Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Fej fej mellett a szerelmesek



Tegnap megmutatta a nézőknek Lilu, hogyan áll jelenleg a történelmi párbaj szavazása. Ha szeretné látni az eredményt, kattintson!

Történelmi párbaj jön a VV-ben

0 Tovább

Dennis és Fanni végleg szakítottak?



A villa sűrű szexuális életet élő párosa megint egymásnak feszült és ez az összeveszés komolyabbnak látszik, mint eddig bármelyik. Közben pedig elindult a felkészülés a párbajra, ami elég érdekesen alakul.

Történelmi párbaj jön a VV-ben

Szerelmi dráma és dalszöveg-kihívások

0 Tovább

Elindult az éneklős hét a villában



A tegnapi adás legizgalmasabb része még sem ez volt, hanem az, hogy kit választanak a villalakók a párbajhéten, ki mögé állnak be. Meglepő fordulatok és féktelen lekiismereti válság a VV7-ben!

Történelmi párbaj jön a VV-ben

Párbaj-para után jöhetett az énekes kiteljesedés

0 Tovább

Történelmi párbaj jön a VV-ben



Hiába várták Edináék, hogy Robin felhasználja majd a képességét és Fannira rakja a dupla jelet, nem úszták meg a párbajt. A Valóvilág legérdekesebb párbajhete és vasárnapi összecsapása közeleg.

Súlyos árat fizetnek Edináék a szaunás szexért

A szerelmesek nem úszták meg a Párbajt

1 Tovább

Edina, Laci vagy mindkettő már biztosan párbajra megy



Egy érzelmektől fűtött Edina Show után a nevetésé lett a főszerep, és Lilu beharagozójából kiderült, hogy vasárnap a kiválasztott már tudni fogja, ki lesz az ellenfele a párbajon.

Nézegessen feszes és olajos testeket!

A villalakók áruba bocsátották egymást

0 Tovább

Dennis bevallotta, hogy szexmániás



Sajnos a káromkodásokat nélkülöző időszak nem tartott sokáig, viszont új feladatot kaptak a villalakók: megalapították saját újságaikat és azonnal nekiláttak a munkának, miközben természetesen nem felejtettek el veszekedni sem egymással.

Nézegessen feszes és olajos testeket!

0 Tovább

Fanni bármikor megujjazná Edinát



Van az a buli, amire senki sem emlékszik vissza szívesen, nos, a Valóvilág 7-ben ennek a bulinak az összefoglalója volt tegnap a legizgalmasabb, káromkodással és köpködéssel, meg amit csak akartok!

Kiderült Dennis titka: van egy gyereke

2 Tovább

Hirdetés

Facebook