Elkezdődött a dalok stúdiófelvétele a villában. Laci tehetségtelensége ellenére egy lemezzel akar majd kint bizonyítani, Dóri pedig a VV7 eddigi legviccsebb büntetésében részesült. 

A legszexibb testek a zuhanyzóban

Stúdióba vonultak a villalakók

 

Próbálják a két párbajozót feltüzelni a szerkesztők, egyelőre inkább kevesebb sikerrel. Most épp az a feladatot kapták, hogy segítsenek egy-egy csapattársuknak felkészülni egy kis szócsatára, amit helyettük vívnak majd meg. Edinát Dennis, Lacit Dóri képviseli. A felkészülés Lacinál egész jól megy, de Edinánál a szokásos Robin vs. Edina fight alakul ki, mert Edina vagy semmi rosszat nem tud mondani Laciról, vagy ha Robinék javasolnak valamit, azon kiakad, hogy az nem is úgy van. Robin szerint Edina egyfolytában szenveleg, mintha csak neki lenne oka arra, hogy nyerjen, miközben attól, hogy mások nem panaszkodnak, kurvára megérdemelnének egy kis jót az élettől ők is. A párbaj végülis meglepően viccesre sikeredik, mert Dennis és Dóri is beleéli magát a karaktereikbe. 

Nézegessen még több animgifet a villából!

A feladat után érkeznek a "producerek", indulhat a stúdiófelvétel. Azért egy-egy lakó teljesítményét hallva még nemigen mondanánk, hogy felkészültek a munkára, de hát idő van, érthető a sietség, na. 

Először Béci csapata vonul be a nyugiba, ami pillanatnyilag a stúdió elnevezést birtokolja. Fanni akkor tud igazán jól rappelni, ha mérges, ezért megkéri a hangmérnököt, hogy legyen szíves és tartsa elé Zsu portréját, mert úgy utálja, mint a szart, és akkor így majd működni fog. 

Fanni Zsura indul be.

Meglepő, de működik is. Ahogy Dennisnek is nagyon jól megy a saját része, viszont Laci valami olyan tehetségtelen, hogy ilyet nagyon, nagyon régen tapasztaltunk. Se hangja, se ritmusérzéke, ráadásul olyan bátortalan és erőtlen, hogy tényleg ijesztő az egész. Mindenesetre ő nem keseredik el, megfogadja, hogy kint majd egy saját lemezzel bizonyít. Hát, erre kiváncsiak vagyunk, ha valami lehet szarabb, mint a hírhedt Rágógumi dal, akkor az Lacitól bármilyen zenei produkció. 

Történelmi párbaj jön a VV-ben

Béci egyébként ismét meglepően jófej, kiküld mindenkit és arra kéri a hangmérnököt, hogy ne dicsérjék Fannit és Dennist Laci előtt, mert már így is tökre be van feszülve szerencsétlen. Bárcsak a VV5-ben lett volna ilyen figyelmes.

Gáspár Laci csapatával eggyel könnyebben mennek a dolgok. Edina jól énekel, Dóri nem, de legalább annyira nem szar, mint Laci, viszont Robin sem teljesen gyenge, és legalább rajtuk látszik, hogy nagyon akarják, hogy sikerüljön. 

Nézegessen még több animgifet a villából!

A csodálatos produkciók után két biztonsági őr érkezik a villába egy széffel, amiben a fődíj egyik része, a pénznyeremény látható. Lebasszák az étkezőasztalra, majd jön egy levél, hogy akkor szembesüljenek azzal, miért jöttek, kint a raktárban van egy babaház, ami a lakást jelképezi, meg egy játékautó, hozzák be és kis kartonfigurákkal játsszák el, mihez kezdenének a nyereménnyel. 

Hát ez azért elég beteg, ahogy a babaházzal játszanak a fiúk, de végülis miért ne lehetne érzékenyíteni az embereket ezzel is, nem kell mindig a sok megszokott férfi vagy éppen női sztereotípia. Mindenki elmondja, mit csinálna, van, aki viccesebben, van, aki totál unalmasan, alig várjuk a végét ennek a jelenetnek. 

Lacika játszik a babaházzal.

A végére hagyták a legjobb bejátszót: Dóri a tegnapi levélfelolvasás alatt a budiba sietett, ezért ma büntetést kap. Nem is akármilyet, egy guruló vécécsészét kell magához láncolnia, és azzal közlekednie a villában. Azzal is kell aludnia és ha le akar ülni, akkor kizárólag az objektumra teheti le feltöltött valagát. Milyen klassz már, nem? 

Nézegessen még több animgifet a villából!

A lány eleinte nemigen örül a büntinek, de aztán Robinnal játszanak egy kis tologatósat és egészen megszokja. Csak abban reménykedik, hogy a klipforgatáson nem kell majd "viselnie".

Ezután még gyorsan megmutatták, hogyan reagált Edina és Laci a tegnapi fantomképes százalékos kis bejelentkezésre. Edina nem számított ilyen szoros állásra, Laci pedig azt gondolja, hogy ez azért van, mert mindkettőjüket nagyon szeretik. 

A holnapi adás beharangozójából megtudtuk, hogy Dóri az esti buliban levette magáról a klotyót, vagyis újabb büntinek nézünk elébe, sőt, a lány megint dominává itta magát, aminek a következménye az lett, hogy erősen ráment az ettől totálisan zavarba jövő Gáspár Lacira. Alig várjuk a holnapi részt!

Dóri szakított Fannival és Denisszel

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!