Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Elszöktek egy vacsorára a villából



Képességeit jól kihasználva nyerte meg a házi tehetségkutatót Robin. Nyereménye egy romantikus vacsora volt, egy általa választott lány lakótárs társaságában. Teljesen meglepő módon az ifjú tehetség Dórit választotta, akivel közelebb kerültek egymással a vacsora alatt.

Ádámot mindenki elküldte az anyjába

Döntöttek a nézők a Villa KiMitTud nyerteséről, a hírt Zsu királynő személyesen olvassa fel. Kiderül, hogy Robin produkciója vitte a prímet, Robin pedig egy lányt vihet romantikus, Duna parti vacsorára. A legtehetségesebb villalakó némi tépelődés után Dórit választja vacsorapartneréül.

Izgatottan beszélgetnek az autózás alatt az étterem felé, miközben fogják egymás kezét. A pesti oldal egyik étteremhajójánál állnak meg és kapnak egy igen szép asztalt közvetlenül a panorámaablak mellett, látképpel a Várra. Mindketten el vannak ájulva a látványtól.

0 Tovább

Reni szelleme kísért a kiválasztás alatt



Szilveszteri hangulatban telik a Valóvilág7 harmadik kihívása. A széttaktikázott kiválasztás úgy tűnik, meghozza az eredményét. Az ismert csattanóval záruló kihíváson a kék kendő méltó gazdát talál.

Zsu iszonyatosan megszívta

Robin kiválasztása taktikai döntés volt, erre ő is emlékeztet beszéde elején, és így azokhoz nem is szól, akik akkor rátették a jelet, kivéve Macit. Robin nem tudja eldönteni, hogy álarcot visel-e a DJ, vagy ez az igazi énje.

Zsu sem ússza meg, aki Robin szerint olyan helyzetbe került, hogy nem tudja kivédeni a támadásokat. Elvesztette bizalmasait és ez részben színvallásra késztette és ez elgondolkodtatta Robint. De ez most nem az a párbaj lesz, nyugtatja meg a Zsuzsát Robin.

0 Tovább

Eltaktikázták a jelölést a villában



Ezerrel megy a taktikázás a villában, amit lehet kicsit túl is gondoltak a srácok. A kiválasztás lényegét félreértve olyan emberek kapják a jeleket, akiket igazából visszavárnak és szeretnek a társaik. Azért akad néhány klasszikus gyűlölet-jelölés is.

Edina legálisan kukkolta Denniséket

Dani a védett kis magyarázkodás után Ádámra rakja a jelet, mondván itt van az ideje annak, hogy ki tudjon menni ő is. Amúgy is mondta, hogy meg szeretné méretni magát.

Fanni a mikrportját maga után cibálva sérelmeit sorolja Robinról, akire a jelet fogja tenni. Aki szerint Fanni nem olyan nő, mint amit elképzelt magának, hisz ő közönségesebb az átlagnál.

1 Tovább

Sokkoló volt karácsony másnapja



Felvirradt karácsony másnapja és a villa karácsonyfája alatt ott vártak türelmesen azok az ajándékok, amiket a családjaik küldtek a bennlévőknek. Hogy egy szem ne maradjon szárazon, az ajándékbontás után a személyre szóló videó üzeneteket is bejátszották a szerkesztők.

Zsunak megint van kitől félnie

Idilli reggeli kép fogad bennünket a karácsony másnapi összefoglaló első bejátszásánál. A lakók békésen, szinte egymás hegyén-hátán alszanak. Edina kel fel elsőként, és álmélkodik nagyon, amikor felfedezi a karácsonyfa alá tett sokzacskónyi ajándékot. Dórinak szól először, de a hír igen gyorsan körbejár, és már mindenki bontogat. Laci pólót és egy plüss majmot kapott, szerinte azért, mert otthon is így hívják.

Dóri egy párnát kapott rajta az anyukája és a kutyája fényképével. Ádámnak két pólót küldtek otthonról oltári nagy Juventus F.C. címerrel és VV ÁDÁM felirattal díszítve. Fanni egy plüss kutyát, ami állítólag az otthoni ebre hasonlít, egy mancslenyomattal is ellátott képeslapot és bon-bont talált az ajándékzacskóban. Dani az intellektuális oldalát díjazta az ajánéknak, így inkább a levélnek és a fényképnek örült, mintsem a plüss Micimackónak.

0 Tovább

Ellenfelével csókolózott Dóri



Véget ér Vadnyugati napok, amit a lakók egy fergetegesnek ígérkező bulival ünnepelnek meg. Ezen az estén Dórinak gyűlik meg a baja az alkohollal, és kerül kicsit közelebb Robinhoz. Villanyoltás után a nyári táborokra jellemző hangulat az eddigi legdurvább verbális harccá fajul.

Laci és Ádám csicskáztatta Macit

A párbaj előtti nap estéjén véget ér az indián-cowboy szerepjáték és ennek örömére bulit tartanak a villában. Dórira is jellemző a túlzott közvetlenség alkoholos állapotban, bár most csak egyedül Robinnal került közelebbi kapcsolatba.

Kettesben maradnak a szobában, ahol kis puszi után arról beszélgetnek, kit épp mennyire utálnák az ellenfél csapatából.

1 Tovább

Robin száraz kenyéren élte túl



A kikényszerített konfliktusnál csak az őszinte a szebb. Így van ez valahogy az indiános-körözős feladat alatti pocskondiázás és hűtőből eltünedező étel szülte helyzetekkel is. Míg az indiános feladat rákényszerít a lakókat, hogy beszóljanak egymásnak, addig a kajalopás a létfenntartás ösztönére hat.

Fanni nunija ráncos a szoli miatt

Miután a csapatkapitányok - a rézbőrűek részéről Reni, a sápadtarcúaktól Dani - elkészültek a körözési hirdetménnyel és megbeszélték, melyek azok a főbenjáró bűnök, amiért az adott lakót épp élve-halva elő kell keríteni, kiálltak a többiek elé és szóban el is mondták azokat.

Először Reni sorolja Dani bűneit, megemlítve túlzott nagyképűségét, Zsutól való túlzott függését és nem utolsósorban rendetlenségét is. Ez utóbbinál a napi fürdés kihagyásával is megvádolja, Dani először tagad, majd egy

Sosem vagyok büdös

-re korrigál.

0 Tovább

​Sztrájkba lép a villa



A tésztásoknak tényleg nem megy jól. Amíg Dóri közel 10000 krajcárt kap egy napi munkájáért, addig szerencsétlen tésztások a munkahét alatt összesen nem kerestek ennyit. Robint teljesítménykényszer annyira megviseli, hogy elsírja magát a riportszobában. A nap végére sztrájkhangulat uralkodik el a villában.

Éhhalál fenyegeti Macit

Mozgolódnak a tésztakészítők, Fanni a szószóló. A napi fizettség átvétele után bejelenti, hogy nem érdekli a minőség, ő ezentúl a mennyiségre fog koncentrálni, mert éhen fog halni. Péter bekeményít, közli hogy ha ez egy ilyen burkolt szabotázs is, ő akkor sem fog hibás terméket átvenni.

Robin azzal próbálkozik, hogy ő egy kenyér árát nem kereste meg két nap alatt, pedig minden reggel felvette a munkát és műszak végéig pödörte a csigákat.

0 Tovább

Hirdetés

Facebook