Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szétlopják a villát a játékosok



Kezdenek elszabadulni a dolgok a villában. Ez a dzsungeles hét minden játékost kiforgat önmagából, ősi szövetségek megszűnni látszanak, mindenki lop, hazudik és mindemellett Fanni lavórba pisil. A királynő ellen összeesküvést szőnek az alattvalók.

Ádámot mindenki elküldte az anyjába

Zsu a heti játék szerint épp egy királynő szerepét alakítja. A többi villalakó lesi minden óhaját és igyekszik teljesíteni azt, hogy így, hogy úgy. Fanni Robinnal együtt látja el a királyi fürdető személyzetet, ahol Fanni kicsit túlértelmezve feladatát síkárkefével is lekeféli királynője hátát, majd megjegyzést tesz kisméretű nemi szervére, miközben a királyi fürdetést szinte minden villalakó megtekinti.

Macinak egyik feladata az, hogy reggelivel kell várnia uralkodóját. Kissé kómásan igen pofás sonkás zsemlét készít, az egyiket "kissé vékonyan" megkenve erőspistával.

0 Tovább

Egynapos orgiát ígért Fanni Dennisnek



Leszállt az este, Laci Edina mellett tért nyugovóra, míg Dennis és Fanni ismét a nyugiszobát vette ki éjszakára, ezúttal Edina sem rontott rájuk. A már mindennapossá váló légyottot most az tette mégis különlegessé, hogy túl meleg volt a takaró. Végül Fanni ismét elhatározásra jut.

Dennisnek már mindenkire feláll

Estére Fanni és Dennis bevackolták magukat a nyugiszobába, nem titkolva elsődleges tervüket. A műsor lájt csókolózással indul, gyors igazítás és vágás után már ritmusra jár Dennis ágyéka.

Aztán történik valami: a Godzilla nem mozog tovább, Fanni - akin nincs szemüveg - megjegyzést is tesz a szörny szerény méreteire. Dennis a jelenséget azzal magyarázza, hogy takaró alatt nem tud úgy teljesíteni. Viszont Fanni köti a leplet a karóhoz: no takaró, no szex, pedig Dennis reggelig tolná.

0 Tovább

Ilyen egy szilveszteri buli a villában



Fergeteges szilveszteri bulit csináltak maguknak a villalakók. Az alkohol mellől nem hiányozhattak a nagy beszélgetések, sem az érzelmek, sem pedig a hormonok. Fanni és Dennis túl van az idei elsőn, amit Edina ismét megtekintett.

Dennisnek már mindenkire feláll

Igen felfokozott hangulatban billentek át a villalakók 2015-be. A lapostévén közvetített visszaszámlálás már a szükséges alkoholszint elérése után érte a társaságot. Az újév első mondatai közt találjuk Robin Daninak mondott szavait, miszerint nagyon szereti őt és nem tud mit kezdeni az érzéssel.

Aztán számos káromkodás után Laci és Ádám beszélgetnek a villalét és a kinti élet közti párhuzamról. Arról a kinti világról, ahol Laci szóba sem áll ilyen emberekkel, mint akikkel a villában össze van zárva, mert nincs rájuk szüksége.

0 Tovább

Sokkoló volt karácsony másnapja



Felvirradt karácsony másnapja és a villa karácsonyfája alatt ott vártak türelmesen azok az ajándékok, amiket a családjaik küldtek a bennlévőknek. Hogy egy szem ne maradjon szárazon, az ajándékbontás után a személyre szóló videó üzeneteket is bejátszották a szerkesztők.

Zsunak megint van kitől félnie

Idilli reggeli kép fogad bennünket a karácsony másnapi összefoglaló első bejátszásánál. A lakók békésen, szinte egymás hegyén-hátán alszanak. Edina kel fel elsőként, és álmélkodik nagyon, amikor felfedezi a karácsonyfa alá tett sokzacskónyi ajándékot. Dórinak szól először, de a hír igen gyorsan körbejár, és már mindenki bontogat. Laci pólót és egy plüss majmot kapott, szerinte azért, mert otthon is így hívják.

Dóri egy párnát kapott rajta az anyukája és a kutyája fényképével. Ádámnak két pólót küldtek otthonról oltári nagy Juventus F.C. címerrel és VV ÁDÁM felirattal díszítve. Fanni egy plüss kutyát, ami állítólag az otthoni ebre hasonlít, egy mancslenyomattal is ellátott képeslapot és bon-bont talált az ajándékzacskóban. Dani az intellektuális oldalát díjazta az ajánéknak, így inkább a levélnek és a fényképnek örült, mintsem a plüss Micimackónak.

0 Tovább

Dennis a szoláriumban ejakulálna



Az állandó farokmatató kicsit besértődött Fannira, amiért a lány egyre többet foglalkozik Ádámmal és így elhanyagolja őt és a szerszámát. A takarás nélküli videóban most bárki megnézheti Dennist és az ő kis komiszát.

Ádám ráhajt Fannira

Megszoktuk, már nem is botránkoztat, amikor Dennis reggel ébredés után matat a gatyájában, mintha keresne benne valamit. De matat beszélgetés közben, matat feladat alatt és matat vita közben is.

Az alábbi videón épp zuhanyzás közben láthatjuk matatni, sőt egyenesen Fanni képébe matatja a metéltet.

2 Tovább

Zsuzsa színt vallott Ádámnak



Ismét alkohol került a villába, így ahogy az ilyenkor lenni szokott felerősödnek az érzelmek. Az apropót ezúttal az értelmiségi játékos, a Hegyvidék szülötte, a villa taktikai zsenije születésnapja adta. Fanni sír, Edina számon kéri Lacit, majd összevesznek, Zsu bevallja egy sötét titkát.

Ádám ráhajt Fannira

Igen csendesen kezdődik Dani szülinapi bulija. A kötelező koccintás után Ádám verbálisan nekiesik Fanninak, aki női mivoltára hivatkozva kikéri magának. Laci is beszáll a szájkaratéba, és Ádám pártját fogja útszélinek nevezve a lány stílusát és Fannit magát is. Fanni ezt nem bírja tovább, feldúltan siet Renihez a pihiszobába és ott elbőgi magát.

Edina az alkohol hatására még őszintébb és bújósabb, ez Laci veszte, aki kénytelen végighallgatni az erélyi lány vádaskodását arról, hogy nem mer érzelmeket vállalni. Laci pedig jön a régi lemezzel, hogy ő így tökéletesen elvan, nem akar érzelmeket. Edinának ez rosszul esik, és megállapítja, hogy nem közös az értékrendjük.

0 Tovább

Fanni és a terhességi teszt



Előfordul az emberrel néha, hogy elfelejti bezárni az autót, elfelejti levinni a szemetet, vagy elfelejti elhozni a gyereket balettről. Az ember néha óvszert is elfelejt húzni.

Maci és Reni előtt szexeltek Dennisék

Nem akarunk társadalmi vitát generálni abból a kérdésből, hogy kinek kell védekeznie a szexuális aktus alatt. Maradjunk annyiban, hogy a párnak közösen.

Fanni és Dennis legutóbbi összeállásukkor nem húztak gumit, inkább a megszakításos módszert alkalmazták.

0 Tovább

Hirdetés

Facebook