Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Edina az új Fanni?



A szombat esti Mikulás parti remek lehetőséget biztosított Edinának és Lacinak, Edinának és Daninak, illetve Edinának és Robinnak, hogy kicsit összemelegedjenek.

Mit vakargat Laci?

Mikulás estéjén a villalakókat nem engedték át Alekosz érdi rezidenciájára a Mikulás partira, ezért kénytelenek voltak szervezni egyet maguknak.

A szombat éjjeli élő adás egyik jelenete egy kollektív kinti cigarettázással indul, ahol a borotvahab-szakállú Mikulások állnak körben szakáll nélküli Mikuláslányokkal.

Laci épp a sörét osztja meg másokkal, amikor Edina mellei között találnak valamit a többiek, amit alaposan szemügyre vesznek. Később Robin és Vikcsu kettesben marad, a többiek pedig bemennek bulizni.

0 Tovább

​Veszélyben Reni esküvője?



Robin, az új srác beköltözése igen felkavarta a leülepedő szennyet a Való villában: Dávidnak távoznia kellett, Maci sírógörcsöt kapott, Reni - a menyasszony -, egyből bedobta magát.

Dóri mindenkivel nyálat cserélt

Minden lány fantáziáját felpiszkálta a villa új szépfiújának, Robinnak jelenléte. Tény, hogy divatos frizurájával, simulékony modorával és legfőképpen vízilabdás múltjával minden lányos anya álma, mégis inkább a jegyben járó Reni volt az, aki bevallotta neki fokozott érdeklődését.

Miután Dávid elhagyta a villát, Robin bocsánatot is kért, amiért ő hozta a rossz hírt. Edina gyorsan körbemutogatta neki a villát (atyaég mekkora kupi van a lakószobában?) Dóri és Reni pedig beavatták a piszkos részletekbe. Aztán Reni és Robin kettesben maradtak, a lány pedig egyből zavarba jött.

0 Tovább
1234
»

Hirdetés

Facebook