Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Fanni azért mégsem okos annyira



Ma este Fanni mutatja majd be Afrikát, és ő sem teljesít majd jobban, mint Dóri, mikor Európáról kellett felvilágosítania társait.

Dóri semmit sem tud Európáról

0 Tovább

Robin megint elintézte Lacinak a zöld kendőt



Laci kapta a zöld kendőt, ami kevésbé lepett meg minket, mint az, hogy Edina búcsúlevele után Fanni és Dóri végleg szakítottak, így egy meglepő hármas alakult ki a villában.

Robin óriási hibát követett el

Laci kezd összenőni a zöld kendővel

1 Tovább

Békülős szex a jacuzziban



Úgy tűnik, nem tartott sokáig Dennis és Fanni között a mosolyszünet. Sőt, a villa legszenvedélyesebb szerelmespárja eggyel magasabb fokozatra kapcsolt.

Dennis és Fanni végleg szakítottak?

0 Tovább

Dennis kudarcot vallott az ágyban



A kondizásnak ára van, amit mindenkinek meg kell fizetni - ez a tegnapi összefoglaló legnagyobb tanulsága, illetve az is kiderült, hogy a popitakaró Dennis férfiasságának legnagyobb ellensége!

Kiderült Dennis titka: van egy gyereke

Robin taktikából még a sminket is bevállalta

0 Tovább

Dennis bevallotta, hogy szexmániás



Sajnos a káromkodásokat nélkülöző időszak nem tartott sokáig, viszont új feladatot kaptak a villalakók: megalapították saját újságaikat és azonnal nekiláttak a munkának, miközben természetesen nem felejtettek el veszekedni sem egymással.

Nézegessen feszes és olajos testeket!

0 Tovább

Fanni bármikor megujjazná Edinát



Van az a buli, amire senki sem emlékszik vissza szívesen, nos, a Valóvilág 7-ben ennek a bulinak az összefoglalója volt tegnap a legizgalmasabb, káromkodással és köpködéssel, meg amit csak akartok!

Kiderült Dennis titka: van egy gyereke

2 Tovább

Kiderült Dennis titka: van egy gyereke



Azt már tudtuk, hogy a villa komisz lakója valami titkot takargat a többiek és Fanni elől, de most végre kiderült, mi az, amit eddig nem árult el senkinek sem.

Benkő szerint Dennis csak kamuszexel

0 Tovább

Hirdetés

Facebook