, fürdéshez pedig egy lavórt.


Fanni és Dennis együtt mutatja be a tálban fürdőzés évezredes rítusának e formáját, de egy eddig sosem látott stílusban.
Először beleállnak mindketten, majd Dennis pucérra vetkőzése után bele is ül.

0 Tovább

Hirdetés

Facebook