A tegnapi adás legizgalmasabb része még sem ez volt, hanem az, hogy kit választanak a villalakók a párbajhéten, ki mögé állnak be. Meglepő fordulatok és féktelen lekiismereti válság a VV7-ben!

Történelmi párbaj jön a VV-ben

Párbaj-para után jöhetett az énekes kiteljesedés

 

Azonnal a legizgalmasabb résszel indul az összefoglaló, ki mögé állnak be a villalakók. Azt tudjuk, hogy egyikőjüket sem szívlelik igazán Dennisék, akkor most mi alapján döntenek majd?

Fanni Lacit választja, ami elég vicces, tekintettel arra, hogy vele akart párbajozni menni, de ami még ennél is érdekesebb, hogy Dóri is mögé áll be. Az a Dóri, aki az első kiválasztástól kezdve minden alkalommal Lacit tisztelte meg jelével és fennhangon közölte, hogy egy percet sem bír tovább együtt élni ezzel az emberrel. 

Edina mögé Robin és Dennis állnak, bár Dennis szerint a választás nem volt egyszerű, egészen pontosan:

"Ez egy nagyon tré szicsuésön."

A választás után midnenki megy a dolgára, Fanniék anyázni, Edináék meg szomorkodni a hálóba. Laci nagyon szeretné, hogy ha ő esik ki, akkor Edina nem habarodna ki belőle. 

Reggel minden ott kezdődik, ahol este véget ért. Edina depis, rájött, hogy lehet, hogy már csak egy hete van. 

Robin azt nem érti odakint, hogy miért gond az, hogy most egy pár megy ki párbajra, amikor ez egy egyéni játék. Nem gond egyébként, ezt mi is így gondoljuk, de valami azért lehet a lelkiismereteddel apukám, ha még mindig ezen lamentálsz. 

Nézegessen feszes és olajos testeket!

Szerencsére az unalomnak a lila kendő búcsúztatója vet véget. A lakóknak beszédet kell mondaniuk neki, majd egy héliumos luficsokorra kötve fel kell engedniük a szabad égbe. Mindenki imádta a lila kendőt, kivéve Lacit, aki szarik az egészbe. Fanninak annyira tetszik a szabadulás csodálatos metafórája, hogy azt mondja:

"Bárcsak én is felengedhetném magam, hogy lebegjek ott fönt."

Nézegessen még több animgifet a villából!

És akkor nincs más hátra, jöhet a zenei hét. Gáspár Laci és VV Béci, művésznevén Young G érkezik a villába, hogy meghallgassák a lakókat és a képességeik alapján felállíthassák csapataikat. 

Kiderült Dennis titka: van egy gyereke

Először Laci mutatja meg, mit tud, Dopeman egyik számát a drága édesanyjának küldi, majd a bemutató után megtáncoltatja az erdélyi lányt a hálóban.

Nézegessen még több animgifet a villából!

Dóri a következő, zavarban van. A harmadik Edina, aki teljesen be van parázva, mert neki fontos az éneklés, alig bírja kituszkolni Laci a meghallgatásra. Őt Robin váltja, majd Fanni mutatja be tehetségét, és annak ellenére, hogy előre szólt, hogy szar lesz, annyira nem is gáz, bár egy pillanat alatt magára haragítja Gáspár Lacit, mikor közli, hogy utálja a funkyt. Na, akkor te már tuti, hogy nem Laci csapatában leszel, aranybogár!

Végül Dennis érkezik és rappelni kezd, plusz hozza a formáját.

Nézegessen még több animgifet a villából!

A csodálatos bemutatkozók után a két "zenész" eldönti, kit választanak a csapatukba: Laci Edinát, Robint és Dórit, Béci pedig Lacit, Fannit és Dennist. Nem marad más hátra, mint egy kis anyázás, mondják el a csapatok, miért lesznek jobbak, mint a másik. Az este érve egyértelműen a Fannié volt:

"Young G olyan hangot csinál nekem, hogy beszartok!"

Ennyike.

Súlyos árat fizetnek Edináék a szaunás szexért

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!