Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Sokkoló volt karácsony másnapja



Felvirradt karácsony másnapja és a villa karácsonyfája alatt ott vártak türelmesen azok az ajándékok, amiket a családjaik küldtek a bennlévőknek. Hogy egy szem ne maradjon szárazon, az ajándékbontás után a személyre szóló videó üzeneteket is bejátszották a szerkesztők.

Zsunak megint van kitől félnie

Idilli reggeli kép fogad bennünket a karácsony másnapi összefoglaló első bejátszásánál. A lakók békésen, szinte egymás hegyén-hátán alszanak. Edina kel fel elsőként, és álmélkodik nagyon, amikor felfedezi a karácsonyfa alá tett sokzacskónyi ajándékot. Dórinak szól először, de a hír igen gyorsan körbejár, és már mindenki bontogat. Laci pólót és egy plüss majmot kapott, szerinte azért, mert otthon is így hívják.

Dóri egy párnát kapott rajta az anyukája és a kutyája fényképével. Ádámnak két pólót küldtek otthonról oltári nagy Juventus F.C. címerrel és VV ÁDÁM felirattal díszítve. Fanni egy plüss kutyát, ami állítólag az otthoni ebre hasonlít, egy mancslenyomattal is ellátott képeslapot és bon-bont talált az ajándékzacskóban. Dani az intellektuális oldalát díjazta az ajánéknak, így inkább a levélnek és a fényképnek örült, mintsem a plüss Micimackónak.

0 Tovább

Zsuzsa színt vallott Ádámnak



Ismét alkohol került a villába, így ahogy az ilyenkor lenni szokott felerősödnek az érzelmek. Az apropót ezúttal az értelmiségi játékos, a Hegyvidék szülötte, a villa taktikai zsenije születésnapja adta. Fanni sír, Edina számon kéri Lacit, majd összevesznek, Zsu bevallja egy sötét titkát.

Ádám ráhajt Fannira

Igen csendesen kezdődik Dani szülinapi bulija. A kötelező koccintás után Ádám verbálisan nekiesik Fanninak, aki női mivoltára hivatkozva kikéri magának. Laci is beszáll a szájkaratéba, és Ádám pártját fogja útszélinek nevezve a lány stílusát és Fannit magát is. Fanni ezt nem bírja tovább, feldúltan siet Renihez a pihiszobába és ott elbőgi magát.

Edina az alkohol hatására még őszintébb és bújósabb, ez Laci veszte, aki kénytelen végighallgatni az erélyi lány vádaskodását arról, hogy nem mer érzelmeket vállalni. Laci pedig jön a régi lemezzel, hogy ő így tökéletesen elvan, nem akar érzelmeket. Edinának ez rosszul esik, és megállapítja, hogy nem közös az értékrendjük.

0 Tovább

Laci lepattintaná Edinát



Átrendeződni látszanak az erőviszonyok a villában. Laci és Edina szövetsége azelőtt hullhat szét, mielőtt megerősödött volna.

Fanni rendesen küzdött azért, hogy leérettségizzen

Laci és Zsu egymás mellett alszanak a motelben, és szex helyett inkább fecsegéssel töltik az időt. Laci arról beszél, hogy mennyire elege van már Edina nyafogásából.

Szerinte a lány, amikor részeg, akkor normális igazán, józanul igen nehézkes, hisztis. Zsu persze próbája védeni Edinát, a riportszobában elmondja, hogy félti is Lacitól és nem fogja hagyni, hogy fájdalmat okozzon neki a szépfiú.

0 Tovább

Ármánykodás munkaszünetben



A munka mellett marad energiájuk az ármánykodásra is a villalakóknak. Fanni Dórival szövetkezik Edina érdekében Zsu ellen, Lacit eszközként használják. Edina boszorkányosan ráérez a helyzetre, de senki sem hisz neki.

Halálhírt közöltek Dórival a villában

Műszakjaik leteltével újra van idejük a lakóknak arra, hogy szabadidejüket evés híján ármánykodással üssék el. Dóri és Fanni nem tétlenkedik, bevackolják magukat a szaunába, hogy ott főzzék ki a tervet, amivel megszabadíthatják Edinát Zsu rabigája alól.

Dóri terve az, hogy megszeretteti magát Edinával és Zsuval, így lazítva a pórázon, amivel az erdélyi lányt a félegyházi bemondónő magához kötötte.

0 Tovább

Edina az új Fanni?



A szombat esti Mikulás parti remek lehetőséget biztosított Edinának és Lacinak, Edinának és Daninak, illetve Edinának és Robinnak, hogy kicsit összemelegedjenek.

Mit vakargat Laci?

Mikulás estéjén a villalakókat nem engedték át Alekosz érdi rezidenciájára a Mikulás partira, ezért kénytelenek voltak szervezni egyet maguknak.

A szombat éjjeli élő adás egyik jelenete egy kollektív kinti cigarettázással indul, ahol a borotvahab-szakállú Mikulások állnak körben szakáll nélküli Mikuláslányokkal.

Laci épp a sörét osztja meg másokkal, amikor Edina mellei között találnak valamit a többiek, amit alaposan szemügyre vesznek. Később Robin és Vikcsu kettesben marad, a többiek pedig bemennek bulizni.

0 Tovább

Zsuzsa már annak is örül, ha péniszt rajzolnak rá



A párbaj előtti napokban nyilván mindenki feszült, ezért gyakran fordulnak elő stratégiai hibák. Szombaton elég sokat követtek el, így mi készítettünk egy hármas toplistát az elbaltázott stratégiákról.

Nyílt meztelenkedés a villában

Az nyilvánvaló, hogy a játékosok számára a villában történt események a legfontosabbak a világon, hiszen nem kapnak hírt semmiről. Azt viszont, hogy milyen pitiánerek, már nem lehet megmagyarázni.


0 Tovább

Beköltözött Edina, a jó illatú



Az első összefoglalóból kiderült, hogy a fiúk nem sokkal a beköltözés után fogadást kötöttek.

Laci nagy ötlete volt, hogy aki először egy lányt magáévá tesz, annaka többiek egy kívánságát teljesítik. Pont ennek a jegyében telt az első napjuk, vagyis mindenki ráhajtott valakire. Laci persze Dórira, Dennis és Dani Fannit próbálta puhítani. Vikcsut senki nem akarta megmászni. Egyelőre!

Laci bevallotta a titokszobában, úgy érzi, Dennis lesz az ő embere, Daniból ugyanis nem nézi ki, hogy tökös lenne Mondjuk szereti a Hegylakót, de szerinte ármánykodik és sunyi is.

0 Tovább
12345
»

Hirdetés

Facebook