Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Dóri egy vécécsészével alszik



Elkezdődött a dalok stúdiófelvétele a villában. Laci tehetségtelensége ellenére egy lemezzel akar majd kint bizonyítani, Dóri pedig a VV7 eddigi legviccsebb büntetésében részesült.

A legszexibb testek a zuhanyzóban

Stúdióba vonultak a villalakók

2 Tovább

Dóri szakított Fannival és Denisszel



A vasárnapi kiválasztás után Edina és Laci Robint hibáztatták az eredményért, ám előtte azt is megtudhattuk, hogy pár deci vodka miatt Dennis, Fanni és Dóri régóta tartó hármas szövetsége erősen meggyengült.

Történelmi párbaj jön a VV-ben

Edináék kiakadtak Robinra

0 Tovább

Elszöktek egy vacsorára a villából



Képességeit jól kihasználva nyerte meg a házi tehetségkutatót Robin. Nyereménye egy romantikus vacsora volt, egy általa választott lány lakótárs társaságában. Teljesen meglepő módon az ifjú tehetség Dórit választotta, akivel közelebb kerültek egymással a vacsora alatt.

Ádámot mindenki elküldte az anyjába

Döntöttek a nézők a Villa KiMitTud nyerteséről, a hírt Zsu királynő személyesen olvassa fel. Kiderül, hogy Robin produkciója vitte a prímet, Robin pedig egy lányt vihet romantikus, Duna parti vacsorára. A legtehetségesebb villalakó némi tépelődés után Dórit választja vacsorapartneréül.

Izgatottan beszélgetnek az autózás alatt az étterem felé, miközben fogják egymás kezét. A pesti oldal egyik étteremhajójánál állnak meg és kapnak egy igen szép asztalt közvetlenül a panorámaablak mellett, látképpel a Várra. Mindketten el vannak ájulva a látványtól.

0 Tovább

Sokkoló volt karácsony másnapja



Felvirradt karácsony másnapja és a villa karácsonyfája alatt ott vártak türelmesen azok az ajándékok, amiket a családjaik küldtek a bennlévőknek. Hogy egy szem ne maradjon szárazon, az ajándékbontás után a személyre szóló videó üzeneteket is bejátszották a szerkesztők.

Zsunak megint van kitől félnie

Idilli reggeli kép fogad bennünket a karácsony másnapi összefoglaló első bejátszásánál. A lakók békésen, szinte egymás hegyén-hátán alszanak. Edina kel fel elsőként, és álmélkodik nagyon, amikor felfedezi a karácsonyfa alá tett sokzacskónyi ajándékot. Dórinak szól először, de a hír igen gyorsan körbejár, és már mindenki bontogat. Laci pólót és egy plüss majmot kapott, szerinte azért, mert otthon is így hívják.

Dóri egy párnát kapott rajta az anyukája és a kutyája fényképével. Ádámnak két pólót küldtek otthonról oltári nagy Juventus F.C. címerrel és VV ÁDÁM felirattal díszítve. Fanni egy plüss kutyát, ami állítólag az otthoni ebre hasonlít, egy mancslenyomattal is ellátott képeslapot és bon-bont talált az ajándékzacskóban. Dani az intellektuális oldalát díjazta az ajánéknak, így inkább a levélnek és a fényképnek örült, mintsem a plüss Micimackónak.

0 Tovább

Ellenfelével csókolózott Dóri



Véget ér Vadnyugati napok, amit a lakók egy fergetegesnek ígérkező bulival ünnepelnek meg. Ezen az estén Dórinak gyűlik meg a baja az alkohollal, és kerül kicsit közelebb Robinhoz. Villanyoltás után a nyári táborokra jellemző hangulat az eddigi legdurvább verbális harccá fajul.

Laci és Ádám csicskáztatta Macit

A párbaj előtti nap estéjén véget ér az indián-cowboy szerepjáték és ennek örömére bulit tartanak a villában. Dórira is jellemző a túlzott közvetlenség alkoholos állapotban, bár most csak egyedül Robinnal került közelebbi kapcsolatba.

Kettesben maradnak a szobában, ahol kis puszi után arról beszélgetnek, kit épp mennyire utálnák az ellenfél csapatából.

1 Tovább

Fanni és a terhességi teszt



Előfordul az emberrel néha, hogy elfelejti bezárni az autót, elfelejti levinni a szemetet, vagy elfelejti elhozni a gyereket balettről. Az ember néha óvszert is elfelejt húzni.

Maci és Reni előtt szexeltek Dennisék

Nem akarunk társadalmi vitát generálni abból a kérdésből, hogy kinek kell védekeznie a szexuális aktus alatt. Maradjunk annyiban, hogy a párnak közösen.

Fanni és Dennis legutóbbi összeállásukkor nem húztak gumit, inkább a megszakításos módszert alkalmazták.

0 Tovább

Ármánykodás munkaszünetben



A munka mellett marad energiájuk az ármánykodásra is a villalakóknak. Fanni Dórival szövetkezik Edina érdekében Zsu ellen, Lacit eszközként használják. Edina boszorkányosan ráérez a helyzetre, de senki sem hisz neki.

Halálhírt közöltek Dórival a villában

Műszakjaik leteltével újra van idejük a lakóknak arra, hogy szabadidejüket evés híján ármánykodással üssék el. Dóri és Fanni nem tétlenkedik, bevackolják magukat a szaunába, hogy ott főzzék ki a tervet, amivel megszabadíthatják Edinát Zsu rabigája alól.

Dóri terve az, hogy megszeretteti magát Edinával és Zsuval, így lazítva a pórázon, amivel az erdélyi lányt a félegyházi bemondónő magához kötötte.

0 Tovább

Hirdetés

Facebook