Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tele van a villa szerelemmel



A tegnapi összefoglaló még akkor is a szerelemről és a szexről szólt, amikor nem. Egy hatalmas buli és az ott elfogyasztott alkoholmennyiség előhozta a lakók érzékeny oldalát.

5. párbaj - Dennis farka diadalmaskodott

Szerelmi vallomással és szexjelenettel zárult a TOP 6-os buli

1 Tovább

Edina egyre közelebb kerül Robinhoz



Egy óriási buli előhozta a lakók érzelmes oldalát, Laci egyre ijesztőbb és Dr. Gyúrós József pszichiáter is megérkezett a villába, hogy "segítsen".

Edina szúrta Lacit

Dr. Gyúrós az érzelmek mélyére nézett

0 Tovább

VV Dennis Danit hívta ki párbajra



Az este, amikor Dennis Danit hívja ki párbajra, és kiderül, hogy Laci egy elmebeteg féltékeny állat.

Full service és puncivillantás a villában

Kemény Párbaj elé nézünk!

0 Tovább

Fannit a lakók száműzték a szaunába



Mi történik akkor, ha Fannit 6 órára száműzik a szaunába? Kis sírás, kis edzés, kis feladás, és aztán minden megy tovább a megszokott kerékvágásban.

Fanni ebédre Dennis banánját választotta

Reggel. Gigapara. Fanni nem szereti a törpéket (értsd: Edinát). Dóri szerint gonoszak. Felírják a táblára, milyen kaja kell nekik, majd kiakadnak, mert a fél táblát teleírva leállítja őket Edina, hogy más igényeinek is legyen hely. És akkor most a legnagyobb geci az Edina. Fanni és Dóri gyülőlik őt.

0 Tovább

Edina megfürdette Dennist



A villalakók egy bankettel oldják fel a vizsga feszültségeit, vagy éppen generálják az újakat, és az is kiderül, hogyan reagál Dennis, hogy Edina és Laci gyámsága alá kerül.

A bukott Dennis lett a kiválasztott

Mindenki kicsípte magát a bankettre, ahol a diákok kötetlenül együtt bulizhatnak a tanárokkal. Anti bácsiból árad a szeretet Fanni szerint. Robin elővette romantikus énjét, és verset írt Orsi néninek, amit a szaunában olvas fel neki.

0 Tovább

A bukott Dennis lett a kiválasztott



Mozgalmas napunk volt, az iskolahét véget ért, gazdára talált a lila kendő, valamint lett egy évismétlő nebuló is, és megtörtént a VV7 ötödik kihívása is.

Fanni ebédre Dennis banánját választotta

A Tökfejre került a zöld kendő

0 Tovább

Fanni ebédre Dennis banánját választotta



A mai összefoglalóban mindenki szídott mindenkit, majd megtudhattuk, hogy mit jelent a villalakóknak a szerelem és a szex, ami különösen Fanni esetében volt érdekes.

Fanni mellei szerint esni fog

0 Tovább

Hirdetés

Facebook